INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo se nekako poklopilo – ne mora značiti da ima nešto…..

ZAGREB, 27. listopada (MVPEI) – Državni tajnik za politička pitanja dr. sc. Davor Božinović primio je 26. listopada godine, Badr M. Al-Hinaija, veleposlanika Sultanata Oman u Republici Hrvatskoj sa stalnim sjedištem u Beču, te novoimenovanog počasnog konzula Republike Hrvatske u Muskatu Jumu Darwisha i počasnu konzulicu Omana u Zagrebu Štefaniju Balog.

Ja ovu igru sa strateškim partnerom vidim otprilike ovako…Uprava im veli: ne možemo vam vratiti novac, ali imamo prijedlog….dat ćemo vam dionice pa ćete pričekati još 10-ak godina pa možda iz ovog nešto izvučemo i vi i mi…ili idemo u stečaj pa možete zaboraviti bilo kakve naknade….pa ti vidi šta ćeš [bye] [bye]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Sve me ovo podsjeća:
– Ingra je u završnim pregovorim za posao od 60 mil Eura u Alžiru( na račun tog druka sam na Ingri zaradio 40%)

Puno se pregovara a ništa se ne može dogovoriti a opet koji bi to strateški partner uložio novce u građevinara sada?

Pa u tvrtke se ulaže kad im je vrijednost niska (ako imaju perspektivu, koju ipak procjenjuju veći stručnjaci od nas).

A to, što ste kolega zaradili 40% na ovakvim vijestima, garantira da bi mogli još, samo nemojte ih uludo potrošiti na Optimu
[lol]

Ja ne znam zašto se objavljuje informacija da je Ingra "pri kraju" pregovora s strateškim ulagačem, zašto ne objave da su se dogovorili ili nisu.

Sve me ovo podsjeća:
– Ingra je u završnim pregovorim za posao od 60 mil Eura u Alžiru( na račun tog druka sam na Ingri zaradio 40%)
– Ingra je u završnim pregovorima oko prodaje Arene

Prije te nisu mučile sumnje kada si digao 40% zarade
nego sada kada nemaš niti jednu dionicu sada te to muči do bola..
Možda i sada bude 40% zarade
ali ti ovaj puta nećeš biti u tom valkiću kolega…

Puno se pregovara a ništa se ne može dogovoriti a opet koji bi to strateški partner uložio novce u građevinara sada?

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Pa u tvrtke se ulaže kad im je vrijednost niska (ako imaju perspektivu, koju ipak procjenjuju veći stručnjaci od nas).

A to, što ste kolega zaradili 40% na ovakvim vijestima, garantira da bi mogli još, samo nemojte ih uludo potrošiti na Optimu
[lol]

Ingra baš i nema dobru perspektivu, a jeftino može biti još uvijek jeftinije.

Ne brinite se za za moje investicije svaka ima svoj smisao!!!

Antiša-Sve me ovo podsjeća:

Sjećam se, i tada si pljuvao Ingru a punio si se njome-a tek sad se fališ da si radio suprotno i kupovao a posle zaradio. A kao sada ne radiš isto. Jadni naivni koji nasjedaju na vaše drukove i to baš sada kada je na dnu.

neće uvijek biti ovako.

Ingra baš i nema dobru perspektivu, a jeftino može biti još uvijek jeftinije.

Ne brinite se za za moje investicije svaka ima svoj smisao!!!

Da Ingra nema perspektivu ne bi vi gubili ovdje vrijeme i istu bi odavno prekrižili.

Kako posjedujem nešto dionica Ingre, meni se čini da vi svojim pisanjem na ovoj dionici više brinete o mojim investicijama, nego ja o vašim.

lp

Bas me zanimaju komentari na izvjesce

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

situacija nije dobra ……ali nije ni loša ….ulazak fin .partnera je nužan jer su vremena za građevinu
pre …bena ….. love ni za lijek …arena je s jedne strane super investicija a s druge super uteg …volio bih da skočimo gore al nebu išlo …al se lomi nominala sa 40 kuna na sadašnju cijenu onda nije ni ulaznom igraču u interesu podizanje cijene…dobio on dio dionica od postojećih ili nove kroz dokapitalizaciju paše im sadašnja cijena …bumo vidli …dugi bu to oporavak ..kolko god mi željeli hiperskokove …najgore kaj je sad i cijena od 40 kuna …hiperskok ….a nedavno je još bila
stvarno stanje ….ccc …jadna naša rvatska ….čekali ju 1000 godina a sjebali u 18 !!!

Ja bih volio cuti tvoje detaljno misljenje (moze i na PM) jer te smatram jednim od najajcih poznavatelja FA na ovom forumu (bez obzira na tvoju ogorcenost Ingrom).

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

ko je ocekivao plus je ultra optimist

pomalo gore!?? [huh] ili?

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Uf katastrofa od izveštaja, pogledjate dugoročan dug u konsolidovanom izveštaju, iako knjigovdstveno izgleda da se pegla kroz dugoročnu imovinu, ova firma je u bankrotu… Piši kući propalo, prvi je otegnuo papke, čekamo dalnji rasplet.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

New Report

Close