Uf katastrofa od izveštaja, pogledjate dugoročan dug u konsolidovanom izveštaju, iako knjigovdstveno izgleda da se pegla kroz dugoročnu imovinu, ova firma je u bankrotu… Piši kući propalo, prvi je otegnuo papke, čekamo dalnji rasplet.
Ti se u ovo razumiš ko Mara u krivi k…. Dugovi dug. i kratk. 770milja a imovina što dug. što kratk.1350000000.00 da se zna milijarda i ostatak
Uf katastrofa od izveštaja, pogledjate dugoročan dug u konsolidovanom izveštaju, iako knjigovdstveno izgleda da se pegla kroz dugoročnu imovinu, ova firma je u bankrotu… Piši kući propalo, prvi je otegnuo papke, čekamo dalnji rasplet.
Ti se u ovo razumiš ko Mara u krivi k…. Dugovi dug. i kratk. 770milja a imovina što dug. što kratk.1350000000.00 da se zna milijarda i ostatak
[/quote]
Ajd još jednom proceri konsolidovani izveštaj koji su dostavili u excel formatu.
http://www.zse.hr/userdocsimages/financ/INGR-fin2010-3Q-NotREV-K-HR.xls
kako ide to restrukturiranje dugova, meni bi bilo potrebno, dužan sam i bogu i vragu, a htio bih sve prebaciti kod boga, jer se nadam da će mi otpustiti duge moje, jel to i ovdje model
još nisu svi pročitali izvješće, neki se tek uključuju, hoće li stići do 16
heheheheheheheheh hahahahahahaha heheheheheh hahahahahah………
Koja trgovina danas eeeeeeeej. I sad mi recite da se na ovoj dionici ne rade turbošpekulacije! hahahahahaha, ovo je smijurija od trgovanja-i prodaja i kupnja. Ne zna se ni tko pije ni tko plaća. Ali maheri sve znaju što rade. Svaka čast-ošišali ste ovce i fine vune pokupili. hahahahahahahahaaaaaaa…………..
hahahahahahahahaaaaaaa…………..
Šišaju samo sebe, neka još spuste cijenu još niže pa da mogu pravi dioničario dokupiti! [lol] [thumbsup]
Vjerojatno će u buduće, dok se strateški partner ne odluči, biti pritisak na dionicu kako bi se vrtila što više na i oko 20 kuna, zbog nove nominale.
Zanimljiv im je cash-flow. Operativni neto minus od cca. 50 milja kuna djelomično su pokrili financijskim neto plusom (čitaj: dodatnim neto zaduživanjem) od cca. 34 milje kuna.
Dok ide, ide…
Vjerojatno će u buduće, dok se strateški partner ne odluči, biti pritisak na dionicu kako bi se vrtila što više na i oko 20 kuna, zbog nove nominale.
KAKO SI TI DOŠAO DO TE NOVE NOMINALE?
Tako neštp se ne može isčitati iz bilance.
Zašto dokap ne bi bio po nominali?