INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

baš je Antiša nagovaro ljude da kupuju
kada im je prodavao INGRU
Kasnije još prije tjedan dana hvali se ćovjek kako je dobro zaradio na INGRI

EKSKLUZIVNO
Marijan Kostrenčić za SEEbiz: Ingrine dionice padaju zbog špekulanata i onih koji sumnjaju u sve što je hrvatsko
http://seebiz.eu/hr/burze…to-je-hrvatsko,97949.html

Evo što sam pričo cjelo vrijeme fala na jedinicama koje ste mi podjelili

Ista ekipa je zaslužna za pad INGRE sa 40 na 20 kuna

te pad većine građevinara

Ma nije bitno tko je zagovarao pad nego koja je trenutna cijena. A trenutna je sr…e! Nadam se da ćete se vi i svi drugi izvući, ali ako vi jednog dana na npr. 40 dođete na nulu slaba vam je to zadovoljština kad će svi ovi drukeri tu biti u plusu za više od 100%.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

strpljen spasen!

[lol]

Ponavljam. dionice neće završiti na burzi, takav je dogovor crno na bjelo!!!

Ako je takav dogovor crno na bijelo, zašto to i javnosti nije prezentirano crno na bijelo?
Druga stvar je da sad takvi mogu rasprodavati postojeće količine dionica jer znaju da će dobiti nove, čime mogu mirno kontrolirati cijenu dok taj navodni dogovor traje.

Na nekim dionicama bila je puuuu no čišća situacija (npr. LKPC-dokap) pa su opet mali dioničari popušili…a kaj bu tek ovdje…pa tu nitko ne kuži kaj se to zapravo radi i ima 74 varijante i 18 scenarija…mislim da bu bilo svima [bye] [bye] samo uprava [cool] [proud]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Antiša, ako uspije ova dokapitalizacija Ingra 100 POSTO IMA SVJETLU BUBUĆNOST!

ALi upitno je kakava je budućnost postojećih dionićara, to je neizvjesno kako ćemo mi proći!

PRESTANITE više brkati budućnost INGRe i njenih DIONIČARA! S ovom dokapitalizacijom, kakve su sad prognoze, ta budućnost je obrnuto proporcionalna! No, tko kaže da su informacije na forumu na pravom tragu istine? [cool]

da to malo ptkrijepimo brojevima:
INGRA —–31.12.09.—–30.09.10.—31.12.10/nakon dokapitalizaciuje/
BR.dion.–7,5 mil———7,5milu—–22,5 mil
cijena dion.38 kn——–22kn——–18,65kn/sadašnja/
MCAP——285mil——–165mil——-450 mil———
BV———–58,91———-54,01——–31,37
Zaduženost 67,53%——66,84%——44,01
Koef.likv. 0,80————1,09——–1,69

Napomena:koeficijent likvidnosti 1,69 uz pretpostavku da se dokapitalizacija odradi sa 50% iz
kratkoročnih obveza,a ostatak iz dugoročnih-
INGRA sa koeficijentom likvidnosti od o,8o sa bilancom od 31.12.2009.je bila bankrot poduzeće.
INGRA sa sadašnjim koeficijentom likvidnosti od 1,09/minimum je 1/-ima nade
INGRA sa koeficijentom likvidnosti 1,69 je stabilno poduzeće spremno za ekspanziju.
Sa zaduženošću od 67,50 % teško je dobiti kredit i ući u dokapitalizaciju kada dioničari ne vjeruju
firmi.Normalno.Teško je i prolongirati obveze,ali djelomično je uspjelo
Nakon dokapitalizacije Ingra POSTAJE HIT.Vjerovatno će se dionicu ubijati da ne probije 20,ali
što dan D bude bliži moglo bi kupnja raznijeti prodaju.
Nakon dokapitalizacije i ovakvih bilančnih pokazatelja INGRA će dobiti sindicirani i svaki drugi
kredit,bez problema će na kolateral na ARENU dobiti 500 mil kn kredita,u eventualnoj dokapitalizaciji u kojoj će sudjelovati svi dioničari,a cijena će biti takva da će svaki dioničar
dokapitalizirati po toj niskoj cijeni/radi toga je dionica bez nominale/
Strateških partnera će biti koliko hoćeš ako firma izlazi iz krize.
Vi koji ste prodavali na 17 do 19 vratite nazad svoje dionice i u godinu dana bi mogli zaraditi
50 do 100%.Zicer.Ovo ćete vjerovatno skinuti i u svakom drugom građevinaru,ako ne ide u stečaj.
Koeficijent likvidnosti i koeficijent zaduženosti,a samim time i Z"sqore za većinu građevinara su
alarmantno loši.
LVCV_odličan
DLKV -dobar
HIDRA_dovoljan
IGH-dovoljan
THNK-dovoljan
VDKT_sjedni jedan

