Update stanja
Prodaja je sve jača i jača K:P….1:4
Da mi je vidjeti odakle ti čupaš podatke….
Svaka ti dala….
From steel mill town of Clairton……….
…Čisto da spasim naivce. Ako je netko mislio prodati po ovim cijenama i dokapitalizirati u drugom krugu…bojim se da će ostati kratkih rukava jer će to “pojesti” fondovi u sekundi. Ako netko ima drugačija saznanja neka me razuvjeri. Može i na privat….[smiley2]
I sad netko piše za mene da navlačim ekipu, a kaj to pokušava raditi lovac na jelene a.k.a. Daki?!?![smiley2]
daki:
”
”
Da mi je vidjeti odakle ti čupaš podatke….
Svaka ti dala….
Iz Glorije….a ti???…….pa iz MOSTicha……
Možda ti kasne podaci, ako si preko T-ht na netu…….oni malo znaju štekati
egipchanin: ” daki: ” Prodaja je sve jača i jača K:P….1:4 ” Da mi je vidjeti odakle ti čupaš podatke…. Svaka ti dala…. ” Iz Glorije….a ti???…….pa iz MOSTicha…… Možda ti kasne podaci, ako si preko T-ht na netu…….oni malo znaju štekati
[smiley2]
Hmm, hmm…. Bit će i da Bari kasni internet… Mislim da jedino Daki ima supersoničnu vezu dok smo mi ostali još uvijek u internetskom kamenom dobu… Eto ti kad sam siromašan pa nemam za bolju vezu… A opet s druge strane možda teorije o paralelnim svijetovima nisu samo teorije pa živimo u drugom svijetu od Dakija pa se tu i tamo preklopimo…
Ima li koji fizičar da potvrdi ili opovrgne moje pretpostavke?
Hmm, hmm…. Bit će i da Bari kasni internet… Mislim da jedino Daki ima supersoničnu vezu dok smo mi ostali još uvijek u internetskom kamenom dobu… Eto ti kad sam siromašan pa nemam za bolju vezu… A opet s druge strane možda teorije o paralelnim svijetovima nisu samo teorije pa živimo u drugom svijetu od Dakija pa se tu i tamo preklopimo…
Ima li koji fizičar da potvrdi ili opovrgne moje pretpostavke?
Mislim da je moguće kolega iz druge galaksije, ili ima Firewall pa ga zahebava
Svaka čast pli.
Šteta što više nemaš nijednu dionicu. Provjerio sam u SDA. Nema te.
Ali zato si u ADPL. Samo navlači, ali nije ti ovo potezanje konopa. I nema više Domeka da pomogne vući.
egipchanin: ” Hmm, hmm…. Bit će i da Bari kasni internet… Mislim da jedino Daki ima supersoničnu vezu dok smo mi ostali još uvijek u internetskom kamenom dobu… Eto ti kad sam siromašan pa nemam za bolju vezu… A opet s druge strane možda teorije o paralelnim svijetovima nisu samo teorije pa živimo u drugom svijetu od Dakija pa se tu i tamo preklopimo… Ima li koji fizičar da potvrdi ili opovrgne moje pretpostavke? ” Mislim da je moguće kolega iz druge galaksije, ili ima Firewall pa ga zahebava
Hmmm, hmm, mogao bi biti… Ako su žene s Venere, a muškarci s Marsa, Daki bi mogao biti s Jupitera, ili???