INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.poslovni.hr/vijesti/oppenheim-kupio-10000-dionica-ingre-163249.aspx

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Trebaš prvo imat dionice INGRE da bi ih nekom uvalio
što 90% onih što ovdje pišu nemaju niti jednu dionicu

ko je kome uvalio bumo još vidili
Operhajm je gospodin čovjek za većinu koja se ovdje mota….

I mislim da ima bolji info od vas koji izmišljate laži
i gatate iz graha

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Igore imamo mi još dionica za prodati !

Dionicu ingre ruši Chuck Norris u dogovoru s Don Kaćunkom !

Jel ovo već bilo na forumu?

http://www.poslovni.hr/vijesti/oppenheim-kupio-10000-dionica-ingre-163249.aspx

[proud] [proud] [proud]

marcello

[proud] [proud] [proud]

marcello

Igor Oppenheim, predsjednik Uprave iz INGRA d.d prijavljuje stjecanje 10000 komada dionica Društva temeljem transakcija na Zagrebačkoj burzi d.d. koje čine 0,13 % temeljnog kapitala i daju 0,13% glasova na Glavnoj skupštini.

Nakon navedenog stjecanja posjeduje 772750 komada dionica Društva koje čine 10,30% temeljnog kapitala i daju 10,30% glasova na Glavnoj skupštini.

vise nezna kako da vas nagovori da prestane rusiti cijenu ingre i rasprodaju, ako mu cijena previse padne nece proci dokapitalizacija po 20 kuna.
bio je prisiljen izvuci i zadnje kune iz carape da vas uvjeri u njegovu zakonsku prijevaru malih dionicara

salje nam poruke kao malim ovcama pred strimanjem

vec ce poslije dokapitalizacije on to vama vratiti na burzu, a mozda i malo vise toga

@ Pobjeda javi see!!!

Zašto ljudima savjetuješ da prodaju svoje dionice dok predsjednik uprave istovremeno kupuje 10.000
komada???????
Ja znam zašto ih je on sad kupio, a ti???

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Igor Oppenheim, predsjednik Uprave iz INGRA d.d prijavljuje stjecanje 10000 komada dionica Društva temeljem transakcija na Zagrebačkoj burzi d.d. koje čine 0,13 % temeljnog kapitala i daju 0,13% glasova na Glavnoj skupštini.

Nakon navedenog stjecanja posjeduje 772750 komada dionica Društva koje čine 10,30% temeljnog kapitala i daju 10,30% glasova na Glavnoj skupštini.

u jednom intervju je izjavija da nema gotovine ..ovo je vjerojatno predujam budući gazda… ako ovo nije za naslovnice novina ne znam šta je… za ne virovat

bravo majstore-tako se šišaju ovčice-nije on kriv što mu dajete badava. Teško je odoljeti ovoj bagateli čak i njemu koji ih ima kao blata.

PS:kolega broj 1-nisam ništa loše pisao o vašem postu-počnite čitati pa ćete to i sami shvatiti.

neće uvijek biti ovako.

@ Pobjeda javi see!!!

Zašto ljudima savjetuješ da prodaju svoje dionice dok predsjednik uprave istovremeno kupuje 10.000
komada???????
Ja znam zašto ih je on sad kupio, a ti???

a zašto je onaj bio na Savi dok nisu došli helikopterom po njega

Podrška svim dioničarima Ingre, znam da je sada veliki problem ne učiniti pogrešnu stvar i zato vam svima držim fige!

...nikad ne budi siguran što nisi spreman učiniti....

a mogli bi se uključit i članovi NO s predsjednikom na čelu oni su ga izabrali

New Report

Close