Sada bi polako trebali biti na muci oni koji nisu kupili, a vremenom će "muka" postati sve neizdrživija!
[wink]
Zašto imam osjećaj da su se rušioci primirili (naravno, nisu se prepali Hanfe, jer koga je ona prozivala osim nekog malog jadnog dioničara) i prividno pustili blagi rast da se pojedinci malo nakupuju, pa da sutra opet krene negativni trend kojem bi se nažalost večina onih što su danas kupovali pridružili i tako pomogli još većem padu!!!
Ipak volio bi da me sutrašnji dan demantira [smiley]
ja sam danas počeo kupovati, za početak 2000 komada…. uvjeren sam da će uprava osobno ili preko svojih igrača prije skupštine dići cijenu na 20 kn, kako bi dokap uspio jer im je to pitanje biti ili ne biti. u tom kontekstu, sva kupnja do 20 kn je niskorizična [proud]
Tko je prodavao ?
Kolega Tigrus, u čemu je problem, samo sam uranio jedan dan??? I zašto bi se ja trebao ispričavati
kolegama koji su dionicu ingre kupili na samom dnu?????????
Ha, molim te odgovori mi?
Strpljen- spašen [pray]
prerano kolega, daleko prerano, a ne samo vi u ingri vec kod svih gradevinara
iz velebita, a golim okom, vidjelo se da vise nemozete cekati s kupnjom, a naravno veliki se onda povlace i cekaju da to i napravite kako bi vas sutra napucavali, ali lijepo vam je rekao kolega tigrus.
ingra nece nigdje pobjeci, a mislim da je i bolje poceti kupovati na 25 kuna nego sada dok se ne rasplete ova dokapitalizacija.
jos bolji su mi kupci na igh, a nema mogucnosti da dionica opstane iznad 1000 kuna.
kolege, nije bitno sto se pise i koliko nagovaranja na crobexu kroz kolonu kupnje ima naredanih naloga bitne su cinjenice kao ;
1. ingra i ostali gradevinari nemaju posla niti kroz ponude samo u najavama
2. vrijeme gradevinare jede kroz tekuce trskove
3. drzava je pred kolapsom, a i sama kuna je upitna kroz devalvaciju
4. porezne stope u zemlji su nemoguca misija, a koja brani bilo kakvim imalo normalim ulaganjima u zemlji kako domacim tako i stranim investitorima
5. crobex ima tendenciju pada na 1650 bodova
[/quote]
Uuuuu, extra [lol]
Tko je prodavao ?
Onaj drugi PBZ , vidjet ćemo sutra stanje s namirom trgovine od ponedjeljka. Bojim se drugog vala i prerane kupnje , jer s ovih 15 milijuna novih dionica bojim se da 20 nećemo dotaknit do ljeta 2011.
Mene zanima komentar lopine, pisao je neki dan lancune i nagovarao druge da kupuju s njime ingru na 17-18 kn, a onda je objavio da je na 17 kn utukao zadnje novce unutra…pa ako se može javiti da čujemo što sada misli o svemu kad je pala na 14,5 kn?
Magma vam je dala dobar odgovor.Plus od 30 i više posto nakon objave o mogućoj dokapitalizaciji.
Slično očekujem i kod Badela.
Nakon informacije o dokapitalizaciji INGRE počeo sam kupovati na 18 i nešto više jer sam smatrao
da bi dionica trebala rasti.Mali investitori su namagarčeni od većih manipuatora i prodavali na dnu.
Mirovinci nisu prodavali.ni OIF nego mali među koje je ubačena petrada i oni su jučer krenuli u
stampedo.Nisu me htjeli slušati.Tko je počeo kupovati na 18 i lagano dokupljivao ima šanse
da dobro zaradi.Nije ni vama kasno da sutra počmete tući po ASKU ,ali dovoljno visoko da me skupite./blokada na 10% meni dosta/.Naravno ne sa cijelom municijom.u Ovakvi slućajevima
ulazi se postepeno,a tako se izlazi da nebi bio previše izložen jednoj dionici.
I na 20 INGRA je jeftina.A da li će iči na 10 ili 30 to ne može znati ni vidoviti Milan.O tome odlućuju
malo veči igraći,a mi trebamo pisati o vrijednosti firme i eventualnoj podcijenjenosti.
Konkretizirajte gdje sam dao krivi podatak.Naravno fundamentalno!
HA-HA prestrašno , bar si pošten pa priznaješ da želiš da te kupci poklope na 18 , a s druge strane da si kupovao po 18 i nešto više. ZAŠTO BI ONDA IZAŠAO NA 18 AKO JE TO DOBRA KUPNJA ???????
