Chill: ” Conan O’B: ” Zamrlo pisanje…. Šta, svi se iskrcali? :rofl: ” Bit će da je tako [smiley2][smiley2][smiley2][smiley1] ” …Neki ovdje nikako da shvate neke stvari.Uskoro ulazimo u prvu kotizaciju pa ćemo onda vidjeti na koliko se iskrcati….Sve ispod 60k je rasprodaja…I nemojte onda opet kukati kao i kad smo vam plavi i ja isto govorili na 20k,30k,40k…..a uskoro i 50k.[smiley2]
Ma zeka-peka kolega, NHF [smiley2]
Šafariću smiri se. Šta si nervozan što nisi uspio dokupit po 48,200? [smiley2]
….Ma ne zamjeram ja nikome ništa..Ima ovdje ljudi koji su uletjeli “slučajno” ili su mislili nešto sitno zaraditi na brzinu. Pokušavam objasniti da je ova dionica “zlatna koka”..Treba biti strpljiv do kraja godine pa ćemo onda vidjeti. Samo se bojim obzirom na firmu i njen menadžment da će onda očekivanja i targeti debelo porasti…
O.K. Ako netko uspije zaraditi na sitnim oscilacijama, a da mu cijena ne pobjegne…svaka čast….[smiley2]
Šafariću smiri se. Šta si nervozan što nisi uspio dokupit po 48,200? [smiley2]
Nemam više novaca….Dignuo kredit i rastegnuo se do kraja…ali se isplatilo. Možda sam malo nervozan zbog posla…imam dead line do 16.08. i već mi je pun kufer crtanja i računanja… a 9 mjesec i jedrenje je još daleko…hi..hi..hi[smiley2]
Evo i mene, ja sam novopečeni investitori pa vas molim savjet naročitho Plija, je li povoljno sad ući ili da čekam drugi tjedan?Hvala
izgleda da se počinje lupati po bidu…..
daj mi koji miljon skidam sve plus onih 40 na 48k s prodaje!
izgleda da se počinje lupati po bidu…..
Ko stigne lupati po bidu na ovim razinama, svaka mu čast.
Ja čekam na 40.000…….
U prvom krugu upisano 75 posto novih dionica Ingre
ZAGREB, 10. kolovoza 2007. (Hina) – U prvom krugu upisa novih dionica Ingre upisano je nešto više od 75 posto izdanja, tako da je za drugi krug, koji započinje idućeg tjedna, ostalo 2.474 dionica, objavili su danas iz Ingre.
Temeljem prava prvenstva u prvom je krugu upisano 7.526 dionica, od ukupno 10.000 novih Ingrinih dionica, izdanih zbog povećanja temeljnog kapitala te tvrtke, a rok za upis i uplatu dionica iz prvog kruga istekao je u četvrtak, 9. kolovoza.
U prvom krugu, koji je započeo 24. srpnja, svaki je postojeći Ingrin dioničar imao pravo upisati nove dionice u omjeru 4:1, odnosno tako da je na svake četiri dionice koje je imao na dan održavanja Glavne skupštine (26. lipnja) imao pravo prvenstva pri upisu jedne nove redovne dionice.
U drugom krugu, koji počinje teći trećeg radnog dana od dana završetka upisa u prvom krugu i traje pet dana, ulagatelji će moći upisati preostalih 25 posto dionica, a uplata i izdavanje dionica trebalo bi biti dovršeno do 22. kolovoza.
Kako je ranije najavljeno iz Ingre, sredstva prikupljena izdanjem novih dionica koristit će se za realizaciju projekata u Hrvatskoj, primjerice izgradnju zagrebačke Arene i poslovnog objekta u Dubrovniku.