ma šta se to molim te lijepo pročulo????
daj se ostavi takvih jadnih drukanja! [bye] [bye] [bye]
[/quote]
Pitaj ove tisućice što na bidu strpljivo čekaju što se pročulo. A biće strpljivi samo do 15:55 a onda ide po asku.
[/quote]
super kolega da ste tako informirani iz prve ruke, znate čak i minutu kad će tko što poduzeti na burzi [thumbsup]
HANFA će vas vrlo rado saslušati odakle vam te informacije (ili dezinformacije) i jeste li svojim djelovanjem postupili protiv zakona koji uređuju trgovanje na TK [thumbsup]
[/quote]
Imali ste pravo. Bilo je nestrpljivih i krenulo se prije. Trejderi su prvi počeli. A što da vam kažem kolega. Evo možda ovo. Pojam dogovorena transakcija vam neće ništa značiti, jel tako. Eto vidite. Zašto onda da vam govorim bilo što drugo. Vidim da vam je teško gledati Ingru iznad 22 ali nećete dugo. Idemo dalje. Pozdrav.
Ne mogu naći strukturu vlasništva INGRE.Jako me svrbi jedna stvar ato je -PBZ je proljetos kupila jako veliki komad kolača INGRE i to po 50 i kusur kuna.zanima me zašto i na kojem su mjestu u poretku većinskih vlasnika.Drugo krenula je ponovno bujica kredita i nešta gadno njušim……….Možda nisam u pravu ali me moj nos još nije iznevjerio.Danas par većih izlazaka pa još većih ulazaka,a na kraju 22,83.Cijeli dan bid jači od aska,a crobi završi u plusu nakon cjelodnevnog minusa.Nemojte ovaj post dočekati na nož,nisam druker- danas sam još dokupio imam neki gadan filing i ne mislim prodavati.Molim Vas kolege tko može doći do podatka vlasničke strukture neka ga objavi.Unaprijed zahvaljujem svima i iskreno se nadam da će te Vi meni zahvaliti u bližoj budućnosti.
Ja još uvjek polažem nade u ovaj tjedan [wink]
1. OPPENHEIM IGOR 762.750 10,17 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. PBZ D.D. 475.200 6,34 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. TEHNIKA D.D. 451.800 6,02 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 435.682 5,81 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
5. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 346.856 4,62 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. LUDVIGER JASNA 338.850 4,52 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
7. ELEKTROPROJEKT D.D. 207.450 2,77 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 204.545 2,73 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. HIDROELEKTRA NISKOGRADNJA D.D. 171.300 2,28 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. GREGUŠ VJEKOSLAV 91.500 1,22 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 46,48
Krcaju se (jedni od njih) i oni kojih vec neko vrijeme nema ovdje na forumu s svojim komentarima,
razmislite tko bi to mogao biti!!
To je to- HVALA majstore Mulac. Nemojte me držati za riječ POŠTOVANI KOLEGE ali ja ću u dokup pa čeka, ako može PBZ mogu i ja.Molim Vas da na ovo ne gledate kao druk -ovo ja moje osobno mišljenje.I sad sam pun ko brod i danas sam dokupio a i sutra ću.Prošle godine ,a i do proljeća mi nije bilo dkupo ni 50 i kusur,a sad je 22do 23. S POŠTOVANJEM I sretno svima.
Previše je trajnih naloga na bidu da ova dionica ostane nisko.
Mislim da već na otvaranju sutra pada i 23 Kune na 24.
Hoće li se uprava do kraja tjedna oglasiti s kakvim potpisom posla [proud]
Poštovani kolege koji igrate na sitnjaka vidim da nam dijelite jedinice samo tako,ali svi koji znaju čitati vidjeli su post kolege mulca kojem još jednom zahvaljujem.Poredak največih se jasno vidi i osobno su mi stvari nakon puno dana bistrije.Znam da vam je lakše kupiti 1000 komada po22 nego po 60 i više jer u pravim igrama ne možete doći do izražaja jer nemate dovoljno love a ni hrabrosti za ulazak.Sad si fino nađite neku drugu jeftinu dionicu i tamo vrtite na lipe.Ovdje na ingri ste svoj posao odradili -lijepo se zahvaljujem u ime svih ozbiljnih igrača,šta ste nam omogućili lijepu zaradu.S poštovanjem .PS.hg-spot je idealan za trejding.A VI ostali kolege sretno na INGRI
Sramota je koliko likova na ovom forumu samo druka "cas gori cas doli"… Nadjite bolju dionicu za trejdanje jer se ovdje malo tko usrecio u zadnje dvije godine kad je trejdanje u pitanju….
Dajte ljudi pisite normalne komentare…
Evo mene npr. smeta situacija od neki dan kada su se prestavnici INGR-e sastali sa nacelnikom Posedarja u vezi projekta Posedarje rivijera teskog cca. 100M eura. Odakle smo saznali za taj sastanak?! Iz Zadarskog lista! I sta me tu smeta? Pa firma ne zeli niti objaviti takvu informaciju na burzi! A jos je gore sto ne daju nikakvo priopcenje (ili intervju) nakon tog sastanka. Daj Igore poradi malo na tom "protoku" informacija ako zelis da se cijena malo popenje. PR firme je zadnje dvije godine teska katastrofa i to je jedan od glavnog uzroka sto je firma pala na 5% vrijednosti od ATH (20 u odnosu na 400 kn)!
IGH je pao na 10% ATH, Dalekovod na 12.5% itd…
Stojte mi dobro!
P.S. Ja INGRU ne prodajem ispod 300kn pa makar trebao cekati do 2020. godine 🙂
@StAnte ingra-ruda zlata je obiteljska firma sve informacije su interne. lp STFACA