4000 komada INGRE prodavač je upravo iskrcao po bidu, što li je to saznao da ovako bježi van??? [undecid]
Mogu se stvari postaviti i ovako: Što li ovi u top 10 znaju pa do sada nisu prodali niti komad, ili još bolje pitanje – ima par dioničara sa preko 50 tisuća komada, koji nisu u top 10, pa ni oni do sada nisu prodavali – je li moguće da su to sve neinformirani ljudi i da nisu barem dio prodali da izvuku što se da izvući. Prije bih rekao da su to malo ozbiljniji ulagači koji vide dalje od dnevnih trejdera!
[/quote]
O.K. razmišljanje
Pinokio:Nisu prodali jer nemaju kome. A nisu ni dokupovljavali, pa ti vidi…
hahahahahahahahahhaaahahahha, nemaju kome. Hehehehehe. Neka stave po 20,00 pa ćeš vidjeti.
Pinokio, pinokio, po čemu li si poznat. Nema veze, barem si me dobro nasmijao. Hvala.
GREGUŠ VJEKOSLAV, zadnji u top 10, ima 91.500 dionica. Samo njemu bi trebalo ovim tempom pola mjeseca da proda. No, to bi ujedno značilo da bi je dotjerao do 5 kuna. Po koliko bi je ostali prodavali i koliko bi im trebalo vremena? Svi bi osjedili.
GREGUŠ VJEKOSLAV, zadnji u top 10, ima 91.500 dionica. Samo njemu bi trebalo ovim tempom pola mjeseca da proda. No, to bi ujedno značilo da bi je dotjerao do 5 kuna. Po koliko bi je ostali prodavali i koliko bi im trebalo vremena? Svi bi osjedili.
Po 20 kuna to vrijedi ukupno 1,8 milijuna kuna. Od 16 do 21 ovog mjeseca, to jest u 4 radna dana napravljen je toliki promet, tako da Vam ni to ne stoji. Na kraju krajeva Greguša i ne bi zanimalo kako će se ostali "iskipati", on bi to napravio pet, šest puta po bidu, i dok bi se primijetilo za četiri dana na SKDD da je počeo izlaziti, on bi već bio u kešu. Kada se ima namjera "uteći" iz neke dionice, onda se baš i ne pita za cijenu.
Grguš uskoro neće biti 10-i dioničar Ingre sustiže ga margin dioničar Zabe .
Grguš uskoro neće biti 10-i dioničar Ingre sustiže ga margin dioničar Zabe .
Ako nastavi ovako nisko biti u iduća 2-3 mjeseca mogao bi i ga i ja stići. [wink]. Kad već daju jeftino zašto ne uzeti. Nemam srca odbiti. [lol] .
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/sct-zbog-jamstava-zapeo-s-poslom-u-libiji,93410.html
Kako to da ovo nitko nije komentirao??
Hoče li se ponoviti natječaj, pa aktivirati vezu nadzorni odbor-Gadafi?? [pray]
Gdje su nestali zanimljivi forumaši?
Gdje su konzultant, BigBoss, minimini?
svi smo tu, samo vas gledamo i ocjenjujemo. očito si ciljao na to da smo se mi iskrcali pa će sada rasti, a to može značiti samo jedno- nakrcao si se ingrom do grla. [thumbsup]
pazite se tigrusa koji čeka ingru na 20, imamo već iskustva s tigrusovim najavama ingre na 12kn, nakon čega je kupio po 20 (možda sad misli na 18?). zbog toga je dobio nadimak "hienus".
svi smo tu, samo vas gledamo i ocjenjujemo. očito si ciljao na to da smo se mi iskrcali pa će sada rasti, a to može značiti samo jedno- nakrcao si se ingrom do grla. [thumbsup]
pazite se tigrusa koji čeka ingru na 20, imamo već iskustva s tigrusovim najavama ingre na 12kn, nakon čega je kupio po 20 (možda sad misli na 18?). zbog toga je dobio nadimak "hienus".
[/quote]
Na 18,19,20 , sve je to ok ali više je previše za kupce .
[/quote]
"hienusa" bi zanimalo kako je zavrsila ona Vasa akcija sa podizanjem gotovonskog kredita za krpanje margina upucanog u Ingru kada je Ingra bila 30kn ?
[wink] [smiley]
ps. mozda – margin ipak pukao, lova ispraila, otplata kradita ostala?
[smiley]
Na forumu Ingre ništa novo. Iste face, ista meta isto odstojanje. Blablabla…
"hienusa" bi zanimalo kako je zavrsila ona Vasa akcija sa podizanjem gotovonskog kredita za krpanje margina upucanog u Ingru kada je Ingra bila 30kn ?
[wink] [smiley]
ps. mozda – margin ipak pukao, lova ispraila, otplata kradita ostala?
[smiley]
vidim da ti se izmamio smiješak na tu pomisao (što dodatno potvrđuje naziv hienus), ali moram te razočarati jer je margin saniran a količina casha u odnosu na dionice pojačana u ovom zadnjem valu rasta. spreman sam na sve, pa i na kupnju ako zatreba po 20kn, ali problem je što će tada na bidu biti jako velika gužva i navala forumaša. evo vjerojatno i frckavi čeka svoj dio kolača, tako da će se teško naći neka dobra duša da vas sve daruje bagatelnim dionicama ingre.
a da napišete pisma Djedu Mrazu? [lol]