HA-HA prestrašno , bar si pošten pa priznaješ da želiš da te kupci poklope na 18 , a s druge strane da si kupovao po 18 i nešto više. ZAŠTO BI ONDA IZAŠAO NA 18 AKO JE TO DOBRA KUPNJA ???????
Kupovao sam i na 15,50 i spustio prosjek.
Jučer sam pušio 17% na INGRI,a danas profitirao gotovo 13% u odnosu na jučer.Smanjeni gubitak je
dobitak.Ulazi se postepeno,a tako i izlazi ako dobro zabrazdiš u nekoj dionici da te u jednom trenu ne pomete tsunami.Što je bilo jučer i dana zaboravlja se.Meni je svaki dan novi start.
I to je pravilno.Sada bih sa 10% bio zadovoljan,a možda mi i 20% bude malo.Pohlepa je bitna za ovaj
posao.A to je grijeh.A ljuski je griješiti.
Vidjet ćemo sutra.Danas izgledamo malo bolje!Sutra je novi dan!
[/quote]
ako se dobro sjećam ovako ste pisali i na vlds. blago onima koji su si uprosjecili vlds na kupnjom na 15,5 [bye]
meni nije jasno čemu tolika pompa,drukanje,baljezganje pa zar stvarno ima ljudi,likova koji čitaju ovi forum i na osnovu toga kupuju dionice? promjene nema u top 10 nema a zdravom razumu je valjda onda slika jasnija… reka sam i ponavljam ovo je ruda zlata lp STFACA
s ovom dionicom je stvarno sve moguće, i da padne na 13 kn, i da je uprava digne pred skupštinu na 20 kn, pa sad samo preostaje izabrati jednu od opcija… ili obje: kupiti 50% željene količine sada, pa čekati da cijena ode na 20 knili preko toga, a za svaki slučaj staviti 50% na kupnju iznad 13 kn [wink]
drukerčići su danas nervozni? zacrtali su si da će kupovat Ingru na 13 kn, a ono počeo odbijanac, pa sad ovdje u panici proljevaju žuč ne bi li zadržali nekako cijenu da sutra ne pređe 17 kn? žao mi je gospodo, ali mirovinac je prodavao do 20 kn, a sad je stao, što znači da će čekati dokap i izvlečenje Ingre iz gliba.
slažem se da će uprava dići Ingru na 20 kn i to barem 7 dana prije skupštine, to je plan koja MORA proći da se Ingra spasi, i zato nema odustanka.
uostalom pogledajte samo MAGMU, firma prezadužena, prodaje kineski bofl, ali zbog ugleda i mreže trgovina, čak i takvu dokapitalizirat će je i preuzet Poljaci. To je dokaz da se sve naše firme mogu spasiti po sličnom receptu, od Ingre do Validusa.
Raketa uskoro polijeće, ukrcaj ispod 20 kn još kratko vrijeme [cool]
Koji pacerski druk,velika većina kockara,ne znam zašto ne trgujete s junk papirima na Nasdaqu ? tamo su cijene smeća par centi i velika likvidnost.Ovdje treba uvesti pod hitno porez na špekulativno trgovanje, u protivnom krah TK zbog pohlepe špekulanata.
drukerčići su danas nervozni? zacrtali su si da će kupovat Ingru na 13 kn, a ono počeo odbijanac, pa sad ovdje u panici proljevaju žuč ne bi li zadržali nekako cijenu da sutra ne pređe 17 kn? žao mi je gospodo, ali mirovinac je prodavao do 20 kn, a sad je stao, što znači da će čekati dokap i izvlečenje Ingre iz gliba.
slažem se da će uprava dići Ingru na 20 kn i to barem 7 dana prije skupštine, to je plan koja MORA proći da se Ingra spasi, i zato nema odustanka.
uostalom pogledajte samo MAGMU, firma prezadužena, prodaje kineski bofl, ali zbog ugleda i mreže trgovina, čak i takvu dokapitalizirat će je i preuzet Poljaci. To je dokaz da se sve naše firme mogu spasiti po sličnom receptu, od Ingre do Validusa.
Raketa uskoro polijeće, ukrcaj ispod 20 kn još kratko vrijeme [cool]
Koji pacerski druk,velika većina kockara,ne znam zašto ne trgujete s junk papirima na Nasdaqu ? tamo su cijene smeća par centi i velika likvidnost.Ovdje treba uvesti pod hitno porez na špekulativno trgovanje, u protivnom krah TK zbog pohlepe špekulanata.
[/quote]
hehe, pa kažem ja da su drukerčići nervozni… motori se pale, raketa se sprema za lansiranje, a brdo špekulanata koji su povjerovali splići i tigrusu da će moći kupovati po 8-9 kn sad u panici lupaju na vrata ne bi li nekako uletili unutra prije nego se vrata do kraja zatvore [proud]
a EU burze danas u žestokom zelenilu [thumbsup]
kupnja buja kao kvasac! mogla bi Ingra odletiti u +blokadu nedugo nakon otvaranja!? [smiley]
kupnja buja kao kvasac! mogla bi Ingra odletiti u +blokadu nedugo nakon otvaranja!? [smiley]
ovo je brže nego vrijeme koje prođe od kad se upali zeleno na semaforu do momenta kad ti ovaj iza trubi [lol]
Mogu vam skenut pozornost samo na jedno!
Magma danas nakon obavjesti
Stom razlikom da su nju danas blokirali pouceni ingrom
Vidimo di je sad!
Ja idalje stojim za fondice ispod jucerasnjeg dna
Rasporedjen na 3 naloga
UDRI
hmmmm…kolega di vi radite? u nekom fondu?