Tko sada kupuje ili bolje reči čijim novcima ? [angry]
-Ja svojima, a ovo mi liči na najbrži prst.Odkad nismo protrgovali 70.000 komada.
Treba sada vidjeti i sa pravne strane kako stoje stvari, mogu li ovi koji će dokapitalizirati, sada kada je cijena pala, reći hvala, ali mi ipak ne bi..?
Kakve su sankcije ima li tu koji pravnik?
lp
Treba sada vidjeti i sa pravne strane kako stoje stvari, mogu li ovi koji će dokapitalizirati, sada kada je cijena pala, reći hvala, ali mi ipak ne bi..?
lp
Mislim da nesmiju odustati. Ne zato što ih zakon obavezuje nego zato što je INGRa s njima trebala sklopiti sve potrebne ugovore prije objave vijesti na burzi. To znači da ih ti ugovori vežu a ne nekakav poseban zakon. Ukoliko ugovora nema onda INGRa u slučaju odustajanja investitora snosi odgovornost za ovaj potop.
Tko zna na čemu će INGRA danas završiti.
5 godina sam na burzi al ovakav potop nisam još video !!!
a što će biti kada dođe nova silina dionica?
lp
Mislim da nesmiju odustati. Ne zato što ih zakon obavezuje nego zato što je INGRa s njima trebala sklopiti sve potrebne ugovore prije objave vijesti na burzi. To znači da ih ti ugovori vežu a ne nekakav poseban zakon. Ukoliko ugovora nema onda INGRa u slučaju odustajanja investitora snosi odgovornost za ovaj potop.
[/quote]
Svi na kraju završe na teškim opijatima!
lp
[/quote]
-Eto, izgleda da i neće baš tako loše završiti, samo je trebalo skupiti hrabrosti i staviti se na bid.Ali ko sve to….znati…
-A ludoga dana….
a što će biti kada dođe nova silina dionica?
[/quote]
svi se nadaju ovo što su danas kupili prodati prije nego ovih 1.000.000 dioncia počne tući po bidu [rolleyes]
Uf, uf, a zašto nisam kupio na 17, pitaju se mnogi ? [lol]