Ispravak netočnog navoda!:
upravo pod stečajem se naplaćuje obrnutim redom kolega, vjerovnici banke radnici pa dioničari ako išta ostane za njih, zato nelupetajte gluposti ovdje nego prije nešto napišete deset puta razmislite………..
1. ja sam i napisao da se dioničari naplaćuju zadnji, ne razumijete dobro hrvatski?
2. što se radnika tiče, i ovdje ne poznate materiju, pa evo da vas podučim, pročitajte si:
ZAKON O OSIGURANJU POTRAŽIVANJA RADNIKA U SLUČAJU STEČAJA POSLODAVCA
[bye]
1. Ingra ono što ima rasprodaje da preživi
2. Sva imovina im je pod hipotekom banaka i vjerovnika jer Ingra duguje cca 800 milijuna kuna
ingra, koliko ja vidim ništa ne rasprodaje.
rasprodaju IGH i Konstruktor.
Odlično ljudi e to je izmjenjivanje pravih mišljenja HVALA svima na odličnim komentarima,a Vi ostali kolege molim uklučite se u raspravu da čujemo i Vaša mišljenja.Svatko ima pravo na svoje mišljenje,a više očiju više vidi.Ja osobno dokupljujem- vuče me moj nos.
1. Ingra ono što ima rasprodaje da preživi
2. Sva imovina im je pod hipotekom banaka i vjerovnika jer Ingra duguje cca 800 milijuna kuna
ingra, koliko ja vidim ništa ne rasprodaje.
rasprodaju IGH i Konstruktor.
[/quote]
očito slabo vidiš… [yawn]
Recite mi ako nije tajna INGRA duguje 800 miliona kuna,pa otkuda Vam taj podatak i zašto onda nije u stečaju i još me zanima hotel u Dubrovniku vrijedi 2 puta toliko,a da ne nabrajam ostalo, plus svi poslovi koje je naki dan jedan kolega naveo sa kojima plaćaju obaveze prema državi i radnicima.PS.stvarno nisam druker ,a ako Vam to tako izgleda ja javno iznosim svoja mišljenja,a ostali neka rade kako im odgovara.Ja idalje tupim svoje i idem za svojim nosom.
KOlega faust ja imam dobre namjere ali nakon ovih postova INGRA u minus- da niste Vi druker-a ako niste objasnite mi zašto nema stečaja
Ingra duguje vise od milijardu kuna sve skupa…
Ali INGR-i duguju samo za arenu zagreb 27 godina * 50-ak milijuna kuna = 1.35 Milijardu kuna (pola grad Zagreb a pola RH). Plus sto imaju kompleks na Lapadu vrijedan 55 milijun eura (od toga je zasad prodano 10-ak posto). Plus sto joj duguju HAC, pa za centralu, pa ovo, pa ono… Veliki je krug nenaplacenih obveza…
To je osnovni razlog zasto INGR-a nije u stecaju. Ona puno duguje, ali jos vise duguju njoj… Ako bi banke dale INGRU-u u stecaj (a to su mogle uciniti) samo bi zakomplicirale vlastitu naplatu…
Problem je sto nema novih (velikih) poslova i sto je PR firme (da li namjerno ili ne) u posljednje vrijeme jako los. Igore, daj malo poradi na tome! Izadji u medije i obznani ljudima (a ujedno i dionicarima) daljnje planove!
Poštovani kolege sve je to OK ,baratate ciframa sve u šesnaest ali gdje ste pronašli te podatke o tolikim gubicima.Kolega Faust znači da ste ipak druker kad ne odgovarate na konkretno postavljeno pitanje.
Peyo, informiraj se malo:
S oko 400 milijuna kuna kratkoročnog duga, oko 900 milijuna kuna ukupnih dugovanja te 71,4 milijuna kuna neto gubitka na kraju prošle godine i planom prihoda za ovu od skromnih 300 do možda 500 milijuna kuna, Oppenheim čeka da se nekoliko banaka konačno dogovori o načinu na koji će Ingri dati oko 700 milijuna kuna novih kredita nužnih za preslagivanje dugova i preživljavanje, kako bi bila još uvijek poslovno živa kad na danas suhim granama tržišta građevine za godinu ili dvije ponovno proklija neki veći i zeleniji list.
Procitaj cijeli intervju: http://www.limun.hr/main.aspx?ID=593406&pojam=ingra
Ljudi pisite malo afirmativno i sa cinjenicama, a ne drukajte vise…
Od druka vise nitko nema koristi…
Odlično odigrano -to su vijesti koliko stare- mane zanima danas,otkuda vam današnji podatci,jer baratate sa njima kao iz prve ruke.ovo su jako ozbiljne stvari. St.ante čekam odgovor kolege fausta,a ne VAŠ.Ne govorimo o proljeću ljetu ,prošloj godini već o DANAS.ZNAČI kolega faust molim odgovor-gdje ste našli današnje informacije oINGRI.Molim konkretno.