INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://zse.hr/UserDocsImages/financ/INGR-fin2010-3Q-NotREV-K-HR.pdf

Uf katastrofa od izveštaja, pogledjate dugoročan dug u konsolidovanom izveštaju, iako knjigovdstveno izgleda da se pegla kroz dugoročnu imovinu, ova firma je u bankrotu… Piši kući propalo, prvi je otegnuo papke, čekamo dalnji rasplet.

Ti se u ovo razumiš ko Mara u krivi k…. Dugovi dug. i kratk. 770milja a imovina što dug. što kratk.1350000000.00 da se zna milijarda i ostatak

Sve u svemu iz izvješća je vidljiv pozitivan pomak.
Uz napomene uz izvješće – čista četvorka!

Uf katastrofa od izveštaja, pogledjate dugoročan dug u konsolidovanom izveštaju, iako knjigovdstveno izgleda da se pegla kroz dugoročnu imovinu, ova firma je u bankrotu… Piši kući propalo, prvi je otegnuo papke, čekamo dalnji rasplet.

Ti se u ovo razumiš ko Mara u krivi k…. Dugovi dug. i kratk. 770milja a imovina što dug. što kratk.1350000000.00 da se zna milijarda i ostatak
[/quote]

Ajd još jednom proceri konsolidovani izveštaj koji su dostavili u excel formatu.

http://www.zse.hr/userdocsimages/financ/INGR-fin2010-3Q-NotREV-K-HR.xls

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

kako ide to restrukturiranje dugova, meni bi bilo potrebno, dužan sam i bogu i vragu, a htio bih sve prebaciti kod boga, jer se nadam da će mi otpustiti duge moje, jel to i ovdje model

još nisu svi pročitali izvješće, neki se tek uključuju, hoće li stići do 16

heheheheheheheheh hahahahahahaha heheheheheh hahahahahah………
Koja trgovina danas eeeeeeeej. I sad mi recite da se na ovoj dionici ne rade turbošpekulacije! hahahahahaha, ovo je smijurija od trgovanja-i prodaja i kupnja. Ne zna se ni tko pije ni tko plaća. Ali maheri sve znaju što rade. Svaka čast-ošišali ste ovce i fine vune pokupili. hahahahahahahahaaaaaaa…………..

neće uvijek biti ovako.

hahahahahahahahaaaaaaa…………..

Šišaju samo sebe, neka još spuste cijenu još niže pa da mogu pravi dioničario dokupiti! [lol] [thumbsup]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Vjerojatno će u buduće, dok se strateški partner ne odluči, biti pritisak na dionicu kako bi se vrtila što više na i oko 20 kuna, zbog nove nominale.

hahahahahahahahaaaaaaa…………..

Šišaju samo sebe, neka još spuste cijenu još niže pa da mogu pravi dioničario dokupiti! [lol] [thumbsup]
[/quote]

Slažem se-meni dobro i ovako-ja sam dugoročni s dokupom za badava.

neće uvijek biti ovako.

Zanimljiv im je cash-flow. Operativni neto minus od cca. 50 milja kuna djelomično su pokrili financijskim neto plusom (čitaj: dodatnim neto zaduživanjem) od cca. 34 milje kuna.
Dok ide, ide…

Vjerojatno će u buduće, dok se strateški partner ne odluči, biti pritisak na dionicu kako bi se vrtila što više na i oko 20 kuna, zbog nove nominale.

KAKO SI TI DOŠAO DO TE NOVE NOMINALE?
Tako neštp se ne može isčitati iz bilance.
Zašto dokap ne bi bio po nominali?

New Report

Close