Pustite da izvuku situaciju , najbolje što mogu! Ako su ih savjetovali da hitno rade- oni će poduzeti
sve što treba da se izvuku.
ma ne sumnjam ja da će se oni izvući i da će za to napraviti sve što treba, mene brinu mali ulagači i ja među njima koji kod takvih stvari u pravilu dobijemo tanjur supe i ….. . …. [angry]
Živčana sam – kad čujem da sazivaju GLAVNU SKUPŠTINU….promjena temeljnog kapitala- nebitno.
Unutar nečega- smanji se nešto- na konto povećanja vrijednosti …..kome treba preveliki
temeljni kapital…u ovoj situaciji.Ne mislimo da će se uopće nešto rješavati temeljem upisanog kapitala
prije par godina. Maknite Arenu i gotovo.
financijskim restruktuiranjem, najvjerojatnije pretvaranjem obaveza u ulog ingre, ingra rasterećena obavezama priprema teren za uzlet
Vidi se da se Ingra zatjerala prema 19 kuna i kako izgleda nitko ju neće spriječiti .
Znate zašto neće na 19? Zato jer je vi tamo čekate-da kupite dionice koje niš ne valjaju. Samo se vi nadajte. A ako i bude neki kamikaza dogurao do tu, biće 100 kom za koje ćete se svi grabati a nakon toga uzlet na 25. Bute vidli.
ukratko
Iz Federalne direkcije su izvijestili da je javnim otvaranjem pristigle dokumentacije utvrđeno da su se na objavljeni natječaj između ostalih prijavili Viadukt, konzorcij Ceste-Varaždin, Zagorje-Tehnobeton i Skladgradnja, zatim konzorcij Konstruktora i Hidroelektre i konzorcij austrijskog Alpine Baua i hrvatskog Osijek – Koteksa. Na natječaj su se prijavili i slovenski SCT te austrijski Strabag.
Ingra nema vremena za ovo….zasto?!! [shocked]
Pobjeda???
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/koridor-vc-hrvatske-tvrtke-natjecu-se-za-izgradnju-dionice-kravice-zvirovici,96511.html
ukratko
Iz Federalne direkcije su izvijestili da je javnim otvaranjem pristigle dokumentacije utvrđeno da su se na objavljeni natječaj između ostalih prijavili Viadukt, konzorcij Ceste-Varaždin, Zagorje-Tehnobeton i Skladgradnja, zatim konzorcij Konstruktora i Hidroelektre i konzorcij austrijskog Alpine Baua i hrvatskog Osijek – Koteksa. Na natječaj su se prijavili i slovenski SCT te austrijski Strabag.
Pobjeda???
Pa budući da ugovaraju druge poslove, ne bi stigli na sve strane-rekli bi optimisti
Pa budući da se ionako posao ne isplati jer je to posao sa gubitkom-rekli bi pesimisti,
Onda je bezrazložno komentirati vaš upit.
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/koridor-vc-hrvatske-tvrtke-natjecu-se-za-izgradnju-dionice-kravice-zvirovici,96511.html
ukratko
Pobjeda???
Zato što se pripremamo za daleko veči posao, rekli bi pozitivci [smiley]
Vidi se da se Ingra zatjerala prema 19 kuna i kako izgleda nitko ju neće spriječiti .
Iako samo 10-ak tisuća dionica spriječava put prema 19 kn nema velikog pritiska na tom putu!?
Meni se nekako čini da u samoj INGRI postoje dva glasnogovornika samo sa različitim informacijama, pa zato ova zadnja dva dana nema prometa [lol]
Mene ne brine što se dionica ingre štopa na ovim niskim razinama radi dokupa dok još nema većih
ugovora, već me brine da čemo doživjeti sudbinu dalekovoda koji niže ugovor za ugovorom a cijenu
mu ne žele već dugo pustiti da raste…
Ingra stagnira već preeedugo pa se nadam da sada kad izađu ugovori crno na bijelo neće više biti
razloga za štopanjem, drugim riječima onaj glavni se (pre)krcao dionicama!!
ukratko
Pobjeda???
Zato što se pripremamo za daleko veči posao, rekli bi pozitivci [smiley]
[/quote]
Realisti,ne pozitivci.
Ali prije toga sliijedi nesto… [cool]
P.S. Zato sam ponov(n)o među Vama