CCA 10 000KOM DO 20KN.
Ma to će Openhajm uzeti. Ide raketa i ništa je ne može zaustaviti.
Nego, kolega, jeste li shvatili jučerašnju lekciju iz knjigovodstva?
Ma to će Openhajm uzeti. Ide raketa i ništa je ne može zaustaviti.
Nego, kolega, jeste li shvatili jučerašnju lekciju iz knjigovodstva?
[/quote]
Pa mogli ste vidjeti iz priloženog. Čim ste mi objasnili shvatio sam koliko je to dobro za INGRU i odmah krenuo u kupovinu. Eto i drugima ste pomogli tako da sada svi hoće INGRU. HVALA PUNO. JABUKE SU ZAISTA JEFTINE. [thumbsup]
PS: ipak ste pisali malo drugačije nego što je realno, ali druk je druk-pa tko voli nek izvoli.
vidim, krdo je krenulo i jedva čeka nastaviti rušiti sve pred sobom. ne znam hoće li do kraja ovog tjedna Ingra biti na 20 kn, ali za idući tjedan ne bi me to uopće čudilo [rolleyes]
vidim, krdo je krenulo i jedva čeka nastaviti rušiti sve pred sobom. ne znam hoće li do kraja ovog tjedna Ingra biti na 20 kn, ali za idući tjedan ne bi me to uopće čudilo [rolleyes]
James Knox,naš cijenjeni forumaš je svojevremeno komentirao da se dinica pokoji put ponaša kao mačka na krovu.Nešto je poplaši i ona posklizne i padne ali se spretno dočeka.I kada utvrdi da nema opasnosti vrati se i nazad.
Naisti način i infirmacija o dokapitalizaciji je prikazivana od drukera kao loš potez i mačka je pala
sa 20,80 na 14,50.I sada se vrača nazad,a koliko brzo o tome će odlučiti veliki.Danas ili za pet šest dana.Nisam se ovoliko angažirao na INGRI radi zarade već radi stvaranja slike o Lopini., .Uvijek san na strani
malih,koji nisu dobro educirani i pokušavam pomoći i poticati ih na razmišljanje,jer se već tri i po godine aktivno trgujem.Prevara i podvala nije moj stil.
Na ZSE teće med i mlijeko nama koji smo unutra.Ja sam zeru proda za dušu radi trejdanja.
Zašto 20 i zašto kraj tjedna?
Idealno vrijeme za ući bezbrižno na duže vrijeme jer tu će nadam se biti samo rast.
Ako magma vrijedi 4x nominala onda Ingra vrijedi brat bratu 100 kuna!
može po pedeset, da se ne cjenkamo
James Knox,naš cijenjeni forumaš je svojevremeno komentirao da se dinica pokoji put ponaša kao mačka na krovu.Nešto je poplaši i ona posklizne i padne ali se spretno dočeka.I kada utvrdi da nema opasnosti vrati se i nazad.
Naisti način i infirmacija o dokapitalizaciji je prikazivana od drukera kao loš potez i mačka je pala
sa 20,80 na 14,50.I sada se vrača nazad,a koliko brzo o tome će odlučiti veliki.Danas ili za pet šest dana.Nisam se ovoliko angažirao na INGRI radi zarade već radi stvaranja slike o Lopini., .Uvijek san na strani
malih,koji nisu dobro educirani i pokušavam pomoći i poticati ih na razmišljanje,jer se već tri i po godine aktivno trgujem.Prevara i podvala nije moj stil.
Na ZSE teće med i mlijeko nama koji smo unutra.Ja sam zeru proda za dušu radi trejdanja.
[/quote]
čekaj, jel ti govoriš o vrućem limenom krovu ili neka druga vrsta, ako je vrući limeni, dok se ona popne, lim će biti još vrući, pa koliko misliš da mačka može izdržati,
Ingra bi trebala obzirom na sektor, osigurati mački ravni krov, a i tada nije sigurno
Jel ima hrabrih da se postave na prodaju poslije "odblokade" na 18 sa par tisućica? Ajmo nevjernici, dionice na sunce! [shocked]
Ako magma vrijedi 4x nominala onda Ingra vrijedi brat bratu 100 kuna!
Kolega Sava nije realno valorizirati Magmu i Ingru. To nije isti sektor. Magma je u specificnim okolnosti dokapitalizirana i vlasnicka struktura je posve drugacija. S druge strane Magma se tokom cijele godine trzila izmedu 50 i 60 kuna. Tek u zadnjim tjednima kad se pocelo naveliko speulirati dogodio se pad od 40% na malom volumenu. Za razliku Ingre koja je na vecim volumenima padala od 60 kuna na 30 i sad na 15 kuna. Poanta s Magmom je da je cuvaju mirovinci. Likvidnost je mala i nema toliko spekulanata kao na Ingri. Slicna stvar je i na Validusu. Ako se ne varam nije se nista novo dododilo unzada 6 mjeseci a cijena je od 20 kuna pala na sadasnjih 7. Na magmi to nije moguce. Zato je bolja magma i na njoj veca potencijalna zarada nego na visoko spekulativnim dionicama. Ili da ne bi ispalo da drukam manji je potencijalni gubitak. Pa ovdje skace i pada po 10% svaki dan. A likvidnost je ogromna i treba hrpa love za utjecaj na cijenu. Na Magmi sa 15K srusis je ili dignes.
NHF
Lp