INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Možda bi bilo dobro da Ingra otipše dugove odnosno da dugove zamjeni za vlasničke udjele .

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Blokada foruma?!

neće uvijek biti ovako.

Blokada foruma?!

Valjda su oni koji su željeli spustiti dionicu zadovoljni sa sadašnjim stanjem i čekaju koji će prvi sada potegnuti prema gore.

Ipak nije blokada, samo nitko ne piše. Ma to se trejderi igraju. Netko će dobit netko izgubiti do kraja dana i povratka na 23.

neće uvijek biti ovako.

Tisina vec drugi dan…
Traderi su prebacili na DLKV i ATGR! Sretno vam bilo i zadrzite se tamo sto duze! [bye]

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

Možda bi bilo dobro da Ingra otipše dugove odnosno da dugove zamjeni za vlasničke udjele .

koliko znam to su već radili prošle godine…generalno sran*e od dionice, samo za špekulante koji manipuliraju s cijenom te luzere kojih uvjek ima

Po tome kako su danas postavljeni nalozi i na kupnji i na prodaji da se zaključiti da su trejderi ovdje napravili kratkotrajnu pauzu, odnosno našli su si nove "igračke". [undecid]
Više čovjek nije siguran u to da li je bolje bez njih ili sa njima. Kada ih nema, nema ni prometa!

Kad je Jeftina dionica se ne prodaje !

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

A zašto si onda prodao na 22 ???

A zašto si onda prodao na 22 ???
[/quote]

Zašto sam prodao na 22, a zašto sam kupovao na 220 ?

Zato jer sam mislio da sam napravio pametnu stvar, ali sada kada sam to doista i napravio vidim da sam totalno promašio.

Nikada ne prodajte jeftino .

Nema šanse da prodajem sada. A ako padne 1-2 kn radi navlakača, još manja je šansa da prodam. Ide ovo na ATH za 2-3 godine. "Što bi gori sad je doli, što bi doli sad je gori". Pozdrav Ingrašima.

neće uvijek biti ovako.

ima jedna prica o cijeni secera…

bio jedne godine secer 200$, pa je pao na 180$… pojeftinio je…
nakon toga je pao na 150$ – vec je dosta pojeftinio…
pa na 120, pa 100,
a na 80$ je bio stvarno jako jako jeftin…

na 45 je bio jeftin do jaja.
na 20 $ je bio jeftin za poludit…
na 10 su mislili da jeftinije od 10 ne moze nikada i da je zbilja smijesno jeftin…

sto mislite da su rekli kad je secer dosao na 2 $ ?

to je prica o jeftinoci na burzi.
[wink]

New Report

Close