INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

bilo mi je danas malo sumnjivo to što je Kucilo bio dežurni navlakač….ajmo malo o teorijama zavjere….
a da nije Plavi – indijanac?
[smiley2]

Ajmo. Možda je Sonniboy Kucilo? Mozda sam ja Sonniboy?

Da se vratim na Ingru. Nakon današnje kapitalizacije dobiti dio ekipe koji je danas prodavao će sigurno u ponedjeljak pokušavat još rušit da uđu u dokup. Zanimljiva je inače korelacija kretanja cijene i broja postova na ovoj temi
[smiley2]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Al vidiš da je neko od dečki kasnije stavio 40 komada na 48,000 – posijao laganu paniku pa fino čeka nisko na kupnji [smiley2]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Ja sam danas eto mogu reći, to sam i napisao, prvi kupio…. dakle…. vođen sličnim procjenama kao i gore uvažene kolege……..
A, ovo Who is who ostat će vjerojatno, kao i mnogo toga u životu, misterij.
Slađi je misterij nego mesererij ( dolazi od e meserere.)……[smiley2]

Scio me nihil scire

Al vidiš da je neko od dečki kasnije stavio 40 komada na 48,000 – posijao laganu paniku pa fino čeka nisko na kupnji [smiley2]

da… ako mu je namjera bila posijat paniku… pa i nije mu baš uspjelo… jer najniže smo bili na 47200….
Možda čovjek želi jednostavno prodat…. pa kao…. eto vam sad na 48000…. uzet će to već netko, ako ne danas onda sljedeći tjedan…

Scio me nihil scire

A bili se dalo kupit na 47,200 da nije bilo ovog na 48,000? Nije se deralo po bidu al se bome ask fino spustio

Piše vam gore prosječna = 48.220,82 slavuja.

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Tko li drži ovaj kosi toranj da ne padne – trend – ILI ČETIRI FIZIKALCA MEĐU PRVIH 10?
Što više novca posjeduješ, u mogućnosti si da više zaradiš!

A bili se dalo kupit na 47,200 da nije bilo ovog na 48,000? Nije se deralo po bidu al se bome ask fino spustio

Meni bi bilo je malo pre riskantno stavit golih 40 koamda na prodaju…. prije toga je prošlo njih 10 u komadu na 48000…. da je netko stvarno htio ozbiljnije spustit prodaju stavio bi ih 100…. to bi mene već zabrinulo , a ovih 40 komada i ako je i bilo u službi izazivanja panike u najmanju ruku izgleda smiješno.
Ovo je samo, dakako jedna od teorija…. pametniji će mo biti, uvaženi kolega, u ponedjeljak… u svakom slučaju nastavljen sam na 45600, a po potrebi podižem ljestvicu…za svaki slučaj….[smiley2]

Scio me nihil scire

U ponedjeljak T COM štopa mostiće, i baš kad budete htjeli prodati po 49.000 cijena će biti na 40.000, zato ko
ima žicu preko njih….nastrado je…………..[smiley1]
Jeste li gledali Teoriju zavjere……?

[color=blue]Paaaa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol...pa po lojtrici gooorrr i doooollll...........[/color]

Dakle ovako ..drugovi i drugarice…dame i gospodo..indijanci i kauboji..hi..hi..hi…i ostala stoka sitnog zuba…:
Danas ste imali prilike vidjeti samo djelić onog što će se događati s ovom dionicom. Ulazimo u prvu kotizaciju, onaj tko voli riskirat i daytredat..svaka mu čast….Fondovi će sad malo stat i pokušati uzeti što više mogu od ovih komada 2000…
Moram branit Plavog koji je vjerojatno otišao na produženi vikend…Nightrideru sam dužan pivo jer nismo prošli 50k ovaj tjedan….Ali uvjeren sam da ćemo to uspjeti već sljedeći…
I to je to….ja mirno spavam..
..Bilo im je skupo na 20k, 30k, 40k…..Bit će im i na …k……[smiley2]

U ponedjeljak T COM štopa mostiće, i baš kad budete htjeli prodati po 49.000 cijena će biti na 40.000, zato ko
ima žicu preko njih….nastrado je…………..[smiley1]
Jeste li gledali Teoriju zavjere……?

A zašto se ti javljaš umjesto Blaumena? Zar se niste dogovorili sa Plavim da on udara u kontrabas?

Ti kakav si namjerno ćeš izazvati kolaps u telekom prometu. Trebao bi tebe ministar Kalmeta staviti pod prismotru. Tako otvoreno najavljivati kolaps može samo netko tko nešto planira pa je zato siguran.
Da mi bar Šafarić hoće pomoći, ne mogu ja sam protiv svih ( koji bi sad jeftino dokupili )[smiley1]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

U prvom krugu upisano 75% novih dionica Ingre
Drugi krug upisa počinje u utorak idućeg tjedna

Vaš link

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

New Report

Close