Ko je blesav da oče prodat ovako jeftino neka samo izvoli..
to ste pisali i kad je Ingra bila na 40 kn
hoćete li isto pisati i ako/kad bude na 10 kn?
Sad vrijedi samo jedno pravilo –dokup dokup i samo dokup sve su naše dionice podcjenjene i danas uložena za par mjeseci bit će dvije.
iste priče čitali smo i na 60 kn, zatim na 40 kn…. tko ih je poslušao, taj je sad na valiumu, apaurinu ili nekom drugom opijatu [bye]
Ja ne samo da sam pričo nego sam i dokupljivo
Ovdje vrvi od onih koji nisu vlasnici Ingre i tu su samo da čine štetu..
Zato je dionica toliko srozala
Što ste toliko zapeli kada vam Ingra nevalja pljucate danonočno a svi zajedno nemate 100 dionica..
Ovdje plašiš ljude nebi ti neko u bescjenje prodo
sam promet na ingri pokazuje koliko je ostalo onih koji oće prodat
ja sam stari vlasnik Ingre i vjerujem u nju a
tebi ne paše niti ju imaš pa što tražiš onda ovdje..
Ne paše ti INGRA po ovoj cjeni imaš puno drugih dionica
pa navali …
Mislim da drukate bez veze poštovani kolege.Možda će biti još neki manji pad zbog politike da li će pasti vlada ili ne.Inače osobno očekujem rast ingre jer sve i jedna banka je krenula u akciju sa stambenim kreditima na sva zvona .Ingra neka uspije rasprodati šta ima,a ima puno stat će na noge i idemo dalje.Poštovani kolege na piskaranja bez konkretnih dokaza nećete srušiti ingru .Probajte ući među nas ostale i kad se stvori pozitivno ozračje krenut će nam ingra i sve ostale dionice gore.Sretno i pamet u glavu.
… kad se stvori pozitivno ozračje krenut će nam ingra i sve ostale dionice gore.Sretno i pamet u glavu.
problem je što nema razloga za pozitivno ozračje. Hrvatska stoji malo bolje od Kirgistana, a rast BDP-a iduće godine (ako ga uopće bude) neće uspjeti pokriti niti ovogodišnji pad, a da o pokrivanju pada BDP-a od -6% iz 2009. ne govorimo. Kad pogledamo da druge zemlje već ove godine imaju rastove BDP-a od +4% pa i +6%, jasno je da kod nas nikakvog razloga za optimizam nema.
optimizam neće unijeti niti povoljniji bankovni krediti koje banke daju jer ih nitko više ne uzima jer ljudi nemaju posao da uopće mogu dobiti kredit, a kamo li da razmišljaju o kupnji stana. keš sad svi čuvaju jer ne znaju što sutra nosi, a s ovom vladom perspektive su nam vrlo loše! jedan potez lošiji im je od drugoga, od harača do loših izmjena zakona, od nepotizma do otvorene krađe i korupcije…
optimizam se mora temeljiti na 2 stvari: povjerenje u vlast (poštenje i sposobnost) i pozitivni rezultati u gospodarstvu. nažalost, kod nas nema ničega od toga. [embarass]
optimizam se mora temeljiti na 2 stvari: povjerenje u vlast (poštenje i sposobnost) i pozitivni rezultati u gospodarstvu. nažalost, kod nas nema ničega od toga. [embarass]
Kolega ovdje ste upravu, a mene dodatno uznemiruje činjenica u kojoj je naš dragi Mesić kao Predsjednik svega do sada ostavio rasulo ( Juga, HR i sada Ingra ). Mesić je pozitiva, ali nekako iza njega ostaje rasulo kao da mu je bitniji vlastiti imiđ i promidžba od intersa onoga koga zastupa.
Kolega ovdje ste upravu, a mene dodatno uznemiruje činjenica u kojoj je naš dragi Mesić kao Predsjednik svega do sada ostavio rasulo ( Juga, HR i sada Ingra ). Mesić je pozitiva, ali nekako iza njega ostaje rasulo kao da mu je bitniji vlastiti imiđ i promidžba od intersa onoga koga zastupa.
[/quote]
Mesić je vicmaher i zabavljač tako da od njega u Ingri neće biti neke gospodarske koristi, a obzirom da je u nadzornom odboru i da ne vodi tvrtku, nadam se da neće biti niti neke štete. žao mi je da Ingra nije dovela mlađe ljude, aktivne i ugledne u gospodarstvu koje imaju kvalitetne veze i znanje u inozemstvu i iza kojih stoje poslovne reference… ovako mi sve ovo izgleda kao nekakvo uhljebljivanje (za Mesića) i nada (za ingru) da će Mesićev imidž bivšeg predsjednika donijeti Ingri simpatije kod vjerovnika [rolleyes]
Kolega Fajrunt ime vam savršeno odgovara vašem profilu samo fajrunt Ingre je 10 puta više od današnje cijene.I zašto ste toliko depresivni ,to Vam nije zdravo.Gledajte svijet kroz plave naočale a ne kroz crne..osljepit će te pa nećete vidjeti taj dugo očekivani rast INGRE.
Pametan čovjek može samo na sve ove jeftino-prozirne igre reći: "OBOŽAVAM KAD ME PODCJENE!"
Zato, udrite još jače!
u pravu ste, kolega, na tome se temelji optimizam i rast.
a kupuje se kada svega toga još nema ni u tragovima.