Ne razumijem mazohizam na ovoj dionici.
Ljudi okanite se ćorava posla i ne lovite padajuće noževe.
Isto sam probao upozoriti i na cijeni od 40 kuna.
Dkvs,Vlds,Ingr,Magma jedino pitanje je tko je slijedeći?
Ovo je PREMALI PROMET da bi se uopce moglo razmisljati o nekom ozbiljnijem iskrcavanju!
Vrijeme ce pokazati! Okanite se vi drukercine koji nemate niti jednu dionicu! Kako vas vise nije sram???
P.S. Koliko je Ingra "neatraktivna" na ovom forumu, najbolje govori "Virtualna burza". Naime, prema toj igrici, samo je HT u vise portfelja igraca! [lol]
Nije neko mjesrilo, ali bas me zanimalo da to vidim. Decki, pa to je Virtualna, a ne Real burza. Necete dobiti prave novce ako tamo pobjedite! Zato, nema smisla drukati da bi vas na Virtualcu "poklopilo" sto jeftinije!
[lol] [lol] [lol]
Ja sutra kupujem ak padne,
http://www.seebiz.eu/hr/burze/ingra-tone%2c-uprava-suti-mali-dionicari-traze-zastitu,98423.html
I jos nesto za kolegu novinara ako cita ovaj forum ili ako netko zna kolegu pa da mu prisapne cinjenicu da ingra pada iz vise razloga , no da je i hanfa mogla sprijecit trgovanj jos prosli tjedan, mogla je.
Na zse vam stoji napomena da je dionica u segmentu promatranja, sto god to znaci! Od onda – 5,5 kn, a oni neka idalje promatraju!
Nekom ovo odgovara a ja cu probat nesto zaradit medju ovim hijenama
Lijepo vam ovdje piše zašto pada dionica, mirovinci i skbnički bid pa onda ask u istom danu, apeliram na ljudi da ne nasjedaju i ne gube novce ako mi mali prestanemo rasprodavati dionica će se stabilizirati i početi rasti!!
Nedajte da manipuliraju ovako s nama, ja nisam prodao niti jednu jedinu dionicu a niti neću!!
Strpljen- spašen ali s gubitkom ne izlazim jer bi preokret trebao biti brz i žestok
Kolko je ovo palo, i sam Openhaim sa svojih 10 % je postao "mali dioničar"! Možda i on "traži zaštitu"! [lol] Poznajem jednu zaštitarsku tvrtku koja je trenutno bez posla pa ću mu je preporučiti. [lol]
Ova stock me sve više motivira . i kad ide UP i kad ide DN – još i više . Iako imam brzi internet neki put mi ni to ne pomaže . Netko ima još bržu liniju.
Mene zanima komentar lopine, pisao je neki dan lancune i nagovarao druge da kupuju s njime ingru na 17-18 kn, a onda je objavio da je na 17 kn utukao zadnje novce unutra…pa ako se može javiti da čujemo što sada misli o svemu kad je pala na 14,5 kn?
mislim da je burza trebala zaustavit trgovanje sa ingrom i magmom dok ne vidimo rješenje agonije jer mi se čini da su obje kompanije u default-u ili po domaće :legle su.
Samo me zanima kako će mirovinci pojasniti svoja ulaganja.
i zašto ingra nije prodala Arenu i izbjegla ovu situaciju?
i nakon svih krivih poteza openhajm i dalje dobija mandat u upravi,stvarno nevjerojatno
mislim da je burza trebala zaustavit trgovanje sa ingrom i magmom dok ne vidimo rješenje agonije jer mi se čini da su obje kompanije u default-u ili po domaće :legle su.
Samo me zanima kako će mirovinci pojasniti svoja ulaganja.
i zašto ingra nije prodala Arenu i izbjegla ovu situaciju?
i nakon svih krivih poteza openhajm i dalje dobija mandat u upravi,stvarno nevjerojatno
HANFA vam dođe kao "prazna puška", plaši, ali ne puca! Opet će biti po onoj Rojsovoj: "Tko je jamio, jamio je!"
Igor Oppenheim 16. studeni u 19:01
nista se ne dogadja..osim sto netko rijesava portfelj….:)! LP STFACA
Ja sutra kupujem ak padne,
http://www.seebiz.eu/hr/burze/ingra-tone%2c-uprava-suti-mali-dionicari-traze-zastitu,98423.html
I jos nesto za kolegu novinara ako cita ovaj forum ili ako netko zna kolegu pa da mu prisapne cinjenicu da ingra pada iz vise razloga , no da je i hanfa mogla sprijecit trgovanj jos prosli tjedan, mogla je.
Na zse vam stoji napomena da je dionica u segmentu promatranja, sto god to znaci! Od onda – 5,5 kn, a oni neka idalje promatraju!
Nekom ovo odgovara a ja cu probat nesto zaradit medju ovim hijenama
Odličan post, šta ta hanfa promatra, i šta im to znači "segment promatranja" to samo dragi bog zna !
I ovim drukerskim hijenama je ingra u segmentu promatranja pogotovo sad prstići se lagano tresu, kupiti ili cekat da jos padne, bolje sutra lagano u šoping jer nula je blizu, a svi znamo da ispod toga ne može past .
Ja bi kupijo [thumbsup]