Kakve su prognoze za 3. kvartal? Koliko znam krajem iduceg tjedna bi trebali izac rezultati…
Veliki minus, minus ili pozitivna nula?!
Usudi li se netko prognozirati?!
minus očekujem – točka.
Srdačan pozdrav
Matrix??? Pa ja ne mogu vjerovati da ovo ZRELO- REZONIRANO – ČINJENIČNO stanje- čujem baš od tebe? Cijelu 2007, 2008, pa i 2009…..tu si se malo izolirao i otišao možda s kapitalom vanka..
ti si bio da FAN…. FANČINA !!! ove unakažene dionice! Sad si FAN na ATGR-u….vidim…
Pa znači – MINUS? Jel to nekoga smeta ? Pa, koga je briga da je minus…….. bitno da preživimo.
S oproštenjem ja sam igrač
[cool]
Srdačan pozdrav
Hehe. To me podsjeća na ono "znate, ja sam šlager pevač…"
Nego kako napreduje s onom prijavom Hanfi ili Uskoku ili kome već?
Nerealno je očekivati plus
ako bude smanjeni minus to je veliki uspjeh
Večina firmi če imati minus pa može i INGRA naročito na ovoj cjeni dionice…
…vjerovatno patka…više ništa ne vjerujem ali nikad se nezna…
Ljudi ne možemo očekivati nekakve dobre rezultate poslovanja jer su svi bauštelci u ku….-treba čekati vijest o novom poslu ,pa o nekom drugom novom poslu.Strpljenja molim i ne nasjedajte na gluposti koje Vam se serviraju.Dokaz- koliko je dionica danas i u zadnjih par dana prodano po bidu . Uza sva laprdanja ponekih kolega i nagađanja bez konkretnih dokaza o krahu-INGRA se olično drži.Ask se neda ,eventualno neko nešta proda na sitno.Nema stampeda i ne treba se bojati ovo je igra za ljude čeličnih živaca i debelih muda.Svi ostali ispadaju i prije nego su počeli.
Peyo, ti si moj "idol"! [lol]
Cjela filozofija leži u tome da dionice ingre treba čuvati i NE prodavati, i još malo ali samo još malo
i najtvrđima će to postati jasno!
Strpljen-spašen
Cjela filozofija leži u tome da dionice ingre treba čuvati i NE prodavati, i još malo ali samo još malo
i najtvrđima će to postati jasno!
Strpljen-spašen
sve to stoji kolega,ali prije ove filozofije je bila druga definicija koja se nije smjela zanemarit u zadnje 2-3 godine ,a glasi ni slučajno ne početi kupovati navedene dionice prije 15 kn.
Prijatelju ne znam jel me zaje… ali nema veze ja uvijek tepem svoje i vječiti optimist.Za one koji ne znaju vratio bih se nekoliko godina unazad sa konkretnim brojkama koje su trenutno samo mašta budalastih vizionara ali ko ne proba plivati taj potone-ožujak 2007 cijena 19010 kn
-listopad 2007——62000kn
-travanj 2008——27000kn
kolovoz 2008 ——-221 kn
Pa kolege nevjernici ovime sam Vam htio pokazati zašto vjerujem u dionicu koja je u najjačem piku bila 62000 kunića.Pa zar je toliko loša da neće doći u dogledno vrijeme bar na 100 puta veću cijenu od današnje.I gle uopće me nije briga koliko košta danas, jučer, sutra, sve ispod 50 kuna ja uzimam-kako imam kad love.Primjer dignem 10000 na bilo kojoj dionici za 5000 kupim INGRU, bez obzira na cijenu- odnosno u moju privatnu banku.I sam ne znam koliko je imam.Znači kupio sam je čistom zaradom bez kredita posuđivanja,,,,,,,,i ja ju imam.A da se kojim slučajem odigra scenarij iz 2007,kupt ću birtiju u bilo kojem gradu hoćete i imate svi članovi ovog foruma doživotnu besplatnu cugu.