INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hvala svima koji su mi prodali po 18kn, ovo sam dugo cekao.

Uf, uf, a zašto nisam kupio na 17, pitaju se mnogi ? [lol]

Biti će toga i jeftinije, samo polako, ne oderati i kožu već malo po malo čistu runsku vunu.
[/quote]

-Klasična zamčica, eto kolega i vi upadoste (ako ste prodali)
[/quote]
ja sam prodao još na cca 23 kn
[/quote]
-Bravo kolega.
[/quote]

a početna ? [lol]

kamo se ljudi zaljećete? pa ovo danas je tek prvi val panike i margina, sutra ide nastavak pada u revijalnom tonu [thumbsup]

-Sutra blokada na 16,91(na crveno) i na 20,68.(na crno)
-Opet izuzetna prilika za trgovanje.Ovakvih prilika nema puno, ali kad se pruže……..igra,igra,INGRA.

(P)ostao san dugoročni dokupljivač

kupio na 17, prodao na 18

sretno svim dioničarima, stvarno će vam trebat

Što je s računicama da će Ingra prema broju dionica sad vrijediti oko 11 kuna molim mišljnja iskusnih igrača.
[/quote]

ako pod iskusne podrazumijevaš i dugoročne, neće ti oni dati svoje mišljenje, oni ga ljubomorno čuvaju još od 60 i čekaju 600 , o cijeni koju ti navodiš je rasprava ispod njihovog nivoa, o tome možeš sa novim ulagačima, koji će reskirati 11 kuna zato što je to jeftinije od sve po 12 kuna i čekati, čekati, čekati

Biti će toga i jeftinije, samo polako, ne oderati i kožu već malo po malo čistu runsku vunu.
[/quote]

[/quote]
[/quote]
-Bravo kolega.
[/quote]

a početna ? [lol]
[/quote]
jel’ ne vidite gore odgovor ? …
a ima i ona da nisam prodao, sada bi pop… 20%

[/quote]

[/quote]
[/quote]
-Bravo kolega.
[/quote]
nije bravo kolega izvukao sam se sa nulom.
[/quote]
-Što bi bilo bolje da si se izvukao sa gubitkom, pa nemojte biti neskromni.
-Kolega Tigrus se danas izvukao sa gubitkom, (doduše neznatnim) i opet je sretan.
-Možete si misliti kako je daas bilo Igoru i Jasni.Koliko je njima danas.Igoru se stanje na računu stanjilo za 1,67 mil.kn, a Jasni 0,75 mil.kn.a vi neskromni.ccccc

[/quote]

[/quote]
[/quote]
-Bravo kolega.
[/quote]

a početna ? [lol]
[/quote]
jel’ ne vidite gore odgovor ? …
a ima i ona da nisam prodao, sada bi pop… 20%
[/quote]

bio je jedan mali skokić do te cijene doduše, ali je jako kratko trajalo, ja sam prodao još na 27 kn

http://www.tportal.hr/biznis/novaciulaganje/95473/Vjerovnici-postaju-suvlasnici-Ingre-a-stizu-i-novi.html

-To znači da bi postojeći dioničari trebali zadržati cijenu iznad 20,00 laganih kunića, pa da se vjerovnicima isplati ući na 20.
-Ipak ću sutra na ask.
[/quote]

Vjerovnici su samo 8% dokapa , još 92% , izgleda da imaju nekog gadnog asa u rukavu , mogli bi se i pozitivno iznenadit , za svaki slučaj sam sa pola u kešu i KODT bez stresa.
Ja sam prodao danas po 20,50 na početku i vratio se na 17,50 , stigao sam i do pekare po burek oko podneva , imam isti broj dionica plus 5000 kn, ja zadovoljan samo mi je srce u grlu.
[thumbsup]

i tebi će sinko zahvaljivati kad im prodaš po 12 kn, a neće morati ni dugo čekati,
kas još večeras Šprajc podšprajca u Dnevniku, ima da građevici lete u nebo, ja osobno molim boga da se samo Bago ne pojavljuje u kakvom izvješću na Novoj , taj bi srušio i Binjapi dok je Onur u Zagrebu, gori je od Keruma [lol]

tko je danas prvi poceo izlaziti, pa na dnu ulaziti i na kraju opet izlaziti, gotovo da nista nije izgubio.

i tebi će sinko zahvaljivati kad im prodaš po 12 kn, a neće morati ni dugo čekati,
kas još večeras Šprajc podšprajca u Dnevniku, ima da građevici lete u nebo, ja osobno molim boga da se samo Bago ne pojavljuje u kakvom izvješću na Novoj , taj bi srušio i Binjapi dok je Onur u Zagrebu, gori je od Keruma [lol]
[/quote]

Onda večeras Dnevnik, draže su mi pozitvne vijesti

Netko me je ovdje prozvao pa ću se malo javiti!
Gledam ovu rasprodaju i nemogu vjerovati da se u vama može stvoriti tolika panika pa izlazite vani
s ogromnim gubitkom!
Pa ljudi moji nije li vam sad jasno da ništa od dugo spominjanog stečaja neće biti ništa????
Druga stvar, koja bi budala dokapitalizirala ingru a da za to nema crno na bjelo o perspektivi ove firme???
Treča stvar, koji od koperanata bi pristao uzeti određeni broj dionica po određenoj cjeni dionice u
zamjenu za novac kad već sutra dan ako poželi prodavati cijena može biti primjerice 10% niža i sad izračunajte koliko je 10% na primjerice 3 milijona kuna a da mu netko nije crno na bijelo dao da
su spremni poslovi u velikim vrijednostima isplativosti???
Smirite strasti jer ovaj scenariji velikima koji sad kupuju u potpunosti odgovara!!
I dalje tvrdim da se treba strpiti još samo malo, ja nisam i neću prodati niti jednu jedinu dionicu!!
Strpljen spašena [pray]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

New Report

Close