Ma ljudi moji !!
Tko će dokapitalizirati Ingru ??
Sjetite se samo prošle dokapitalizacije.. kak je prošla… 0 (nula).
a nije bila ovakva debela kriza..
tko će kupiti građevinsku firmu a nema posla za građevinare u Hrvatskoj.. i još k tome nema niti licencu za građenje (da ne govorim operativi) !
Prodavale su se respektabilnije građevinske tvrtke u Hr, pa nije bilo kupaca, a kamoli jedan Developer.. danas developera ima ko šodra… samo nema se kaj deveopirati… a kako izgleda Ingri nitko više neda kredit.. pa tako ….
Poslovi u inozemstvu.. pa nisu više zlatne 70-te kada je Ingra dobila poslove do difoltu !! u nesvrstanima i uzimala 10% od stotinumilijunskih $ poslova… danas trebaš imati operativu… a to Ingra dobro zna u Alžiru gdje ih Kinezi deru gdje god se okrenu (to znaju svi i svuda ne samo Ingra)
Očito je balon od sapunice.. puknuo .. i nema više 64000 kn po dionici…. netko je doooobro omastio brkove.. (ili frizuru)… i sada u ladovini gleda..
by by Ingra.. i 55 god tradicije (sada je malo više) !
FF
Btw, netko je u prijašnjim postovima zazivao upravu (već. vlasnike) Igora i Jasnu da sve preuzmu i riješe problem…
dečki.. Jasna vam napokon ide u pemziju… i nema je više… bu uživala u stančeku kojeg je "kupila" na Lapadu (vidi slučajnosti.. pa to je Ingra gradila).. i ćaos !!
FF
svi se pitate tko kupuje ?
isti oni koji i prodaju .
i tako cijelo jutro, kupi/prodaj/kupi/prodaj ili prodaj/kupi/prodaj
nema ni jednog novog dionicara
dečki ako zaista imate dionice ingre a ništa ne poduzmete da smijenite dosadašnju upravu koja je krivim potezima dovela do ruba ponora a vaše vlasništo za 2/3 umanjuju onda smo stvarno jadni obični kockari, probisvjet…zašto niko nije odgovara za krive poteze 100 mil. kuna gubitaka – mavrovo- navodno su na areni imali 10 % veće troškove…i sad ti isti pričaju da će oni spasit firmu… još jednom velikom i malim dioničarima treba treba smijenit upravu, prodati postojeću imovinu i tek onda ići u dokapitalizaciju ako bude potrebe… ingra je građevinska tvrtka koja gradi a ne bavi se iznajmljivanjem..
ako se provede ovakva dokapitalizacija i novi vlasnik stvarno nastavi s poslovanjem jel mislte da će ostavit postojeću garnituru na čelu ingri… ljudi prodaju nas ko juda..
MA ovo je skroz super….dok su investitori imali "krivu" informaciju Ingra je roknula 10 i više posto, ali sad kad je stigla "prava" primjetan je pad od samo 3%…evo vidite da prava informacija zlata vrijedi….PRVO ĆEMO MALO SMANJIT PA ĆEMO NEŠTO PREBACIT PA ĆEMO SVOJ DIO POVEĆAT, A VAŠ OPET SMANJIT PA SMO ONDA NA ISTOM….Ekipa u remetincu već trlja ruke…stižu nova mesa uskoro
Ma ljudi moji !!
tko će kupiti građevinsku firmu a nema posla za građevinare u Hrvatskoj.. i još k tome nema niti licencu za građenje (da ne govorim operativi) !
Prodavale su se respektabilnije građevinske tvrtke u Hr, pa nije bilo kupaca, a kamoli jedan Developer.. danas developera ima ko šodra… samo nema se kaj deveopirati… a kako izgleda Ingri nitko više neda kredit.. pa tako ….
