Može link? ili samo drukaš? [yawn]
[/quote]
U kolikom si minusu do sada,prije 15 dana bila ti je firma za stečaj a sada si ušao pa vrijedi.
Kakvih ljudi ima ovde,tj.većina je u .urcu.
[/quote]
Nisam u minusu jer još nisam ni počeo kupovati. Ingri prijeti stečaj i to je realnost, zato i pitam je li to negdje pročitao ili samo druka. Ja si nikad ne bih dozvolio napisati "bankrot!!!" bez riječi pojašnjenja ili linka (ako postoji)
p.s. smiri živce, nisam ti ja kriv što si se natrpao Ingrom na 30 kn pa sad bilježiš -50% [bye]
Baš me zanima hoće li se uprava očitovati.
Hoce hoce,kao i do sada…
ma ide u bankrot moj k…. kolko su ovi mjastori iz fondova tam para plunuli ne bu ju dali sam tak. ali sve više padam u napast nekaj uzet ovde.
Da mi je znat da si mjastori kaj su se smijali kad sam na 38 reko bezim ja di me noge nose
ja se ukrcavam zadnja dva tjedna i evo danas ukrcao i posljednju kunu, sada mogu krenuti s drukanjem!
alo alo pa jeste li vi normalni? INGRA u iducoj godini sklapa poslove u vrijednosti 500 mil. eura a vi prodajete po 15kn????! objasnite molim VAS!
Dok shvate na koliko to ide, ostat će kako je netko rekao i bez štapa !
Kako bi rekao Kardum – ”čuvajte svoje novce”.
pratim trgovanje danas pozorno, pa ovdje mirovinac i onaj PBZ#2 prvo istresu vreću po bidu i onda lupe do sto komada po asku. I tako cijeli dan time navlače naivne trejdere na bid radi kupnje i zarade od 3-4%. I onda opet paket po bidu i izbaci ih van igre. Prestrašno. Pa maknite nalog i postavite skroz nisko pa da vidimo do kuda su spremni ići. Ovako to nema smisla, samo se minusi povećavaju malim ulagačima.
Sada neki misle, e da sam i na 17 prodao bio bih sretan.
Ali još niste sasvim nesretni, samo to ne znate.
Želim samo dobro, pa zato kako neki znaju reči: ”reži-bježi” !
opet blokada