INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.poslovni.hr/vijesti/gradevinski-sektor-spas-vidi-u-hrvatskom-new-dealu-158939.aspx
Tko sada sanja – probudit će se naspavan! (u ovom slučaju "punih džepova") [proud]

E moj Antiša baš si mene uvjeravo kako je INGRA najbolji i najpotcjenjeniji građevinar
prije par mjeseci i prićo totalno suprotnu priču
sada kada si prodao INGRU promjenio si spiku i uvjeravaš ovdje ljude u suprotno
a i nemaš dionicui više …
baš ste svi slićni na ovoj dionici mjenjate dlaku kako vam paše uvjeravate ljude
u vašem interesu i onda bez imalo srama tvrdite suprotno !!!

Što bi samo bilo da svi vi dobrotvori koji uvjeravate ljude da treba prodat i kupit nešto drugo
napokon kupite neku drugu dionici i napustite forum INGRE jer ju uopće ne posjedujete

Na početku godine sam bio optimističan što se tiče građevinara i Crobexa i pogriješio sam. Tržište se ponaša drugačije nego u prethodne dvije godine, što dobro posluje raste, i obrnuto.

Vlada je najavila nove projekte od kojih još nema ništa tko zna hoće li uopće išta biti s obzirom na situaciju u državi i veliki deficit. Ingra već dvije godine nije ugovorila niti jedan posao.

Kako ti misliš da će dionica Ingre rasti uz ovakve gubitke u bilanci koja se uza sve to i frizira.

Pa imaš Viadukt koji je imao gubitak manji od Ingre i čak je dobio par poslova pa je potonuo 30% ili Hidroelektru koja je još uvijek pozitivna i ima posla opet je pala 40%.
Zašto očekivati da će Ingra rasti bez poslova i s većim dugovima od ostalih firmi iz sektora kad svi tonu???

Antiša@ na crobiju nema goriva( svjezi kapital) , zato se takve stvari desavaju ,prebacivanje iz supljeg u prazno

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/recept-za-vladine-projekte-domaci-konzorcij-gradi%2c-kinezi-financiraju%3f,93014.html

Neka se ostvari 20% od ovoga za naše tvrtke dovoljno!

…ako se promijeni vlast nagodinu možda bude i više (..za INGRU)

Evo za moga kolegu LIDLA, čitaj pozorno ovaj post gore [kiss]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/recept-za-vladine-projekte-domaci-konzorcij-gradi%2c-kinezi-financiraju%3f,93014.html

Neka se ostvari 20% od ovoga za naše tvrtke dovoljno!

…ako se promijeni vlast nagodinu možda bude i više (..za INGRU)

Evo za moga kolegu LIDLA, čitaj pozorno ovaj post gore [kiss]
[/quote]

taj člančić gore je "ki bida bi"…
para i dalje nema, samo želja da se nešto konačno počne raditi jer stečajevi su pred vratima [bye]

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

E moj Antiša baš si mene uvjeravo kako je INGRA najbolji i najpotcjenjeniji građevinar
baš ste svi slićni na ovoj dionici mjenjate dlaku kako vam paše uvjeravate ljude

Što bi samo bilo da svi vi dobrotvori koji uvjeravate ljude da treba prodat i kupit nešto drugo
napokon kupite neku drugu dionici i napustite forum INGRE jer ju uopće ne posjedujete

Na početku godine sam bio optimističan što se tiče građevinara i Crobexa i pogriješio sam. Tržište se ponaša drugačije nego u prethodne dvije godine, što dobro posluje raste, i obrnuto.

Vlada je najavila nove projekte od kojih još nema ništa tko zna hoće li uopće išta biti s obzirom na situaciju u državi i veliki deficit. Ingra već dvije godine nije ugovorila niti jedan posao.

Kako ti misliš da će dionica Ingre rasti uz ovakve gubitke u bilanci koja se uza sve to i frizira.

Pa imaš Viadukt koji je imao gubitak manji od Ingre i čak je dobio par poslova pa je potonuo 30% ili Hidroelektru koja je još uvijek pozitivna i ima posla opet je pala 40%.
Zašto očekivati da će Ingra rasti bez poslova i s većim dugovima od ostalih firmi iz sektora kad svi tonu???
[/quote]
sve sta gotovac kaze uvjek kotra treba napravit i sigurno ce se isplatiti. lp STFACA

Ovaj TA je radio amater !!!!!!!!!!!!

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

[/quote]
Zato jer Ingra jedina ima 7,5 m eura sigurno od najma pa može bar platit kamate za dug i nešto ostaje a ovi drugi moraju zaradit za kamate pošto su svi prezaduženi

Ovaj TA je radio amater !!!!!!!!!!!!

daj sad stavi neku profesionalnu analizu da vidimo razliku

Šjor Lidll!
Ki bida bi a ingra BI i to prije nego što ti misliš, početkom 10 mjeseca budi na netu i čitaj poslovni,
seebiz i ostale… pa se onda čujemo na ovom istom mjestu [bye]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Zato jer Ingra jedina ima 7,5 m eura sigurno od najma pa može bar platit kamate za dug i nešto ostaje a ovi drugi moraju zaradit za kamate pošto su svi prezaduženi

Hm, nije baš tako. Točno je da dobija tu lovu (tj. trebala bi dobijati, ali grad Zagreb i država sve više kasne s plaćanjem), ali onda je samo proslijedi banci za plaćanje kredita za Arenu. Problem je što je Arenu Ingru koštala više od plana i tu je čak napravila gubitak umjesto zarade. Osim toga Ingra ima još kredita koje mora vraćati + obveznice koje je izdala. Nije vesela situacija. [embarass]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Hm, nije baš tako. Točno je da dobija tu lovu (tj. trebala bi dobijati, ali grad Zagreb i država sve više kasne s plaćanjem), ali onda je samo proslijedi banci za plaćanje kredita za Arenu. Problem je što je Arenu Ingru koštala više od plana i tu je čak napravila gubitak umjesto zarade. Osim toga Ingra ima još kredita koje mora vraćati + obveznice koje je izdala. Nije vesela situacija. [embarass]
[/quote]

Da sam ja to napisao onda bi bio druker koji laže da bi jeftinije kupio!

Arena je koštala 115 mil Eura, kamate na kredite su trenutno iznad 9% što znači da Ingra plaća cca 10 mil Eura kamata banci za Arenu tj. na najmu puši 2,5-3 mil eura.

New Report

Close