e tu sam i ja.Ja to zelim zaokruzit na 5-kom tako da se konkurencija povecava,al je bolje za navlakace jer ce nam uvalit dionice.Zato kazem ljudima da ne kupuju sugavu ingru jel to ne valja nista,vec da ako je imaju prodaju meni ispod 45000 po komadu …..imam za dvije malo sam bez love…….IMAM pitanje za ove koji se razumiju malo vise od mene.kAKO ce sad moc kupovat AZ-mirovinski a ingra nije u prvoj kotaciji ili ste mislili na az-fondove opcenito.HVALA.
…..IMAM pitanje za ove koji se razumiju malo vise od mene.kAKO ce sad moc kupovat AZ-mirovinski a ingra nije u prvoj kotaciji ili ste mislili na az-fondove opcenito.HVALA.
Zaobilazno.
Automatski će nove dionice sa starima biti uvrštene u 1. kotaciju i tada mirovinski fondovi mogu kupovati Ingru.zato je navala na dionice prije ulaska u 1. kotaciju, kad je jasno da će AZ to u najmanju ruku zabetonirati , uostalom nazovite u AZ i provjerite, raspitajte se malo, ja jesam.
Što se tiće dokupa kolega, ja sam kao Udarnik iz Kurilovca , na prvoj liniji u petak završio na 47 002, istina ne puno ali 2 je 2. 2 po 2 2 – 202.To je valjda tako uobičajno, ovi sa nižim prosjekom ulaska stoje na prvoj liniji odbrane, a ovi ” visoki ” , čekaju u pozadini.[smiley1]
Automatski će nove dionice sa starima biti uvrštene u 1. kotaciju i tada mirovinski fondovi mogu kupovati Ingru.zato je navala na dionice prije ulaska u 1. kotaciju, kad je jasno da će AZ to u najmanju ruku zabetonirati , uostalom nazovite u AZ i provjerite, raspitajte se malo, ja jesam.
Meni onaj dio rečenice koji govori o AZ nije dovoljno jasan. Daj to malo opširnije objasni da i mi sa slabijim svijećicama shvatimo što je pisac želio izjaviti?
http://www.jutarnji.hr/clanak/art-2007,8,12,,85778.jl
Evo i link. Za Stubake, veli Andabak da najveće šanse ima Sunce koncern[smiley7]
Sutra blokada, nad blokadama
Evo izračunao sam cijenu INGRE DCM metodom.
12.646 kuna.
Izvjesna blokada.
Najgori mi je ovaj što uvijek hvali INGRU. Njega treba moderirati. Pa nije ovo navijačka skupina.
Ovo je poslovni forum.
Evo izračunao sam cijenu INGRE DCM metodom. 12.646 kuna. Izvjesna blokada. Najgori mi je ovaj što uvijek hvali INGRU. Njega treba moderirati. Pa nije ovo navijačka skupina. Ovo je poslovni forum.
samo ti računaj, i čekaj da dokupiš po 12646.
Ja sam pročitao TA.
Ovaj tjedan blokada nad blokadama.
I ne hvalim INGRu stalno, nego IGH, a sad sam prešao i na INGRu, jer je dobra dionica. Buš videl drugi tjedan [smiley1]
Moja procjena da će se ljudi polagano iskrcavati iz INGRE, jer ima treba para za THT, a i dionica je
dosta već odradila, tako da će nas gospodin Bidarević, posjetiti tijekom slijedećeg tjedna…….
plavi: ” Automatski će nove dionice sa starima biti uvrštene u 1. kotaciju i tada mirovinski fondovi mogu kupovati Ingru.zato je navala na dionice prije ulaska u 1. kotaciju, kad je jasno da će AZ to u najmanju ruku zabetonirati , uostalom nazovite u AZ i provjerite, raspitajte se malo, ja jesam. ” Meni onaj dio rečenice koji govori o AZ nije dovoljno jasan. Daj to malo opširnije objasni da i mi sa slabijim svijećicama shvatimo što je pisac želio izjaviti?
Ne znam što nije jasno, AZ sudjeluje u 2. krugu, a kada uđe Ingra u 1. kotaciju zna se. Uostalom ovo što uspiju kuoiti u 2. krugu dokapitalizacije im sigurno neće biti dovoljna količina koliko su prvotno htjeli kupiti.
Dok je Ingra u JDD mirovinski fondovi ne mogu kupovati dionice / stavljati naloge na K/P.