INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Isto ovo uz ubacivanje love od starne sadašnje i bivše uprave od min 10 mil eura.
sumnjam da nemaju.
Ako nemaju neka uzmu kredit na one kuće po lapadu što je netko rekao.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ovčice ošišane, sad kupujte na ovim razinama, ali vam ni to nije po guštu nego biste htjeli za čunu, e pa gospodo draga taj film nećete gledati… [tongue]

Kad si već spreman izmišljati priče-slušaj ovo:
Moj prijatelj je jedan od onih koji će dobiti dionice u zamjenu za dug. Ne pada mu niti na kraj pameti da ih prodaje po 20 kn a kamoli ispod. Takav je prešutni dogovor među svim vjerovnicima i ostalima koji će dobiti udio u INGRA. Tako da vi sa vašim izmišljenim prijevodima možete plašiti samo ptice u kukuruzovom polju. Nema više ovaca.

Kad vi to kažete, kolega, onda mora biti tako. Samo mi još nitko nije odgovorio da li će Ingra Gradnja, koja se nalazi na popisu vjerovnika za dokapitalizaciju i koja po zadnjem broju Globusa ne isplaćuje plaće već neko vrijeme, stvarno čuvati te dionice u skladu sa, kako kažete, "prešutnim dogovorom".

Inače, tu bi se mogla razviti zanimljiva pozicija među vjerovnicima koji će dobiti dionice. Naime, ako nitko ne prodaje dionice, cijena će se, recimo, održati na trenutnom nivou i svima će biti dobro. Ali ako bilo tko od njih počne prodavati, srušit će cijenu svima ostalima, ali od svih vjerovnika-dioničara on će najbolje proći. Znači, opcije su ili vjerovati u "prešutni dogovor", ili prodati prije nego što netko drugi prekrši "prešutni dogovor".
Ima li kakav matematičar da se razumije u teoriju igara pa da nam malo pobliže objasni i izračuna ovo?

Evo me oči zapekle čitajući ove vaše bezvezarije ok, sve te crne prognoze što vi ovdje iznosite (a posebno mi se dojmila ova da će vjerovnici toliku gomilu dionica prodavati na burzi) se neće
objestiniti jel će već do kraja godine uredi u inozemstvu uroditi plodom puta po 3!
Jedino novi poslovi i friški novac generiraju rast dionice i ništa druge, slažete li se??????
Ponavljam. dionice neće završiti na burzi, takav je dogovor crno na bjelo!!!

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Zašto se ne nađe – privatan FOND – isključivo sastavljen od GRAĐEVINSKIH INVESTITORA-
ULAGAČA U ZEMLJI I IZVAN ZEMLJE- koji bi pomogao građevinarima ….

Svi zajedno nek se ujedine- zaposle svoje brokere -UPRAVU !- ulože neki MINIMALAN TEMELJNI KAPITAL..
i nek ih im STRUČNJACI – drže glavu iznad vode !……….To će im biti SIGURNO JAMSTVO
uspjeha i održavanja – i likvidnosti na burzama , sigurnosti i svega što ide uz bolje cijene
dionica ……

Okanite se ovih OIFova. BANAKA ………….. neće oni pomoći nikome.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Šta ste se dogovorili koliko će biti book nakon dokapa 34 kn?

Ovi građevinari što imaju posla i ostvaruju još uvijek dobit trguju se ispod pola booka.
Što mislite koja je onda fer cijena za Ingru koja zadnje dvije-tri godine nije dobila pošten posao i ima više milijunske gubitke?

