INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Arena se mora prodat a Auctor treba skupit lovu nema tu druge kemije……inače će biti prava muka ježova..

Večer

Slažem se – ili nekakav dugoročni leasehold,ali izglednija je opcija prodaja,samo kome, to se i ja pitam…

Čišćenje portfelja – od nekretnina, sto im je ostalo; upravnu zgradu neće dirati, pa do nekih nekretnina…

U biti nije to loša ideja,samo prešture informacije iz kojih se ne može iščitati ništa konkretno.

Pitanje je koliko im Mesić može pomoći, prije svega mislim da je on tu došao štiti svoj kapital,a to je druga priča…

Srdačan pozdrav

uz magmu uvjerljivo najlosija izvedenica ove recesije i obje su na dobrom putu za stecaj mislim da institucionalni budu probali ovdje pomoci ali za magmu se bojim da je kasno

Ma ljudi ne pišite budalaštine, spustite loptu na pod i strpite se još samo malo i biti će valjda nešto
od poslovice STRPLJEN-SPAŠEN [wink]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Ma ljudi ne pišite budalaštine, spustite loptu na pod i strpite se još samo malo i biti će valjda nešto
od poslovice STRPLJEN-SPAŠEN [wink]

Nemoj me krivo shvatiti, ali dođe mi da puknem od smijeha i muke jer ovo čitamo još od 40 kn, a cijena ide sve niže i niže. Što je najgore, upravu zaboli ona stvar za male dioničare i njihov jad, nema nikakvih novih poslova, samo čitamo kako se smjenjuju firme koje će im možda uspjeti pomoći u restrukturiranju (odgodi) preko milijarde kuna dugova. [embarass]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Ingra je poduzela PRVI KORAK prema kvalitetnijim rješenjima , a koliko laički malo znam Auctor
vrlo visoko kotira u popisu NAJBOLJIH društava za financije.

Oni će im pomoći – ne samo u boljim plasmanima i boljoj poziciji portfelja , već kompletan zadatak
restrukturiranja imovine morao bi u konačnici – pokazati pozitivan ishod.

Svi koji se nalaze u ovakvim situacijama- trebaju STALNU STRUČNU POMOĆ- najboljih.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Poslova ima, i ovih dana je aktualan ovaj posao koji je potpisan 2008.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/kako-ce-gp-dubrovnik-u-stecaju-graditi-dionicu-stup-butilo%3F,95815.html

Mesić dobio posao desetljeća u Sarajevu

Drugu dionicu sarajevske zaobilaznice na koridoru 5C, koja će se protezati od Stupa do Butila, između ostalih će graditi, bar prema ugovoru, propala dubrovačka građevinska kompanija.

Posao gradnje ove dionice dobio je, prije više od dvije godine, konzorcij tri hrvatske kompanije – "Osijek-Koteks", GP "Dubrovnik" i zagrebačka "Ingra".

Prodaja imovine

Federalne vlasti, međutim, tek sada dovršavaju otkup zemljišta, pripremni radovi već su startali, a očekuje se da uskoro ove firme ozbiljnije krenu u realizaciju projekta.

No, problem je što je jedna od tri kompanija koje su dobile posao, GP "Dubrovnik", u međuvremenu otišla u stečaj, a ovih dana održavaju se aukcije na kojima se rasprodaje njena imovina.

Jučer smo kontaktirali Direkciju za ceste FBiH, ali nismo dobili odgovor na pitanje jesu li upoznati s ovom situacijom i kako će se to odraziti na ugovor. Činjenica je, naime, da konzorcij koji će graditi saobraćajnicu više nije u istom kapacitetu kao što je bio kada je pobijedio na tenderu, ali to, izgleda, ne brine resornog SDA ministra Naila Šećkanovića.

I upravo zato ide financijska rekonstrukcija, po svemu će ingra i Osijek Koteks biti izvođači!

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

I upravo zato ide financijska rekonstrukcija, po svemu će ingra biti jedini izvođač!

Osnovno pitanje je zašto Ingra nije išla samostalno u taj posao, ako je udovoljavala uvjetima? Očito samostalno nije mogla dobiti taj posao (nezadovoljavajuće financije, garancije banaka, reference…). Stoga, ako otpadnu 2 od 3 člana konzorcija, onda će se ugovor morati poništiti jer više neće postojati konzorcij koji je dobio posao.

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

hebi ga nema spasa,sva sreća da se i mesić utrpao da kupi dobru plaću,a stvarno je pomogao nema što,poslovi dolaze sa svih strana…

KAd ovako zbore optimisti…. [bye] [bye] [bye]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Ingra je poduzela PRVI KORAK prema kvalitetnijim rješenjima , a koliko laički malo znam Auctor
vrlo visoko kotira u popisu NAJBOLJIH društava za financije.

Oni će im pomoći – ne samo u boljim plasmanima i boljoj poziciji portfelja , već kompletan zadatak
restrukturiranja imovine morao bi u konačnici – pokazati pozitivan ishod.

Svi koji se nalaze u ovakvim situacijama- trebaju STALNU STRUČNU POMOĆ- najboljih.

S ovime se slažem, jer uvijek trebaš savjetnike i pomagače, ako misliš da sve možeš sam, osuđen si na propast!

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Možda se ide u prodaju Arene?

StAnte01- 2. Uprava igra "bezobraznu" igru i namjerno ne plasira nikakve informacije kako bi izazvala paniku kod malih ulagaca, a u medjuvremenu preko raznih skrbnickih racuna se polako krcaju.

Nisi daleko od istine kolega.

ooppaatt- ako sad odlazi KPMG onda je očito da nije uspio spasiti iNgru i da sad dolazi Auctor kao zadnja slamka spasa
zato ovo NIJE uračunato u cijenu i zbog ove loše vijesti Ingra bi sutra mogla ići na 20-21 kn embarass

Očito ste previdjeli činjenicu da je samo bila najava da će KPMG voditi restruktuiranje no nije ni počeo. Prema tome uzimanje boljih je dobra a ne loša vijest.

Cijena je ipak još veća od minimalne-pametni se nakrcavaju dok plaše naivne a tu su i neizbježni marginaši koje se iskorištava. Zar je jučer neki mali zeleni naivac pokupio 7000komada u jednom šutu??? Ima li on kakve info? E vidjeti ćete i to.

neće uvijek biti ovako.

Zar je jučer neki mali zeleni naivac pokupio 7000komada u jednom šutu??? Ima li on kakve info? E vidjeti ćete i to.

To smo mislili i za onog koji je pokupio prije par mjeseci 10.000 komada na 27 kn, mora da su mu info bile da boli glava [bye]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

New Report

Close