EKSKLUZIVNO
Marijan Kostrenčić za SEEbiz: Ingrine dionice padaju zbog špekulanata i onih koji sumnjaju u sve što je hrvatsko
http://seebiz.eu/hr/burze/kostrencic-ingrine-dionice-padaju-zbog-spekulanata-i-onih-koji-sumnjaju-u-sve-sto-je-hrvatsko,97949.html
Ovaj naslov je red flag, spasavaj se tko moze.
[/quote]
Totalno.
Koji lik,kako on ima obraza uopce ista komentirati,neka kupi 100000 komada pa neka se onda javi.
ovdje drukeri poseru svaku dobru vijest, a doce i nase vrime samo strpljivo!
Zanimljivo, josš prije dva tjedna, prosjek postova na ovoj temi bio 3 posta dnevno, sad bez 8 stranica dnevno, covjek ne moze proci! Dosadni ste drukeri više.
Za ekipu koja ozbiljno misli ući ili izaći iz Ingre imam jedno pitanje, za koje smatram da je PITANJE SVIH PITANJA! Zašto Igor (i ostatak vlasnika koji su s njim u talu) nije ponudio svoje dionice u zalog ili dao u zamjenu za dugove? [cool]
Nemam ništa protiv vas kolega ni negativnog pisanja na ovoj dionici. To je uostalom vaše pravo!!
Ovdje "solite pamet" i pomalo cinično pitate za fer cijenu, a na svojoj omiljenoj temi OPTIMA-e, koja svake godine ostvaruje gubitke ( a uspjeh je što su ove godine manji nego prethodne) se nadate da će za jedno tri godine biti bolje (tako ste i napisali). Da im nema ZABE koja ih zbog silnih uloženih sredstava ne drži na životu, davno bi oni poklekli.
Ja pišem realistično, ne mrzim Ingru već mi je jako draga dionica i nebi mi niti malo smetalo da sutra ode na 60 kn bez obzira što je nemam.
To zašto Igra nema svijetlu budućnost možete pitati Igora O. koji već dvije godine obećaje poslove, prodaje bajke o tenderima o miljardu eura na kojima Ingra sudjeluje a ne može ugovoriti posao od 10 mil Eura.
Pogledajte izvješće Ingre, pa zar to priliči firmi u 1. kotaciji?
I sada na kraju svega presjednik uprave je na tržiše odlučio pustit 15 mlrd novih dionica i na taj način obezvrijediti vlasnički udio postojećih dioničara za 2/3.
Može li ovo nelikvidno tržište progutati još 15 mil dionica od kojih je bar polovica spremna na prodaju i kako će se to odraziti na cijenu?
Demantirajte me pozitivnim argumentima koji imaju smisla.
baš je Antiša nagovaro ljude da kupuju
kada im je prodavao INGRU
Kasnije još prije tjedan dana hvali se ćovjek kako je dobro zaradio na INGRI
EKSKLUZIVNO
Marijan Kostrenčić za SEEbiz: Ingrine dionice padaju zbog špekulanata i onih koji sumnjaju u sve što je hrvatsko
http://seebiz.eu/hr/burze…to-je-hrvatsko,97949.html
Evo što sam pričo cjelo vrijeme fala na jedinicama koje ste mi podjelili
Ista ekipa je zaslužna za pad INGRE sa 40 na 20 kuna
te pad većine građevinara
Ova Ingra je zapeta ko’ šprih.
Moja je procijena da ovo nemre dolje više od još 7-8 kuna, a onda smo na 20 kuna dok si rekao keks.
Ko’ šprih!
Antiša, ako uspije ova dokapitalizacija Ingra 100 POSTO IMA SVJETLU BUBUĆNOST!
ALi upitno je kakava je budućnost postojećih dionićara, to je neizvjesno kako ćemo mi proći!
PRESTANITE više brkati budućnost INGRe i njenih DIONIČARA! S ovom dokapitalizacijom, kakve su sad prognoze, ta budućnost je obrnuto proporcionalna! No, tko kaže da su informacije na forumu na pravom tragu istine? [cool]
Nisam ja Data nikoga ništa nagovarao, ako baš želiš znati kupio sam Ingru na početku godine na 41 kn i prodao na 39 kn popušio negdje oko 6-7t kn, tada me je nakitio baš Marijan Kostrenčić.
Ingru sam redovito trejdao zadnje dvije godine.
Takva je to igra nekad dobiješ, nekad izgubiš!
Ja sam ovdje najviše razočaran jer sam vjerovao u ovu firmu!
Antiša, ako uspije ova dokapitalizacija Ingra 100 POSTO IMA SVJETLU BUBUĆNOST!
ALi upitno je kakava je budućnost postojećih dionićara, to je neizvjesno kako ćemo mi proći!
Ja nikada nisam napisao da će Ingra propasti kao što neki znaju pisati.
Sve dok BDP ne počme rasti stopama većim od 3% građevinari su osuđeni na preživljavanje, a teško da ćemo u sljedeće dvije-tri godine nadmašiti rast od 2%.
Kad je dionica bila na ATH 400 kn ni približno to nije opravdavala svojim poslovanjem, ovim dokapom ATH je na 130 kn.
Pun je posla još pred Ingrom…
Nisam ja Data nikoga ništa nagovarao, ako baš želiš znati kupio sam Ingru na početku godine na 41 kn i prodao na 39 kn popušio negdje oko 6-7t kn, tada me je nakitio baš Marijan Kostrenčić.
Ingru sam redovito trejdao zadnje dvije godine.
Takva je to igra nekad dobiješ, nekad izgubiš!
Ja sam ovdje najviše razočaran jer sam vjerovao u ovu firmu!
jesi li i onda lago ili sada lažeš
onda je ovaj post prije mjesec dana napisala moja baka a ne ti
datum 23.09.10
nitko vas ovdje ne šljivi 5%, a vrlo vjerovatno je da ste jedini ovdje što je u debelom plusu na Ingri (uz mene naravno). Nitko ne želi shvatiti da je ovo trenutno dionica koja se ne smije držati više od tri dana.
Kad se samo sjetim kako sam g. BigBoss-u uvaljao Ingru na 60 kn, a tek nostalgije kad pogledam prodajne naloge iz 2008g na 140 kn kad su MF-ovi častili.
Jedva čekam kad ću se ovdje ponovno vratiti
Eto tako izgleda tipični špekulant na INGRI
laži od jutra do mraka pa se sutra više ne sječaš što si jučer lagao