@megido pročitaj igorovu izjavu u večernjem u kojem navodi da ingra ima 1 milijardu dugova a imovinu 1,5 milijardu .pozdravi prijatelja i reci mu da pišem u njegovu korist jer zagovaram da ingra proda tu imovinu te isplati svim dužnicima, pa da nađe novi poslova i da ti prijatelj i dalje bude kooperant neka radi i zarađiva …inače i ja imam prijatelja koji je vjerova u izjavečelnika dične nam ingre pa je počeja kupovati ingrine dionice prosjek mu je 50 kuna ne znam šta mu reka ko će 15 milona novi dionica kupiti… bude li po mome i tvoj i moj prijatelj mogli bi se izvuć a bude li po tvom samo će ingra i igor profitirat…

Šta ste se dogovorili koliko će biti book nakon dokapa 34 kn?

Ovi građevinari što imaju posla i ostvaruju još uvijek dobit trguju se ispod pola booka.
Što mislite koja je onda fer cijena za Ingru koja zadnje dvije-tri godine nije dobila pošten posao i ima više milijunske gubitke?

Nemam ništa protiv vas kolega ni negativnog pisanja na ovoj dionici. To je uostalom vaše pravo!!

Ovdje "solite pamet" i pomalo cinično pitate za fer cijenu, a na svojoj omiljenoj temi OPTIMA-e, koja svake godine ostvaruje gubitke ( a uspjeh je što su ove godine manji nego prethodne) se nadate da će za jedno tri godine biti bolje (tako ste i napisali). Da im nema ZABE koja ih zbog silnih uloženih sredstava ne drži na životu, davno bi oni poklekli.

Uza sve to i dosta negativnog pisanja drugih kolega (sa argumentima) ne pada mi napamet da tamo toliko loše pišem o dionici ma koliko za to imam argumente, jer iskreno bi volio da svaki dioničar koji kupi bilo koje dionice bude u pozitivnom saldu.

I na kraju INGR-a ima nekakvu( priličnu) imovinu za pokriće gubitaka, a u svom poslovanju je prikazivala i dobit (za razliku od OPTIME kojoj to još ni jedne godine nije pošlo za rukom), a što ima OPTIMA.

lp

PS. Nadam se da moderator neće ovo zaustaviti!!

EKSKLUZIVNO
Marijan Kostrenčić za SEEbiz: Ingrine dionice padaju zbog špekulanata i onih koji sumnjaju u sve što je hrvatsko

http://seebiz.eu/hr/burze/kostrencic-ingrine-dionice-padaju-zbog-spekulanata-i-onih-koji-sumnjaju-u-sve-sto-je-hrvatsko,97949.html

Evo me oči zapekle čitajući ove vaše bezvezarije ok, sve te crne prognoze što vi ovdje iznosite (a posebno mi se dojmila ova da će vjerovnici toliku gomilu dionica prodavati na burzi) se neće
objestiniti jel će već do kraja godine uredi u inozemstvu uroditi plodom puta po 3!
Jedino novi poslovi i friški novac generiraju rast dionice i ništa druge, slažete li se??????
Ponavljam. dionice neće završiti na burzi, takav je dogovor crno na bjelo!!!

To ti dodje otprilike kao dogovor Karadzic – Holbrooke. Ako zelis utjerati dug, utjerivacu ces platiti oko 30%. Dobavljacima treba operativni, a ne dugorocni kapital.

Postoje 2 scenarija, ako Ingra pocne poslovati normalno, bit ce velikih igraca s ulazom od cca 14 kuna. Ako nastavi generirati gubitke, moze se relativno broz strmoglaviti ispod 10 kuna.

Krepat ma ne molat.

EKSKLUZIVNO
Marijan Kostrenčić za SEEbiz: Ingrine dionice padaju zbog špekulanata i onih koji sumnjaju u sve što je hrvatsko

http://seebiz.eu/hr/burze/kostrencic-ingrine-dionice-padaju-zbog-spekulanata-i-onih-koji-sumnjaju-u-sve-sto-je-hrvatsko,97949.html

Ovaj naslov je red flag, spasavaj se tko moze.

Krepat ma ne molat.

EKSKLUZIVNO

Kostrencicu to ti je prilika da novce koje si izvukao sa burze vratis nazad kroz Ingru.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

New Report

Close