INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo je masakr!

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

opet blokada

nema više blokada – samo slobodan pad ! [bye]

opet blokada

nema više blokada – samo slobodan pad ! [bye]
[/quote]
ipak je to Ingrica,trebali su joj dati još jednu šansu, da ulagači razmisle preko noći

Ameri okreču trend, sutra očekujem rast ingre ipak mislim da je ovo danas bilo dno dna, dionica pada
nepotrebno to veliko što se kotrlja mogu biti samo dobre vijesti, zavidim onome tko se danas
ukcao!

kolega Pozitivo,
zavidite li jos onom tko se jucer ukrcao i ostvario minus od -15% u jednom danu?

" Jos malo strpljenja molim… [pray] "

hocete li se ispricati kolegama koje ste navukli na Ingru sa pozivanjem na strpljenje?

ps . vlasnik sam 1 dionice ingre kupljene na 20kn i pratim sto se dogadja,
prestrasno – minus mi je vec 5,5kn…
[angry]

Ma dobro je, dobro da nema pravo stradaliih. Ovo para što se izgubi, nadoknadit će se jednog lepog dana kada zapušu neki drugi vetrovi. Nadam se da će Ingra za neke postat ogledan primer kako je lako popušiti pare na berzi špekulišući i praveći se pamatni da znate gde je dno i kad sledi promena trenda. Akcije se kupuju kada pokazuju jasnu promenu sentimenta, odnosno kada već rastu, daklem imaju jasan rastući trend, a samo ako ste jako vešti u špekulacijama i spremni ste da rizikujete deo profita onda ćete se upustiti u igru lovljenja padajućih sečiva i to obavezno sa razumnim stop-lossom. Šteta što nema šortovanja ovde, mnogo brže bi doveli cenu na razine gde se sada nalazi odnosno sveli je u realne okvire. Ne plačite za parama i drugi puta pamet u glavu dugari.

[thumbsup]

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Inaće da podsjetim samo mi se jedan kolega javio vezano za djelovanje malih dioničara Ingre, tako da ukoliko ima zainteresiranih neka mi ostave informacije vezane za kol dionica kojim raspolažu, te kontakt info.( dovoljan je e-mail).

Krajem mjeseca namjeravam iznijeti plan djelovanja,ali postoji mnogo problema, a prvotni je taj da nas nema dovoljno za neko ozbiljnije djelovanje, stoga pozivam sve imatelje ingre ukoliko žele sudjelovati u "projektu” neka mi se jave na mail: matrixposlovni@gmail.com

Srdačan pozdrav

Ameri okreču trend, sutra očekujem rast ingre ipak mislim da je ovo danas bilo dno dna, dionica pada
nepotrebno to veliko što se kotrlja mogu biti samo dobre vijesti, zavidim onome tko se danas
ukcao!

kolega Pozitivo,
zavidite li jos onom tko se jucer ukrcao i ostvario minus od -15% u jednom danu?

" Jos malo strpljenja molim… [pray] "

hocete li se ispricati kolegama koje ste navukli na Ingru sa pozivanjem na strpljenje?

ps . vlasnik sam 1 dionice ingre kupljene na 20kn i pratim sto se dogadja,
prestrasno – minus mi je vec 5,5kn…
[angry]
[/quote]

vi stvarno mislite da se pisanjem na forumu može nekog navući? žalim one koji na temelju piskaranja nekih nebitnih nick-ova odučuju gdje investirati svoje novce… koga god da je bilo tko navukao svojim pisanjem, taj točno to i zaslužuje. jer njihov je kvocijent inteligencije očito vrlo nizak…
tako da takvi vjerojatno niti nemaju puno za potrošiti, pa samim tim neti piskaranje s ciljem navlačenja nema niti puno smisla.
a oni koji misle da nekoga mogu navući svojim lupetanjem bez pokrića, zaista sebi daju preveliki značaj… a to to nije baš zdravo… jer kad dođe do otrežnjenja, bit će bolno… (tko malo više čita ovaj forum zna na koga sve tu mislim).

Za igrat ovu igru treba imat grande cohones.
Ovo je igralište par velikih koji znaju što rade i puno malih kolateralnih žrtava što neznaju
što rade ili što da urade.
Pošto sam vlasnik samo malog dijela, opušteno gledam ovaj masakr, ali nisam se nadao ovom raspletu.

But, I still belive… [huh]

Pozz, čuvajte svoje novce [wink]

Bliži se trenutak...

Lako za novce. Gdje je žito?

Inaće da podsjetim samo mi se jedan kolega javio vezano za djelovanje malih dioničara Ingre, tako da ukoliko ima zainteresiranih neka mi ostave informacije vezane za kol dionica kojim raspolažu, te kontakt info.( dovoljan je e-mail).

Krajem mjeseca namjeravam iznijeti plan djelovanja,ali postoji mnogo problema, a prvotni je taj da nas nema dovoljno za neko ozbiljnije djelovanje, stoga pozivam sve imatelje ingre ukoliko žele sudjelovati u "projektu" neka mi se jave na mail: matrixposlovni@gmail.com

Srdačan pozdrav

odlicna inicijativa kolega!
evo ja se javljam kao imaoc 1 donice Ingre.

mozete li objasniti kako vi mislite organizirati "djelovanje" malih dionicara Ingre?

imam osjecaj da bi taj plan mogao biti nesto kao poklic – nema prodaje, nema predaje!

[lol]

ili mozda planirate nagovoriti ljude da zadnje novce metnu na bid kao "obranu",
kako bi se Vi mogli iskrcati prije nego ingra proglasi bankrot.
[bye]

Ma ne, trebate se dogovoriti kako ekoloski zbrinuti svoje dionice.

Krepat ma ne molat.

mama
znas li kako me ljubi
znas li kako me guli
…nije vazno
mama
sto zaradim potrosim
sto dobijem izgubim
skroz sam bankrot
mama…

Nekako sam dojma da se danas 75 posto dionica prodalo i kupilo najmanje dva puta. Naravno, tu je uviek ono pitanje je li burza u Hrvata danas realna slika gospodasrtva/tvrtki ili samo psihologija masa.

New Report

Close