INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U zadnjih 2-3 godine ovdje je kao na niti jednoj drugoj dionici prodefiliralo bezbroj ulagača. Svatko je imao svoju strategiju ulaganja. Jedni su došli kratkoročno i možda uspjeli nešto zaraditi, drugi su s namjerom da zarade uzimali margine, i u većini slučajeva su "kapitulirali", jer ih je "pregazio" vlakić dok je vozio u rikverc. Postoji i velik dio ulagača koji niti su kupovali, a niti su prodavali. Oni su dugoooročni spavači.
Ovdje će u naredne dvije godine najbolje proći oni koji su kupovali ispod 40 kuna, ukoliko izdrže sve ove pritiske i ostanu "zdrave pameti". Povrat na uloženo u naredne dvije godine nekima će biti dvostruk, nekima trostruk, a bogme onima koji su uspjeli "ugrabiti" po 20 bit će i višestruk.
Ovo je dionica koje je do sada mnoge doslovno "pokopala", a istovremeno i dionica koja će mnoge simbolično "uskrsnuti" u novčanom pogledu.
Eto pa sada sami birajte u koju će te se kategoriju svrstati. S izuzetnim poštovanjem pozdravljam još ono malo ulagača koji uistinu vjeruju u budućnost hrvatske građevine, jer druge budućnosti niti ne vidim. [proud]

Zar je jučer neki mali zeleni naivac pokupio 7000komada u jednom šutu??? Ima li on kakve info? E vidjeti ćete i to.

To smo mislili i za onog koji je pokupio prije par mjeseci 10.000 komada na 27 kn, mora da su mu info bile da boli glava [bye]
[/quote]

njegov info,tuđe pare, kud ćeš ljepše
neki se još Ingraju od 40

Možda se ide u prodaju Arene?

u dijelovima

Sto puta dobiješ keca i na kraju kad se zbroji imaš ocjenu 100. Izgleda da je moj gornji post na dobrom putu da ostvari to postignuće. [kiss]

Eto pa sada sami birajte u koju će te se kategoriju svrstati. S izuzetnim poštovanjem pozdravljam još ono malo ulagača koji uistinu vjeruju u budućnost hrvatske građevine, jer druge budućnosti niti ne vidim. [proud]
[/quote]

budućnost se sastoji od dužeg niza godina, ne treba srljati u prvim godinama budućnosti, 2010 je za 2008 bila budućnost,slažeš li se, ili prodaješ

budućnost se sastoji od dužeg niza godina, ne treba srljati u prvim godinama budućnosti, 2010 je za 2008 bila budućnost,slažeš li se, ili prodaješ
[/quote]
Nemam ništa protiv toga da nam se pridružiš tek 2012, ali onda ćeš za 100 000,00 kuna moći kupiti možda 1000 komada, dok bi te danas to "zadovoljstvo" koštalo samo 21 500,00 kn, naravno uz malo hrabrosti i sklonosti na sve manju dozu rizika. Izaberi sam, "sigurno ćeš pogriješiti"!
Jedno je očito, da oni koji su "najmanje" zainteresirani za kupnju Ingre, najbrže reagiraju na svaki imalo pozitivan post. To je čit dokaz njihove ljubavi za hrvatsku građevinu! [lol]

bananarama, ma pusti trejdere neka SE MUČE. Nije ni njima lako. Danas nikakav promet pa ih stislo. Mi dugoročni nemamo takve brige. Kad padne super-kupujemo. Kad raste opet super. Ipak je psihičko zdravlje važnije od novca. Nebi bio njihov tip ulagača.

neće uvijek biti ovako.

Ma ljudi ne pišite budalaštine, spustite loptu na pod i strpite se još samo malo i biti će valjda nešto
od poslovice STRPLJEN-SPAŠEN [wink]

Nemoj me krivo shvatiti, ali dođe mi da puknem od smijeha i muke jer ovo čitamo još od 40 kn, a cijena ide sve niže i niže. Što je najgore, upravu zaboli ona stvar za male dioničare i njihov jad, nema nikakvih novih poslova, samo čitamo kako se smjenjuju firme koje će im možda uspjeti pomoći u restrukturiranju (odgodi) preko milijarde kuna dugova. [embarass]
[/quote]

Kolega, vjeruj mi da sam prije više od godinu dana znao da će ingra tek krajem 2010 početi potpisivati unosne ugovore, nebih je ni u ludilu kupovao, kao i svi ostali ovdje, zar ne????

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

[/quote]
Nemam ništa protiv toga da nam se pridružiš tek 2012, ali onda ćeš za 100 000,00 kuna moći kupiti možda 1000 komada, dok bi te danas to "zadovoljstvo" koštalo samo 21 500,00 kn, naravno uz malo hrabrosti i sklonosti na sve manju dozu rizika. Izaberi sam, "sigurno ćeš pogriješiti"!
Jedno je očito, da oni koji su "najmanje" zainteresirani za kupnju Ingre, najbrže reagiraju na svaki imalo pozitivan post. To je čit dokaz njihove ljubavi za hrvatsku građevinu! [lol]
[/quote]

ako se to bude tako kretalo, evo mene u 2011 na 50,00 da i ja nešto zaradim do te 100-ke [thumbsup]

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/4qYJ9bgxsmZ9D2Bs9Kw3wg==.pdf

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Promjena temeljnog kapitala

Jel to znači smajenje broja dionica i bolje dane iste, ili !?

bananarama, ma pusti trejdere neka SE MUČE. Nije ni njima lako. Danas nikakav promet pa ih stislo. Mi dugoročni nemamo takve brige. Kad padne super-kupujemo. Kad raste opet super. Ipak je psihičko zdravlje važnije od novca. Nebi bio njihov tip ulagača.

Ja bi volio znat koji su to trejderi, jer u ovim uvijetima si sretan ako napravis transakciju od 1000 komada na tjedan, pa gledajte promet… praktički ga nema, danas 1300 nešti prometa, jučer 11 000 ajde mrvicu bolje, ali sve nedovoljno za napravit pošteni trade. Dionica se ruši sa 100, 200 komada, u nadi da će se netko pošteno istrest tj pošteno nakrcat . Ja sam osobno trejder kad mi uvjeti to dopuštaju, i iskorištavam svaku likvidnost. Ali već dugo nisam napravio transakciju, tako da …

New Report

Close