Mesić – Gadafi
[/quote]
ovo je tempirana bomba samo jedana dobra informacija ode ovo preko 40
….Građevinari N E M A J U novaca za otvaranje svojih ureda i firmi u LIBIJI…
A što rade OVI U Hrvatskoj gospodarskoj komori- NEK OTVORE JEDNU ZAJEDNIČKU
Z A D R U G U , pardon – H O L DI N G … i nek ORZANIZIRAJU bazu za prihvat svih poduzeća-
Zaposlite tamo SPRETNE MANAGERE- dovucite tu svoju MAŠINERIJU brodovima ili na drugi način
i RADITE !!! Pozovite radnike/ građevinske tvrtke da Vam se pridruže/ iz Hrvatske da dođu
i radite za GENERALNOG UGOVARATELJA. Nek si uzmu proviziju, a ostalo ide građevinarcima..
Smijete se Mesiću, a on je dobio poziv već odavno da dođe sa hrvatskim tvrtkama raditi u Libiju..
Samo kad bi sve nacrtali i naslikali u boji- pa da znaju kamo moraju doći, gdje će spavati- gdje će jesti , tko će im veš prati, tko će ih platiti, kud idu kod doktora itd.itd…
KRIVA JE HRVATSKA GOSPODARSKA KOMORA, jer ne zna organizirati i pozvati radnu snagu na rad
u inozemstvo.
Strpljen spašen. Molio bi da i ostali prodavači sutra iskrcaju što imaju jer nije ovo dionica za njih kao niti jedna druga. Neka se maknu sa burze i uzmu svojih nekoliko tisuća kuna i stave u banku-neku gluminu ili sličnu-tamo je najsigurnija dobit od 5% godišnje. Ima tko zna čuvati dionicu i kupiti je sada od vas. Hvala.
Ja se i dalje nadam da ćemo do kraja ovog tjedna imati ovaj izraz na licu [smiley]
Svi mi tapkamo u mraku a nitko ne zna konkretno ništa.Zanimljivi su postovi i ljudska nadanja i snovi.Ja osobno sam dokupio i još ću nešto sitno jer se više nema keša -i odoh na jedno dulje spavanje od recimo 2 do 3 godine.Po meni ingra je podijenjena ,ali to ću vidjeti kad se probudim nakon duuuugoga sna.
http://www.privredni.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=1771&Itemid=2
Unosni su poslovi daleko od kuće
Ingra je pred novim zaletom u Alžiru, očekuju jake poslove u Turkmenistanu, Iraku i Libiji
Ingra je pred novim zaletom u Alžiru, očekuju jake poslove u Turkmenistanu, Iraku i Libiji
super samo da je malo svježija vijest a ne od 21 rujna 2009.
Vjest je stara nadovezujem se na zadnje vjesti u svezi Libije
tebi je super što je stara ,a nebi tako mislio da imaš koju dionicu INGRE…
INGRA trenutno gradi:
8 Autocesta ZAGREB-SISAK, Dionica: Jakuševac – Velika Gorica jug Autoceste, ceste, tuneli HRVATSKA u izgradnji
16 Kardiološki centar KEMEROVO Bolnice RUSIJA u izgradnji
24 Obnova i rehabilitacija hidromehaničke i elektro opreme na brani GHRIB Brane ALŽIR u izgradnji more
29 Rezervni dijelovi za zračne prekidače, HE 6×110 MW, HE HADITHA Hidroelektrane IRAK u izgradnji
30 Lopatice turbinskog kola, 6×110 MW, HE HADITHA Hidroelektrane IRAK u izgradnji
31 Rezervni dijelovi i pribor, 6x110MW, HE HADITHA Hidroelektrane IRAK u izgradnji
32 Otkrivanje kvarova na regulatoru turbine, 6x110MW, HE HADITHA Hidroelektrane IRAK u izgradnji
33 HE Lešće 2 x 20,5 MVA Hidroelektrane HRVATSKA u izgradnji more
50 Uređenje infrastrukturnih objekata unutar luke MARSA BEN M’HIDI Luke ALŽIR u izgradnji more
51 Proširenje luke STORA Luke ALŽIR u izgradnji more
52 Izgradnja ribarske luke MARSA BEN M’HIDI Luke ALŽIR u izgradnji
70 Inženjerske usluge i građevinski radovi vezani za mobilnu telefoniju baznih stanica operatora HT MOBILNE KOMUNIKACIJE, Mostar Telekomunikacije BOSNA I HERCEGOVINA u izgradnji
81 Transformatori, 4×350 MW, TE AL SHEMAL Termoelektrane IRAK u izgradnji
84 INGRINO potpuno financiranje i izgradnja kompleksa vila za tržište na SREBRNJAKU, Zagreb Zgrade HRVATSKA u izgradnji
212 Rekonstrukcija Klinike za tumore Zagreb Bolnice HRVATSKA u izgradnji
213 Stambeno-poslovni objekt DVORI LAPAD, Dubrovnik Zgrade HRVATSKA u izgradnji more
216 Vile Ičići, Ičići Zgrade HRVATSKA u izgradnji
222 Autocesta ZAGREB-SPLIT-DUBROVNIK, Dionica: Ravča – Ploče 1 Autoceste, ceste, tuneli HRVATSKA u izgradnji
Dakle ne mozemo reci da se nema posla. Druga je stvar sto se novi poslovi u 2010. godini ne pronalaze (osim posla u Iraku i Makedoniji ukupno vrijednih 8M eura).
Jednako veliki ako ne i jos veci problem je sto se uprava rijetko ili gotovo nikako ne oglasava i time dodatno stvara nervozu medju malim dionicarima.
Sjetimo se samo Igorovog zadnjeg intervjua (01.06.2010.) u kojem je rekao da ce se podici sindicirani kredit od 100M eura tijekom ljeta i da bi do kraja godine trebala ici dokapitalizacija.
Od svega toga jos se nista nije dogodilo, a jos vise boli cinjenica da se nitko i ne udostoji obratiti javnosti i izvjestiti nas zasto se nista od toga nije dogodilo…
Za rast cijene nam je potreban ili novi veliki posao (Libija, BiH centrale, bolnica u Alziru…) ili definitivno bolji PR same firme koja ce nas redovitije obavjestavati o svojim aktivnostima.
Ako se nista od toga skoro ne dogodi ceka nas opet testiranje granice od 20kn, pa i jos nize…
Stojte mi dobro!
P.S. Ja INGRU ne prodajem ispod 300kn pa makar trebao cekati do 2020. godine 🙂
Meni su ovako rekli…..kad cijena dionice pada , onda leti toboganom, a kad se diže …ide mučnim
stepenicama…!
super samo da je malo svježija vijest a ne od 21 rujna 2009.
[/quote]
Vijest je toliko stara da je već pred realizacijom. [thumbsup]. Iz Ingre se ne oglašavaju jer im odgovara niska cijena. Zašto? Pa nije teško zaključiti budući da sigurno znaju da vrijede 5x više.
INGRA trenutno gradi:
Kolika je vrijednost radova u tijeku i ukupno ugovorenih poslova?