INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Trebaju očistiti bilancu pa onda malo kod Trigranita.
Trigranit nije još odabrao izvođača za Poljsku.
Trigranit eyes expansion in Poland
Date: 8 November 2010
http://www.propertyeu.info/index-newsletter/trigranit-eyes-expansion-in-poland/

kreće odbijanac? [cool]

moji postovi su osobno mišljenje te nisu investicijski savjeti niti poziv na kupoprodaju dionica!

ZAŠTO nitko ne spominje što će INGRA učiniti sa iznosom za koji je smanjila temeljni kapital??? Ipak nije to mala cifra. Molim mišljenja.

Čitaj između redaka-"dionice koperanta neće vidjeti burzu"

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Odbijanac počeo.
Tko se nije ukrcao požalit će
sa ATLLL mamu mu sve sam izgubio na ATLLL mamu mu konzorcijsku očajan sam.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Inače ovo je bila šala..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ameri okreču trend, sutra očekujem rast ingre ipak mislim da je ovo danas bilo dno dna, dionica pada
nepotrebno to veliko što se kotrlja mogu biti samo dobre vijesti, zavidim onome tko se danas
ukcao!

kolega Pozitivo,
zavidite li jos onom tko se jucer ukrcao i ostvario minus od -15% u jednom danu?

" Jos malo strpljenja molim… [pray] "

hocete li se ispricati kolegama koje ste navukli na Ingru sa pozivanjem na strpljenje?

ps . vlasnik sam 1 dionice ingre kupljene na 20kn i pratim sto se dogadja,
prestrasno – minus mi je vec 5,5kn…
[angry]
[/quote]

Kolega Tigrus, u čemu je problem, samo sam uranio jedan dan??? I zašto bi se ja trebao ispričavati
kolegama koji su dionicu ingre kupili na samom dnu?????????
Ha, molim te odgovori mi?
Strpljen- spašen [pray]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Pogledajte tablicu trgovanih u prvih 20 po prometu. Zar nije divno gledati ovo zelenilo. Nije mi jasno kako neki mogu uživati u crvenilu. [shocked]

neće uvijek biti ovako.

Pomalo ljudi , ovo je samo mali odmor , PBZ se tek zagrijava za pravi iskrcaj. Ovo danas sam ja započeo sa kupnjom 2800 kom. od 15,52 do 15,55 u 15.06 sati , i još sam se postavio na kupnji 1150 kom. na 15,50 pa su me počeli panično preskakat , bull trap. Čestitam prodavateljima na iskorištenoj prilici.

Kolega Tigrus, u čemu je problem, samo sam uranio jedan dan??? I zašto bi se ja trebao ispričavati
kolegama koji su dionicu ingre kupili na samom dnu?????????
Ha, molim te odgovori mi?
Strpljen- spašen [pray]

prerano kolega, daleko prerano, a ne samo vi u ingri vec kod svih gradevinara

iz velebita, a golim okom, vidjelo se da vise nemozete cekati s kupnjom, a naravno veliki se onda povlace i cekaju da to i napravite kako bi vas sutra napucavali, ali lijepo vam je rekao kolega tigrus.

ingra nece nigdje pobjeci, a mislim da je i bolje poceti kupovati na 25 kuna nego sada dok se ne rasplete ova dokapitalizacija.
jos bolji su mi kupci na igh, a nema mogucnosti da dionica opstane iznad 1000 kuna.

kolege, nije bitno sto se pise i koliko nagovaranja na crobexu kroz kolonu kupnje ima naredanih naloga bitne su cinjenice kao ;
1. ingra i ostali gradevinari nemaju posla niti kroz ponude samo u najavama
2. vrijeme gradevinare jede kroz tekuce trskove
3. drzava je pred kolapsom, a i sama kuna je upitna kroz devalvaciju
4. porezne stope u zemlji su nemoguca misija, a koja brani bilo kakvim imalo normalim ulaganjima u zemlji kako domacim tako i stranim investitorima
5. crobex ima tendenciju pada na 1650 bodova

bankrot !!!

Onih koji su jučer prodavali!
Nažalost,mali uplašeni ,a ne fondovi.Jer kada fondovi puše i nije loše.

[quote name=
5. crobex ima tendenciju pada na 1650 bodova

ili rasta na 2050
200 livo ili 200 desno,ja mislim da će prije na desno.
Ali to se ne odnosi na INGRU.Ona će povući još barem 100 punata .dakle 15%.
Pa to i nije baš puno,samo na 18,50.
Tko će kupovati:okO i Tigrus,brutalni kapital,a i SPLIT

Prosjećna 15,77 slab je to rast
shodno da je svaki dan padalo 10%
Rest bi tek trebao sljedit vidit ćemo do koliko ide
shodno da je ova burza normalna trebali smo na 30 sa 20 nakon vjesti
INGRA jedina pada iza dobrih vjesti i dokapitalizacije previše špekulanata
uništava cjenu ogovaranjem…

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

New Report

Close