INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kupio na 17, prodao na 18

sretno svim dioničarima, stvarno će vam trebat

Što je s računicama da će Ingra prema broju dionica sad vrijediti oko 11 kuna molim mišljnja iskusnih igrača.

danas je već 95.000 komada Ingre iskrcano u ruke malih dioničara…to ne može dobro završiti [embarass]

Kojih malih? Pa mali su puni dionica, i oni ovu današnju trgovinu mogu samo s čežnjom gledati i "gristi nokte". Kolega jel Vi stvarno mislite da mali imaju još keša. Oni su svoj keš odavno ubrizgali. Ovdje trenutno veliki i veći "kupe kajmak". [rolleyes]
[/quote]

nije točno, puno malih prodalo je na otvaranju i sad opet kupuju jer su "zaradili" kunu, ali opet će se zaje… i platiti članarinu na Ingri [bye]

Treba sada vidjeti i sa pravne strane kako stoje stvari, mogu li ovi koji će dokapitalizirati, sada kada je cijena pala, reći hvala, ali mi ipak ne bi..?
Kakve su sankcije ima li tu koji pravnik?

lp

pravnik je ovo i zamutio, eno ga sjedi u nadzornom odboru, čeka svoje prijatelje iz Austrije ili Libije da pošalju pare,jeste da je cijena niska, ali nema ni on dovoljno u torbi što je donio iz Australije

Uf, uf, a zašto nisam kupio na 17, pitaju se mnogi ? [lol]

Biti će toga i jeftinije, samo polako, ne oderati i kožu već malo po malo čistu runsku vunu.
[/quote]

-Klasična zamčica, eto kolega i vi upadoste (ako ste prodali)

(P)ostao san dugoročni dokupljivač

danas je već 95.000 komada Ingre iskrcano u ruke malih dioničara…to ne može dobro završiti [embarass]

Kojih malih? Pa mali su puni dionica, i oni ovu današnju trgovinu mogu samo s čežnjom gledati i "gristi nokte". Kolega jel Vi stvarno mislite da mali imaju još keša. Oni su svoj keš odavno ubrizgali. Ovdje trenutno veliki i veći "kupe kajmak". [rolleyes]
[/quote]

počeli su oni skupljati kajmak još na 60, pa 40, pa 20 , nastavi niz, pošto će uskoro biti kajmak

Treba sada vidjeti i sa pravne strane kako stoje stvari, mogu li ovi koji će dokapitalizirati, sada kada je cijena pala, reći hvala, ali mi ipak ne bi..?
Kakve su sankcije ima li tu koji pravnik?

lp

Mislim da nesmiju odustati. Ne zato što ih zakon obavezuje nego zato što je INGRa s njima trebala sklopiti sve potrebne ugovore prije objave vijesti na burzi. To znači da ih ti ugovori vežu a ne nekakav poseban zakon. Ukoliko ugovora nema onda INGRa u slučaju odustajanja investitora snosi odgovornost za ovaj potop.

Tko zna na čemu će INGRA danas završiti.
[/quote]

mnogi u njoj neće čekati mraka

Neće dozvoliti toliki pad ali oko 15 kn bi moglo… [undecid]

Biti će toga i jeftinije, samo polako, ne oderati i kožu već malo po malo čistu runsku vunu.
[/quote]

[/quote]
ja sam prodao još na cca 23 kn

[/quote]

nije točno, puno malih prodalo je na otvaranju i sad opet kupuju jer su "zaradili" kunu, ali opet će se zaje… i platiti članarinu na Ingri [bye]
[/quote]

-kolega, a u kojem klubu možete biti član, a da ne platite članarinu (ne bih političkim klubovima)
-Bitno je da članstvo donese zadovoljštinu.

[/quote]

[/quote]
[/quote]
-Bravo kolega.

Neće dozvoliti toliki pad ali oko 15 kn bi moglo… [undecid]

Mislim da sve govori da će već sutra i puno niže.

[/quote]

[/quote]
[/quote]
-Bravo kolega.
[/quote]
nije bravo kolega izvukao sam se sa nulom.

New Report

Close