INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

daj ne trkljeajte, sad kad se dotični nakrcaju dionica će gore za 4-5 posto,pa to je već vidjeno sto puta a ne deset puta.kao sad se sije panika da naivci prodaju što niže….

Pocetkom godine Ingra je objavila kako će proces restrukturiranja voditi KPMG.
Mogli bi rec da je ova informacija ukalkulirana u današnju cijenu…

ako sad odlazi KPMG onda je očito da nije uspio spasiti iNgru i da sad dolazi Auctor kao zadnja slamka spasa
zato ovo NIJE uračunato u cijenu i zbog ove loše vijesti Ingra bi sutra mogla ići na 20-21 kn [embarass]

korekcija zadnjih 3 godine kao i kod svih građevinara…grafovi su im svi u crtu jednaki….strpljena drugovi

od strpljenja se ne živi
[/quote]

Tko ti je kriv što želiš živjeti samo od burze pa ti je i burek za kojim trčiš u jednom danu dovoljan. Meni je burza hobi zato imam strpljenja. Zar ste zaboravili da je ulagač onaj tko računa na veće dobitke unutar 3-5 godina? Ima još fore.
[/quote]

pa što je ovo danas, ne može čovjek na miru ni burek pojesti zarađen jučer, a već neki zelenbaći prevladaše burzom, tko će toliki burek pojesti, morat ću naći neki hobi, možda da burekom hranim golubove na trgu, da li ih je previše, ma nije, bit će bureka

Mislim da je ovo bio zadnji "veći" pad dionice, pred prvi veći ili ti ga veliki rast dionice [bye]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

ako sad odlazi KPMG onda je očito da nije uspio spasiti iNgru i da sad dolazi Auctor kao zadnja slamka spasa
zato ovo NIJE uračunato u cijenu i zbog ove loše vijesti Ingra bi sutra mogla ići na 20-21 kn [embarass]
[/quote]

Još jučer uračunato i odrađeno.Nije vijest kad se objavi, nego kad se dogodi.

(P)ostao san dugoročni dokupljivač

[/quote]

Još jučer uračunato i odrađeno.Nije vijest kad se objavi, nego kad se dogodi.

[/quote]

problem je što se još nije niš dogodilo jer KPMG je otišao pa dolazi Auctor spašavati situaciju, a to već pali crveno svjetlo i otvara brojna pitanja [undecid]

hebi ga nema spasa,sva sreća da se i mesić utrpao da kupi dobru plaću,a stvarno je pomogao nema što,poslovi dolaze sa svih strana…

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Usluge koje nudi Auctor Ingra je do sada imala preko ICF-a, a kako se ICF ugasio prešli su Auctoru i to je sve izgleda ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Usluge koje nudi Auctor Ingra je do sada imala preko ICF-a, a kako se ICF ugasio prešli su Auctoru i to je sve izgleda ?

mislim da je ovo prvi pametni post na zadnje 2 strane

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

Jos jednom se pokazalo da je PR firme katastrofa… Samo daju stura izvjesca na burzi bez jasnih objasnjenja i bez jasnih smjernica…

Sad im restrukturiranje radi jedna firma, sad druga… Zbog cega?! Dajte vise se obratite s jednim ozbiljnim priopcenjem da dionicari znaju na cemu su. Ovo kako se sad firma ponasa je katasrofa!

Nitko ne zna ima li novih poslova i da li ce banke uopce pratiti ovako prezaduzenu firmu. Trebala bi pocet zaobilaznica Sarajeva, POS stanovi u Dubrovniku… Iz firme nema jasnog priopcenja! Sram Vas bilo!

Nedavno sam rekao da ce se opet testirati razina od 20 kn. Na zalost bio sam u pravu!

Po meni postoje dvije solucije.
1. Firma je na izdisaju (osobno u ovo ne vjerujem)
2. Uprava igra "bezobraznu" igru i namjerno ne plasira nikakve informacije kako bi izazvala paniku kod malih ulagaca, a u medjuvremenu preko raznih skrbnickih racuna se polako krcaju.

Vidjet cemo koliki minus ce pokazati 9-mjesecno izvejsce…

Stojte mi dobro!

Arena se mora prodat a Auctor treba skupit lovu nema tu druge kemije……inače će biti prava muka ježova..

New Report

Close