INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

bankrot !!!

Može link? ili samo drukaš? [yawn]
[/quote]

U kolikom si minusu do sada,prije 15 dana bila ti je firma za stečaj a sada si ušao pa vrijedi.
Kakvih ljudi ima ovde,tj.većina je u .urcu.
[/quote]

Nisam u minusu jer još nisam ni počeo kupovati. Ingri prijeti stečaj i to je realnost, zato i pitam je li to negdje pročitao ili samo druka. Ja si nikad ne bih dozvolio napisati "bankrot!!!" bez riječi pojašnjenja ili linka (ako postoji)

p.s. smiri živce, nisam ti ja kriv što si se natrpao Ingrom na 30 kn pa sad bilježiš -50% [bye]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Baš me zanima hoće li se uprava očitovati.

Hoce hoce,kao i do sada…

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

Na koliko čekate ovo, ne pratim ovu dionicu a ušao bi tamo negdje na 10 kn?

Hoce hoce,kao i do sada…
[/quote]

A zašto bi? Nekom je dosadilo gledati mrcvarenje pa si je osigurao 2 sata mira.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

ma ide u bankrot moj k…. kolko su ovi mjastori iz fondova tam para plunuli ne bu ju dali sam tak. ali sve više padam u napast nekaj uzet ovde.

Da mi je znat da si mjastori kaj su se smijali kad sam na 38 reko bezim ja di me noge nose

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

koliko vidim ni ZSE se nije ocitovao…
[huh]
ili mi preglednik neradi…

1200 komada kod mene, 15,x
Sljedeci nalog na 14,xx

jeste jos na bidu?

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

ja se ukrcavam zadnja dva tjedna i evo danas ukrcao i posljednju kunu, sada mogu krenuti s drukanjem!

alo alo pa jeste li vi normalni? INGRA u iducoj godini sklapa poslove u vrijednosti 500 mil. eura a vi prodajete po 15kn????! objasnite molim VAS!

Dok shvate na koliko to ide, ostat će kako je netko rekao i bez štapa !
Kako bi rekao Kardum – ”čuvajte svoje novce”.

pratim trgovanje danas pozorno, pa ovdje mirovinac i onaj PBZ#2 prvo istresu vreću po bidu i onda lupe do sto komada po asku. I tako cijeli dan time navlače naivne trejdere na bid radi kupnje i zarade od 3-4%. I onda opet paket po bidu i izbaci ih van igre. Prestrašno. Pa maknite nalog i postavite skroz nisko pa da vidimo do kuda su spremni ići. Ovako to nema smisla, samo se minusi povećavaju malim ulagačima.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Rekvijem
Dobro ste to primjetili.

Sada neki misle, e da sam i na 17 prodao bio bih sretan.
Ali još niste sasvim nesretni, samo to ne znate.
Želim samo dobro, pa zato kako neki znaju reči: ”reži-bježi” !

opet blokada

New Report

Close