INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.ingra.hr/index.php?page=references

Zna li netko nesto o ovom malom prekrcaju od 7000 komada ???
Samo molim bez drukova tipa "netko se iskrcava" ili "netko se ukrcava".
Hvala

Kolega ST.ANTE -je napisao jako dobar post istina malo ga raširio pa dobio male ocjene ali mislim da je dotakao bit onoga šta sam prije pisao.INGRA i dalje ima poslove kakve takve ali za plaće se ima,a ima ono šta većina građevinaca nema a to je kapital- koji istina trenutno stoji,ali već sam pisao banke na velioka zvona trube -stambeni krediti,male kamate ljudi lagano se bude iz sna i straha od budućnosti.Stanovi su mrtvi kapital,otplaćuju se na kredu,ali ako zagusti ima se šta prodati i opet otići u podstanare.Iz ove krize se možemo izvući samo trošenjem ali ne bacanjem novca po birtijama nego ulaganjem.Utom čarobnom krugu nestala je jedna karika i krug se raspao.Mislim da ta karika koja nedostaje ponovno jača i da će se krug ponovno zavrtiti.SRETNO POŠTOVANI KOLEGE.PS.-DANAS SAM JOŠ DOKUPIO JER VJERUJEM U HRVATSKOG VRIJEDNOG ČOVJEKA KOJI ŽELI IMATI NEŠTA SVOJE.

peyo

Nisam odavno vidio ovakvu gužvu na bidu!!

Je li konačno upao koji dobar posao, banka dala kredit ili trejder(i) ostao bez dionica pa se krca…

Znači, pročulo se.

neće uvijek biti ovako.

Znači, pročulo se.

ma šta se to molim te lijepo pročulo????
daj se ostavi takvih jadnih drukanja! [bye] [bye] [bye]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

Znači, pročulo se.

Kad se već pročulo , po tebi na koliko ide INGRA 15 kuna dali ćeš barem tada kupit .

Dajte ljudi smirite živce -dajte nađite strukturu vlasništva INGRE pa stavite na post nešta me gadno grize a moram na posao pa se čujemo kasnije reći ću Vam zašto me to zanima-bok

peyo

Znači, pročulo se.

[/quote]

Pitaj ove tisućice što na bidu strpljivo čekaju što se pročulo. A biće strpljivi samo do 15:55 a onda ide po asku.

neće uvijek biti ovako.

Znači, pročulo se.

[/quote]

Pitaj ove tisućice što na bidu strpljivo čekaju što se pročulo. A biće strpljivi samo do 15:55 a onda ide po asku.
[/quote]

super kolega da ste tako informirani iz prve ruke, znate čak i minutu kad će tko što poduzeti na burzi [thumbsup]
HANFA će vas vrlo rado saslušati odakle vam te informacije (ili dezinformacije) i jeste li svojim djelovanjem postupili protiv zakona koji uređuju trgovanje na TK [thumbsup]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

EUROPA leti u nebo AMERI također kosooki isto a mi u minus———eto ti šta je naša burza ,stvarno smo za ……………………Sutra kad svi zacrvene mi će mo ih uredno pratiti.

peyo

Znači, pročulo se.

[/quote]

[/quote]

super kolega da ste tako informirani iz prve ruke, znate čak i minutu kad će tko što poduzeti na burzi [thumbsup]
HANFA će vas vrlo rado saslušati odakle vam te informacije (ili dezinformacije) i jeste li svojim djelovanjem postupili protiv zakona koji uređuju trgovanje na TK [thumbsup]
[/quote]
[cool] [lol] [lol] [lol] [lol] [cool]………………………
[/quote]

Upravo tako. Prije negoli ispita mene ima ispred mene podugačak red od 17896 u kojem ste i vi.

neće uvijek biti ovako.

New Report

Close