Poslovi u inozemstvu.. pa nisu više zlatne 70-te kada je Ingra dobila poslove do difoltu !! u nesvrstanima i uzimala 10% od stotinumilijunskih $ poslova… danas trebaš imati operativu… a to Ingra dobro zna u Alžiru gdje ih Kinezi deru gdje god se okrenu (to znaju svi i svuda ne samo Ingra)
Očito je balon od sapunice.. puknuo .. i nema više 64000 kn po dionici…. netko je doooobro omastio brkove.. (ili frizuru)… i sada u ladovini gleda..
FF
Ma ljudi moji !!
FF
117 mil eura ingra ima ima potraživanja za arenu ZA KOJE JAMČE VLADA REPUBLIKE HRVATSKE I GRAD ZAGREB do 2016 koliko to vrijedi da te isplati odmah vama i svima na forumu… molim sve na forumu neka se izjasne
kakav god predsjedni NO stipe bio uvjeren sam da ne poznaje stvarno stanje INGRE i uvjeren sam da ovo pljačku i prevaru ne bi dozvolio.. kad je ima muda smijenit generale što ne bi ovoga skorjevića…
…
Takve rezerve ne postoje, to je samo ime pozicije u bilansu u pasivi. U stvarnosti tamo nema para, pare su u aktivi, a kod Ingre ih uopšte nema ni tamo.
kazete pare su u aktivi, a u aktivi ih nema, pa stoga mogu biti samo ovi zakljuci:
ili je netko pare maznuo (policija koliko ja znam nije usla u igru)
ili se knjigovodja malo zabunio u obracunu (imao sam i ja jednog takvog ali je taj cas dobio pedalu, dok ovdje promjena nije bilo) a i revizor je potvrdio knjige
***obrisano***
Ne paše vam dokapšitalizacija
ne paše vam bez dokapitalizacije
sve vam nepaše i koja god vjest dođe od Mesića na
dalje vama ne paše i sve se na crno obrne
i prestanite govoriti mi mi mi
ja nisam vi i imam dionice za razliku od vas!!!
117 mil eura ingra ima ima potraživanja za arenu ZA KOJE JAMČE VLADA REPUBLIKE HRVATSKE I GRAD ZAGREB do 2016 koliko to vrijedi da te isplati odmah vama i svima na forumu… molim sve na forumu neka se izjasne
ne znam tko je bolji jamac, dal vlada RH ili Bandić? [lol]
a ovo ti je još bolje, da odmah isplate unaprijed do 2016. ….nek dodaju odmah i kamate pride, a može i jedan bonusić od bar +20%, jel tako? [lol]
btw. Ingra koja ima dug preko milijarde kuna, zatim -36 milja kuna gubitka ove godine i plan uprave da oderu male ulagače je danas – u plusu! IGH koji radi s dobiti i solidno posluje je ujučer pao -6%, danas dodatnih -2%. koja je ovo luđačka burza [lol]
ne znam tko je bolji jamac, dal vlada RH ili Bandić? [lol]
a ovo ti je još bolje, da odmah isplate unaprijed do 2016. ….nek dodaju odmah i kamate pride, a može i jedan bonusić od bar +20%, jel tako? [lol]
btw. Ingra koja ima dug preko milijarde kuna, zatim -36 milja kuna gubitka ove godine i plan uprave da oderu male ulagače je danas – u plusu! IGH koji radi s dobiti i solidno posluje je ujučer pao -6%, danas dodatnih -2%. koja je ovo luđačka burza [lol]
[/quote]
očito nemaš dionice ingre pa onda ne komentiraj
Ma ljudi moji !!
Tko će dokapitalizirati Ingru ?
FF
Bravo.Mapokon i malo razuma.
Normalno da nitko neće dokapitalizirati INGRu po 64.000 tj po 426,67 kn.
Ali po 426,67:20=21,33
zanemarimo ovih o,33
Dvadeset jedan put jeftinije od ATH vjerovatno hoće dokapitaliziratri a netko i preuzeti većinski paket..Jedino ako prijeti srečaj neće.Ali sada je INGRA
u daleko povoljnijoj situaciji i netko će omasatiti brk/možda ponovmo ista ekipa kao i prodavači na 66.000.