INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Još 6 komada na 49.000,a onda je prva prodaja na 55.000…………..u ponedjeljak će biti haos……….[smiley13]

[color=blue]Paaaa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol...pa po lojtrici gooorrr i doooollll...........[/color]

Posejdon: ” Jel može jedan brzi odgovor? Postoji li prospekt izdanja novih Ingrinih dionica u elektronskom izdanju i gdje se može do njega doći. Najljepše zahvaljujem! [smiley11] ” Evo za kolegu Magmatičara.[smiley2] Samo mala napomena: projekcije su rađena samo na temelju ugovorenih poslova , tada kada su rađene ( mislim na projekcije ), dakle vrlo konzervativno.

Od srca zahvaljujem na trudu, kolega Plavi. [smiley11]

La vita e bella!

Ne znam dal je kolega Plavi znao, ali INGRA je u užem krugu za dobivanje koncesije za oživljavanje bazena i lječilišno-hotelskog kompleksa u Stubičkim Toplicama. Ulaganje se procjenjuje na 170 milja EUR-a. Konkurenti su Koncern Sunce, te konzorcij IGH, Konstruktor, Tehnika i bazeni Sveti Martin na Muri. Još ako to dobiju [smiley2]

Ne znam dal je kolega Plavi znao, ali INGRA je u užem krugu za dobivanje koncesije za oživljavanje bazena i lječilišno-hotelskog kompleksa u Stubičkim Toplicama. Ulaganje se procjenjuje na 170 milja EUR-a. Konkurenti su Koncern Sunce, te konzorcij IGH, Konstruktor, Tehnika i bazeni Sveti Martin na Muri. Još ako to dobiju [smiley2]

To će dobiti konzorcij, uzalud vam trud svirači. Diplite bez veze.
Nije da imam nešto protiv vas, jednostavno niste te sreće da dobijete taj posao dok god je Jure živ i Marina u fotelji.

?*?*

[b]Ima li tko ovaki Kawasaki?[/b]

Ne znam dal je kolega Plavi znao, ali INGRA je u užem krugu za
dobivanje koncesije za oživljavanje bazena i lječilišno-hotelskog
kompleksa u Stubičkim Toplicama. Ulaganje se procjenjuje na 170 milja
EUR-a. Konkurenti su Koncern Sunce, te konzorcij IGH, Konstruktor,
Tehnika i bazeni Sveti Martin na Muri. Još ako to dobiju [smiley2]

savjetnik za izbor najboljeg na natječaju je ingrin “čovjek”, tak vele, otprilike, u PD-u

ides: ” Ne znam dal je kolega Plavi znao, ali INGRA je u užem krugu za dobivanje koncesije za oživljavanje bazena i lječilišno-hotelskog kompleksa u Stubičkim Toplicama. Ulaganje se procjenjuje na 170 milja EUR-a. Konkurenti su Koncern Sunce, te konzorcij IGH, Konstruktor, Tehnika i bazeni Sveti Martin na Muri. Još ako to dobiju [smiley2] ” savjetnik za izbor najboljeg na natječaju je ingrin “čovjek”, tak vele, otprilike, u PD-u

gospodin K?

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

ides:

Ne znam dal je kolega Plavi znao, ali INGRA je u užem krugu za
dobivanje koncesije za oživljavanje bazena i lječilišno-hotelskog
kompleksa u Stubičkim Toplicama. Ulaganje se procjenjuje na 170 milja
EUR-a. Konkurenti su Koncern Sunce, te konzorcij IGH, Konstruktor,
Tehnika i bazeni Sveti Martin na Muri. Još ako to dobiju [smiley2]

savjetnik za izbor najboljeg na natječaju je ingrin “čovjek”, tak vele, otprilike, u PD-u

Nisam znao, iako je poznato da imaju dobre lobiste, ali ovaj konzorcij mi se čini dosta jak u tome, a imaju i “reference”. Biće gusto kod toga!

…Slažem se da će biti gusto…Dobivanje tog posla veći bi utjecaj imalo na cijenu IGH nego INGRE…
Rasti će u svakom slučaju obje. A mislim da bi im se mogao priključiti i Dalekovod…(po rastu)…Ipak je ovo godina građevinara i montažera. U ponedjeljak , a i cijeli naredni tjedan očekujem urnebes na “našoj” INGRI…
Kao što bi rekao Plavi…može li bolje…..Ja kažem da može[smiley2][smiley1]

Ja mislim da i dalje treba udarati po Asku. To je njegovih 40 komada. Je li tako Bidko?[smiley2]

Ja sam još u dokupu, a ti?…[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Još da i ovo doživim:

da moja dionica ode u + blokadu
u – blokadi sam bio, a procjenjujem da bi se moglo dogoditi

INGR-R-A 13.8.2007 1 10.8.2007 48.220,81 43.398,73 53.042,90

SKORa-M-A[color=blue][/color]

da, ne bi bilo loše!

uf, koja bi to blokada bila nama koji smo malo duže u ingri! [smiley11]

KuciloOro:

Ja mislim da i dalje treba udarati po Asku. To je njegovih 40 komada. Je li tako Bidko?[smiley2]

Ja sam još u dokupu, a ti?…[smiley2][smiley2][smiley2]

Čekam na 45k za svaki slučaj ako Blaumen i Daki uspiju srušiti cijenu…………[smiley2][smiley2][smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

New Report

Close