INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a) dokap ne uspije odnosno minira se pokrene se ovrha na imovini, što dioničari dobivaju?
b) smjena uprave, ok, tko će voditi firmu?

nažalost odgovora na a i b je ništa odnosno nema kandidata

Šta je pisac stim htio reći?

[/quote]
da swap mora uspjeti jer bez njega firma ide u stecaj i svi gube, da nazalost nema managera u rh koji bi vodio ingru (da ima vec bi ga banke postavile)
[/quote]

ima, ima – Marinko Paić [thumbsup]

http://www.poslovni.hr/vijesti/marinko-paic-rekorder-sa-29-stecajeva–1423.aspx

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

"Procjenjuje se kako u ovom trenutku na tržištu kapitala ne postoji mogućnost uspješnog provođenja javne ponude dionica, odnosno uspješnog prikupljanja svježeg kapitala u novcu, kako bi se na taj način olakšao položaj društva u onoj mjeri u kojoj je to moguće provesti ciljanim provođenjem modela povećanja temeljnog kapitala unosom potraživanja vjerovnika u uloge. "
A kako to g. O. znade kaj on ima nadnaravne sposobnosti ili baca grah i slične metode.
Previše je ovdje začudnosti i muljaže.

Postanite Eu-robovi

je li danas izlazio pbz?

Nije vam izlazio danas PBZ mirovinac, ali vam je izgleda počela izlaziti i ostatak PBZ grupe.

12.11.2010 > T: 09.11.10 Pros. cijena: 18,79
RB Dioničar Broj %
1. OPPENHEIM IGOR 762.750 10,17%
2. PBZ D.D. 471.941 6,29% – 3 259
3. TEHNIKA D.D. 451.800 6,02%
4. AZ OMF 435.682 5,81%
5. Raiffeisen OMF 346.856 4,62%
6. LUDVIGER JASNA 338.850 4,52%
7. ELEKTROPROJEKT D.D. 207.450 2,77%
8. HIDROELEKTRA NISKOGRADNJA D.D. 171.300 2,28%
9. PBZ Croatia osiguranje OMF 170.109 2,27%
10. GREGUŠ VJEKOSLAV 91.500 1,22%
UKUPNO 3.448.238 45,97%

Ovaj PBZ skrbnički pod rednim brojem 2 je ( vjerojatno ) PBZ equity dionički fond.

Računajte malo, brojke se poklapaju, zadnje dostupno kada se vidi udjel tog fonda u Ingri u ukupnoj imovini fonda je 30.11.2009. 3,18 %:

http://www.moj-fond.hr/modules/mod_fond/data/19_pbz_equity_fond_11_09.pdf

P.S. Glavni račun Ingre je bio u PBZ-u, to možete vidjeti po izvješću od 31.12.2007 na ZSE, da li se nešto promijenilo, moguće, ali sumnjam.

Kaže se, stara narodna – Vrata ti mogu otvoriti, ali izaći moraš sam.

lp i sretno

[/quote]

Ovaj PBZ pod brojem 2. i PBZ Croatia osiguranje OMF prema podacima od 15.11.2010. nisu prodavali.
Zadnja prodaja im je bila 12.11.2010. E sad, da li su prodavali 11.,12. i jučer tek ćemo vidjeti (T+3).

Neminovno je da se sili prodaja, vjerojatno se uključio konzorcij [smiley]

nema managera u rh koji bi vodio ingru (da ima vec bi ga banke postavile)

a poznati manager Fižulić? ….pa Zdravko i Višnja Pevec? [lol]

moje poruke nisu investicijski savjeti niti preporuke za kupoprodaju dionica!

da li sada prodavati ili ne, neka svatko sam odluči, ali za kupnju stvarno ne vidim razloga. očito je da se veliki igrači i dalje iskrcavaju (jučer je odjednom netko iskipao oko 10.000 komada) jer je očito da ovaj dokap nije interes postojećih dioničara kojima se prilično smanjuje vrijednost dionica (pustite vi dionice Oppenheima &Co, oni će se namiriti na drugi način, njima je interes da dokap svakakako prođe iz drugih razloga).
ako se kome baš kupuje, neka sačeka tjedan dana prije skupštine, cijena bi tada mogla biti na 12-15 kn [wink]

Savjetuješ ti da bi sada jeftino kupio i na skupštini prodao po 20
hvala na savjetu to je savjet kakvog je dobila žaba od škorpiona
prije nego ju je nabbio….

Pitam se koliko će izgubiti oni koji tebi prodaju nakon dokapa po 20 kuna…!!!!!

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Ova dionica se namjerno ruši sa sičom 20.000 kuna 7% dolje
izazivanje panike sitnim ulogom…
iskorištava se nelikvidnost tržišta da se sroza dionica sa ciljem dokupa i prodaje na 20 kuna za mjesec dana

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Ne želim biti nekulturan,ali ovo na pojedine trenutke izgleda kao Ponzijeva pirmaida koja se polako ali sigurno raspada.

Ono što je bitno, jest to da li će biti dovoljno municije da se obrani razina potpore, a ona je ionako slaba – 15,56 – 2k kom.

Pozitivna stvar jest ta sto su se nalozi na prodaji barem fiktivno prikrili; ispod 100k kom

1200 komada kod mene, 15,x
Sljedeci nalog na 14,xx

Pozdrav svima, ja osobno mislim da bi trebalo zaustavit trgovinu ingrom dok se ne riješi cijela ova situacija…

Ovdje je jedino kriva osoba koja je pregovarala s vjerovnicima, jer nije zaštitila postojeće dioničare
od daljneg pada dionice, jer ako su se dogovorili po 20 Kn neka i otkupljuju sve po 20 Kn, i postignut dogovor, bar će se netko obogatiti na ovim dionicama……………

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Ovdje je jedino kriva osoba koja je pregovarala s vjerovnicima, jer nije zaštitila postojeće dioničare
od daljneg pada dionice, jer ako su se dogovorili po 20 Kn neka i otkupljuju sve po 20 Kn, i postignut dogovor, bar će se netko obogatiti na ovim dionicama……………

caccone, 16.11.2010. u 10:19
jer ako su se dogovorili po 20 Kn neka i otkupljuju sve po 20 Kn

ovdje je upitno ovo "AKO"

ingra idalje ima PR na bazi djecjeg vrtica
a mozda je ovo sve smisljeno….vrag ce znat

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

ingra idalje ima PR na bazi djecjeg vrtica
a mozda je ovo sve smisljeno…

kod ove dionice
ništa nije slučajno

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

New Report

Close