Cjela filozofija leži u tome da dionice ingre treba čuvati i NE prodavati, i još malo ali samo još malo
i najtvrđima će to postati jasno!
Strpljen-spašen
Nekad mi se čini kolega da imate prave insajderske informacije kako pišete, a opet po nekim tekstovima mi se čini da ih uopće nemate [rolleyes]
Prijatelju ne znam jel me zaje… ali nema veze ja uvijek tepem svoje i vječiti optimist.Za one koji ne znaju vratio bih se nekoliko godina unazad sa konkretnim brojkama koje su trenutno samo mašta budalastih vizionara ali ko ne proba plivati taj potone-ožujak 2007 cijena 19010 kn
-listopad 2007——62000kn
-travanj 2008——27000kn
kolovoz 2008 ——-221 kn
Pa kolege nevjernici ovime sam Vam htio pokazati zašto vjerujem u dionicu koja je u najjačem piku bila 62000 kunića.Pa zar je toliko loša da neće doći u dogledno vrijeme bar na 100 puta veću cijenu od današnje.I gle uopće me nije briga koliko košta danas, jučer, sutra, sve ispod 50 kuna ja uzimam-kako imam kad love.Primjer dignem 10000 na bilo kojoj dionici za 5000 kupim INGRU, bez obzira na cijenu- odnosno u moju privatnu banku.I sam ne znam koliko je imam.Znači kupio sam je čistom zaradom bez kredita posuđivanja,,,,,,,,i ja ju imam.A da se kojim slučajem odigra scenarij iz 2007,kupt ću birtiju u bilo kojem gradu hoćete i imate svi članovi ovog foruma doživotnu besplatnu cugu.
peyo legenda, iskren i otvoren…stotka.
Kad fazani lete—————dajte još koju jedinicu i sjetite se te jedinice koju ste mi poklonili za par godinica.
Prijatelju ne znam jel me zaje… ali nema veze ja uvijek tepem svoje i vječiti optimist.Za one koji ne znaju vratio bih se nekoliko godina unazad sa konkretnim brojkama koje su trenutno samo mašta budalastih vizionara ali ko ne proba plivati taj potone-ožujak 2007 cijena 19010 kn
-listopad 2007——62000kn
-travanj 2008——27000kn
kolovoz 2008 ——-221 kn
Pa kolege nevjernici ovime sam Vam htio pokazati zašto vjerujem u dionicu koja je u najjačem piku bila 62000 kunića.Pa zar je toliko loša da neće doći u dogledno vrijeme bar na 100 puta veću cijenu od današnje.I gle uopće me nije briga koliko košta danas, jučer, sutra, sve ispod 50 kuna ja uzimam-kako imam kad love.Primjer dignem 10000 na bilo kojoj dionici za 5000 kupim INGRU, bez obzira na cijenu- odnosno u moju privatnu banku.I sam ne znam koliko je imam.Znači kupio sam je čistom zaradom bez kredita posuđivanja,,,,,,,,i ja ju imam.A da se kojim slučajem odigra scenarij iz 2007,kupt ću birtiju u bilo kojem gradu hoćete i imate svi članovi ovog foruma doživotnu besplatnu cugu.
Bravo Peđa, napokon malo života i pravog foruma !
INGA će se prva izvući iz krize od građevinara iz jednostavnog razloga što je bila manje vezana na javni sektor od ostalih građevinaca.
Jedan veći zahvat npr IKEA i evo ih ispred svih ostalih.
Gledajući malo dublje u uzroke ove krize i statističke podatke ispada da je pad građevinskih radova u tekućoj godini oko 20% a govorilo se da su radovi s javnim sektorom za toliko precijenjeni.
Svatko neka izvuče zaključak – ima ona narodna Batina je iz raja izašla. ZA UBUDUĆE….
Fala Loris samo jednom se živi i jedanput umire.Ovi glumci mi stvarno idu na živce,pa kad im u Hrvatskoj niš ne valja šta ne idu dalje—–joj sad sam se sjetio ide Noć Vještica pa plaše ljude ,a ljudi i ovako već splašeni.Još malo ćemo ih durati -dok ne ostanu bez love.Mislim da ti i ja imamo najviše šanse za vinogradarski biznis-kolce smo dobili mukte.
-listopad 2007——62000kn
-travanj 2008——27000kn
kolovoz 2008 ——-221 kn
Kolega bio je stock split….svaka je podijeljena na 150 kom…Tako da nemožete uspoređivati cijenu od 27000 sa sadašnjom. Odnosno sadašnja 22,55×150=3.382,50 kn prije stock splita. Znači pad od 27000 na 3.382,50 kn, odnosno nekih 5% od ath(cca 60000kn). Samo ukazujem na stock split i ništa više, nema zle namjere [smiley] Svako dobro kolega [thumbsup]
-listopad 2007——62000kn
-travanj 2008——27000kn
kolovoz 2008 ——-221 kn
Kolega bio je stock split….svaka je podijeljena na 150 kom…Tako da nemožete uspoređivati cijenu od 27000 sa sadašnjom. Odnosno sadašnja 22,55×150=3.382,50 kn prije stock splita. Znači pad od 27000 na 3.382,50 kn, odnosno nekih 5% od ath(cca 60000kn). Samo ukazujem na stock split i ništa više, nema zle namjere [smiley] Svako dobro kolega [thumbsup]
[/quote]
Kolega je samo ukazao na potencijal rasta ove dionice sa 1000 i kusur na 60 000, i nakon toga dogodi se stock split i padne na 19 i kusur potpuno neopravdano. Pametnom dosta. Have Fun Ladies !
Bravo evo napokon i ljudi sa konkretnim činjenicama.Kolege Htio sam pokazati viđenje Ingre iz neke druge perspektive ,a ne stalno pisati i raspravljati se sa pojedincima koji ni neznaju o čemu se govori u sva tri posta—–.ej-kad je INGRA BILA 62000——E,E,E,E,E BILA BILA,a SAD JE 22 I JA JA SAM JE GLADAN.
Hvala poštovani kolege .
Pogledajte ovo, Ingri nemaju što pronaći protuzakonito pa se uhvatili Mesića, kao da je to neki kriminal što je on preds. nazornog odbora!
Neka prepuste posao samo ingri bez konzorcija i obje strane će biti zadovoljne [smiley]
Možda sam gore pretjerao ,ali pokušavao sam riječima odglumiti one dečke dalmatince u reklami za žuju pa ako se net ko uvrijedio sorry.Ne želim da me se krivo shvati da dižem Ingru u zvijezde,ali ja već puno godina vjerujem u nju,i dala mi je lijepih novaca.Po meni sad je ili na dnu ili blizu dna kao i svi bauštelci ali onaj tko može čekati dočekat će ručni sanac i bit će -kontra-re -sup -mort .To je moje mišljenje iNE MOŽE ME NI ŠTA UVJERITI U SUPROTNO.SRETNO SVIMA.
Bravo evo napokon i ljudi sa konkretnim činjenicama.Kolege Htio sam pokazati viđenje Ingre iz neke druge perspektive ,a ne stalno pisati i raspravljati se sa pojedincima koji ni neznaju o čemu se govori u sva tri posta—–.ej-kad je INGRA BILA 62000——E,E,E,E,E BILA BILA,a SAD JE 22 I JA JA SAM JE GLADAN.
Hvala poštovani kolege .
čini mi se da tebi tribaju dvije cuce umjesto jedne…..ili ovako namjerno pišeš da uvališ neke nove klince u INGR-u…………..