hvala svima koji su mi prodali po 18kn, ovo sam dugo cekao.
Biti će toga i jeftinije, samo polako, ne oderati i kožu već malo po malo čistu runsku vunu.
[/quote]
-Klasična zamčica, eto kolega i vi upadoste (ako ste prodali)
[/quote]
ja sam prodao još na cca 23 kn
[/quote]
-Bravo kolega.
[/quote]
a početna ? [lol]
kamo se ljudi zaljećete? pa ovo danas je tek prvi val panike i margina, sutra ide nastavak pada u revijalnom tonu [thumbsup]
-Sutra blokada na 16,91(na crveno) i na 20,68.(na crno)
-Opet izuzetna prilika za trgovanje.Ovakvih prilika nema puno, ali kad se pruže……..igra,igra,INGRA.
Što je s računicama da će Ingra prema broju dionica sad vrijediti oko 11 kuna molim mišljnja iskusnih igrača.
[/quote]
ako pod iskusne podrazumijevaš i dugoročne, neće ti oni dati svoje mišljenje, oni ga ljubomorno čuvaju još od 60 i čekaju 600 , o cijeni koju ti navodiš je rasprava ispod njihovog nivoa, o tome možeš sa novim ulagačima, koji će reskirati 11 kuna zato što je to jeftinije od sve po 12 kuna i čekati, čekati, čekati
Uf, uf, a zašto nisam kupio na 17, pitaju se mnogi ? [lol]
Biti će toga i jeftinije, samo polako, ne oderati i kožu već malo po malo čistu runsku vunu.
[/quote]
[/quote]
[/quote]
-Bravo kolega.
[/quote]
a početna ? [lol]
[/quote]
jel’ ne vidite gore odgovor ? …
a ima i ona da nisam prodao, sada bi pop… 20%
Uf, uf, a zašto nisam kupio na 17, pitaju se mnogi ? [lol]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
-Bravo kolega.
[/quote]
nije bravo kolega izvukao sam se sa nulom.
[/quote]
-Što bi bilo bolje da si se izvukao sa gubitkom, pa nemojte biti neskromni.
-Kolega Tigrus se danas izvukao sa gubitkom, (doduše neznatnim) i opet je sretan.
-Možete si misliti kako je daas bilo Igoru i Jasni.Koliko je njima danas.Igoru se stanje na računu stanjilo za 1,67 mil.kn, a Jasni 0,75 mil.kn.a vi neskromni.ccccc
[/quote]
[/quote]
[/quote]
-Bravo kolega.
[/quote]
a početna ? [lol]
[/quote]
jel’ ne vidite gore odgovor ? …
a ima i ona da nisam prodao, sada bi pop… 20%
[/quote]
bio je jedan mali skokić do te cijene doduše, ali je jako kratko trajalo, ja sam prodao još na 27 kn
-To znači da bi postojeći dioničari trebali zadržati cijenu iznad 20,00 laganih kunića, pa da se vjerovnicima isplati ući na 20.
-Ipak ću sutra na ask.
[/quote]
Vjerovnici su samo 8% dokapa , još 92% , izgleda da imaju nekog gadnog asa u rukavu , mogli bi se i pozitivno iznenadit , za svaki slučaj sam sa pola u kešu i KODT bez stresa.
Ja sam prodao danas po 20,50 na početku i vratio se na 17,50 , stigao sam i do pekare po burek oko podneva , imam isti broj dionica plus 5000 kn, ja zadovoljan samo mi je srce u grlu.
[thumbsup]
hvala svima koji su mi prodali po 18kn, ovo sam dugo cekao.
i tebi će sinko zahvaljivati kad im prodaš po 12 kn, a neće morati ni dugo čekati,
kas još večeras Šprajc podšprajca u Dnevniku, ima da građevici lete u nebo, ja osobno molim boga da se samo Bago ne pojavljuje u kakvom izvješću na Novoj , taj bi srušio i Binjapi dok je Onur u Zagrebu, gori je od Keruma [lol]
tko je danas prvi poceo izlaziti, pa na dnu ulaziti i na kraju opet izlaziti, gotovo da nista nije izgubio.
i tebi će sinko zahvaljivati kad im prodaš po 12 kn, a neće morati ni dugo čekati,
kas još večeras Šprajc podšprajca u Dnevniku, ima da građevici lete u nebo, ja osobno molim boga da se samo Bago ne pojavljuje u kakvom izvješću na Novoj , taj bi srušio i Binjapi dok je Onur u Zagrebu, gori je od Keruma [lol]
[/quote]
Onda večeras Dnevnik, draže su mi pozitvne vijesti
Netko me je ovdje prozvao pa ću se malo javiti!
Gledam ovu rasprodaju i nemogu vjerovati da se u vama može stvoriti tolika panika pa izlazite vani
s ogromnim gubitkom!
Pa ljudi moji nije li vam sad jasno da ništa od dugo spominjanog stečaja neće biti ništa????
Druga stvar, koja bi budala dokapitalizirala ingru a da za to nema crno na bjelo o perspektivi ove firme???
Treča stvar, koji od koperanata bi pristao uzeti određeni broj dionica po određenoj cjeni dionice u
zamjenu za novac kad već sutra dan ako poželi prodavati cijena može biti primjerice 10% niža i sad izračunajte koliko je 10% na primjerice 3 milijona kuna a da mu netko nije crno na bijelo dao da
su spremni poslovi u velikim vrijednostima isplativosti???
Smirite strasti jer ovaj scenariji velikima koji sad kupuju u potpunosti odgovara!!
I dalje tvrdim da se treba strpiti još samo malo, ja nisam i neću prodati niti jednu jedinu dionicu!!
Strpljen spašena [pray]