INGRA i LVCV neuporedivo najbolji.Naravno nakon dokapitalizacije INGRE.
Bitna preporuka:Zaboravite po što ste kupovali-30,40,50 ili 100.
Postavite pitanje:Da li je INGRA po 19 skupa ili jeftina.

jesi li i onda lago ili sada lažeš

onda je ovaj post prije mjesec dana napisala moja baka a ne ti

datum 23.09.10

nitko vas ovdje ne šljivi 5%, a vrlo vjerovatno je da ste jedini ovdje što je u debelom plusu na Ingri (uz mene naravno). Nitko ne želi shvatiti da je ovo trenutno dionica koja se ne smije držati više od tri dana.

Kad se samo sjetim kako sam g. BigBoss-u uvaljao Ingru na 60 kn, a tek nostalgije kad pogledam prodajne naloge iz 2008g na 140 kn kad su MF-ovi častili.
Jedva čekam kad ću se ovdje ponovno vratiti

Eto tako izgleda tipični špekulant na INGRI
laži od jutra do mraka pa se sutra više ne sječaš što si jučer lagao

Rekao sam ti da sam Ingrom trgovao neprekidno zadnje dvije godine, saldo je pozitivan najbolji od svih dionica.
Taj post je bila zahebancija, šta misliš da ja mogu s par stotina tisuća kn utjecati na dionicu koja ima free float više od 80%?
Data bio si na vrijeme upozoren na sve što se sprema ali si tvrdoglav!

Moze samo jedno pitanje pa da vidim odgovore.

da li uopce znate cime se Ingra bavi odnosno kako stvara novac?

malo istrazivanje..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Na nekim dionicama bila je puuuu no čišća situacija (npr. LKPC-dokap) pa su opet mali dioničari popušili…a kaj bu tek ovdje…pa tu nitko ne kuži kaj se to zapravo radi i ima 74 varijante i 18 scenarija…mislim da bu bilo svima [bye] [bye] samo uprava [cool] [proud]

dijagnoza je dobra, koja terapija treba da bi bilo svima [cool] [proud] a upravi [bye] [bye]

lopina@ kolega prenosiš nam misli uprave

hvala bogu da na ovom kao investitorskom forumu bar netko razmišlja kao uprava a ne kao šoferi i zaštitari.

Nisam njihov plačenik.
Zaključio sam i prije nego su se izjasnili i dali dodatne informacije o dokapitalizaciji.
Matematika je zakon.I to ne visoka,nego osnovnoškolska,ali treba poznavati i malo knjigovodstva.

Kolega lopina hvala na obradi …..istina …teško je sada gledati ovo ako je prosjek ulaska na 38…..ali
istina da sadašnji ulaz osigurava sigurnih +100 % ukoliko uspije ova dokapitalizacija …stoga …
sadašnji ulaz je –ili ludost ili lucidnost ! vrijeme će pokazati ….nakon 3 godine strmoglavog pada ….sa 400 na 18,40 ..!!!! sad ko bu imal muda ….zaradil bu ….il bu ostal bez njih haha…..

New Report

Close