HA-HA prestrašno , bar si pošten pa priznaješ da želiš da te kupci poklope na 18 , a s druge strane da si kupovao po 18 i nešto više. ZAŠTO BI ONDA IZAŠAO NA 18 AKO JE TO DOBRA KUPNJA ???????
Kupovao sam i na 15,50 i spustio prosjek.
Jučer sam pušio 17% na INGRI,a danas profitirao gotovo 13% u odnosu na jučer.Smanjeni gubitak je
dobitak.Ulazi se postepeno,a tako i izlazi ako dobro zabrazdiš u nekoj dionici da te u jednom trenu ne pomete tsunami.Što je bilo jučer i dana zaboravlja se.Meni je svaki dan novi start.
I to je pravilno.Sada bih sa 10% bio zadovoljan,a možda mi i 20% bude malo.Pohlepa je bitna za ovaj
posao.A to je grijeh.A ljuski je griješiti.
Vidjet ćemo sutra.Danas izgledamo malo bolje!Sutra je novi dan!
Mene zanima komentar lopine, pisao je neki dan lancune i nagovarao druge da kupuju s njime ingru na 17-18 kn, a onda je objavio da je na 17 kn utukao zadnje novce unutra…pa ako se može javiti da čujemo što sada misli o svemu kad je pala na 14,5 kn?
Magma vam je dala dobar odgovor.Plus od 30 i više posto nakon objave o mogućoj dokapitalizaciji.
Slično očekujem i kod Badela.
Nakon informacije o dokapitalizaciji INGRE počeo sam kupovati na 18 i nešto više jer sam smatrao
da bi dionica trebala rasti.Mali investitori su namagarčeni od većih manipuatora i prodavali na dnu.
Mirovinci nisu prodavali.ni OIF nego mali među koje je ubačena petrada i oni su jučer krenuli u
stampedo.Nisu me htjeli slušati.Tko je počeo kupovati na 18 i lagano dokupljivao ima šanse
da dobro zaradi.Nije ni vama kasno da sutra počmete tući po ASKU ,ali dovoljno visoko da me skupite./blokada na 10% meni dosta/.Naravno ne sa cijelom municijom.u Ovakvi slućajevima
ulazi se postepeno,a tako se izlazi da nebi bio previše izložen jednoj dionici.
I na 20 INGRA je jeftina.A da li će iči na 10 ili 30 to ne može znati ni vidoviti Milan.O tome odlućuju
malo veči igraći,a mi trebamo pisati o vrijednosti firme i eventualnoj podcijenjenosti.
Konkretizirajte gdje sam dao krivi podatak.Naravno fundamentalno!
[/quote]
Kolega Lopina uz dužno poštovanje prodavali su uglavnom marginaši kojima su popucali margini padom isod 20 kuna. Prijatelj mi ima margin kod Agram brokera i on je jedan od prodavatelja uz blagi " nagovor " brokera i sugestiju da to ide na 11 – 12 kuna, pa mu je bolje da proda što prije i tako spasi margin od totalnog raspada. Svi ovi što drukaju i pljuju kupovali su danas jer su vidjeli što se desilo sa magmom. Ne vjerujem da će se previše gurati na kupnji, već će opet prema potrebi i saznanjima o stanju margina spuštati i dizati cijenu kako im se hoće, kako bi utovarili što više po što nižoj cijeni. Osobn očekujem klackalicu od cca. 14 – 18 kn tj. oscilacije od 20 – 30 %.
Ne obazirite se na one koji vas pljuju jer vi znate znanje. Pozdrav i puno sreće. lp
imam dojam da je današnje kretanje cijene iznenadilo mnoge
drukerčići su danas nervozni? zacrtali su si da će kupovat Ingru na 13 kn, a ono počeo odbijanac, pa sad ovdje u panici proljevaju žuč ne bi li zadržali nekako cijenu da sutra ne pređe 17 kn? žao mi je gospodo, ali mirovinac je prodavao do 20 kn, a sad je stao, što znači da će čekati dokap i izvlečenje Ingre iz gliba.
slažem se da će uprava dići Ingru na 20 kn i to barem 7 dana prije skupštine, to je plan koja MORA proći da se Ingra spasi, i zato nema odustanka.
uostalom pogledajte samo MAGMU, firma prezadužena, prodaje kineski bofl, ali zbog ugleda i mreže trgovina, čak i takvu dokapitalizirat će je i preuzet Poljaci. To je dokaz da se sve naše firme mogu spasiti po sličnom receptu, od Ingre do Validusa.
Raketa uskoro polijeće, ukrcaj ispod 20 kn još kratko vrijeme [cool]