INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Montaža i brodogradnja
o Dalekovod d.d.
o Ductus d.o.o.
o Econ d.o.o.
o Elting d.o.o.
o Fuel Boss
o INGRA – Mont d.o.o.
o INGRA – Mont BiH d.o.o.Mostar
o Inoxmont-VS d.o.o.
o Izgradnja d.o.o.
o Maurer d.o.o.
o Medjimurje PMP d.o.o.
o Montako – Projekt d.o.o.
o Montinvest d.o.o
o Oprema – PIT d.o.o.
o Rhode d.o.o.
o R – Project d.o.o.
o Sispo d.o.o.
o Tehnomont Brodogradiliste Pula d.o.o.
o Tehnomont d.o.o. Sarajevo
o Unima d.d.
o Vidovic-Commerce d.o.o
o Z I T d.o.o.

Građevinarstvo
o Massa d.o.o.
o Sumens d.o.o.Sarajevo
o Tehnika d.d.
o Viadukt d.d.
o Vranica d.o.o. Sarajevo
INGRA MIDDLE EAST d.o.o., Alexandera von Humboldta 4b, 10 000 ZAGREB, HRVATSKA,
bavi se izgradnjom objekata i tehničkim upravljanjem projektima na Srednjem istoku.

TIHA NEKRETNINE d.o.o., Alexandera von Humboldta 4b, 10 000 ZAGREB, HRVATSKA,
bavi se građevinarskim radovima i poslovanjem nekretninama.

JUŽNI JADRAN NAUTICA d.o.o., Pred Dvorom 1, 20 000 DUBROVNIK, HRVATSKA,
za izgradnju i upravljanje marinama i lučicama.

MARINA SLANO d.o.o., Trg Ruđera Boškovića 1, 20 000 DUBROVNIK, HRVATSKA,

DUBROVAČKE LUČICE d.o.o., Pred Dvorom 1, 20 000 DUBROVNIK, HRVATSKA,

HOTEL LAPAD d.d., Lapadska obala 37, 20 000 DUBROVNIK, HRVATSKA.

INGRA-PRO d.o.o., Alexandera von Humboldta 4b, 10 000 ZAGREB, HRVATSKA,
bavi se poslovanjem nekretninama, projektiranjem i nadzorom.

POSEDARJE-RIVIJERA d.o.o., Trg Martina Posedarskog 1, 23242 Posedarje, HRVATSKA.

OPATIJA NEKRETNINE d.o.o., Alexandera von Humboldta 4b, 10 000 ZAGREB, HRVATSKA,
bavi se izgradnjom i poslovanjem nekretninama.

Inozemstvo

MAVROVO d.d., pl. Makedonija 2, SKOPJE, MAKEDONIJA, bavi se građevinskim radovima

INGRA-ALGERIE SARL, 22 ulica Mohamed Al-Ayachi Mohamed Bluzdad, Alžir
bavi se izgradnjom brana, morskih i zračnih luka.

GIU INGRA-DET, INGRA, Graf-Adolf-Straße 24, 40212 Düsseldorf, Njemačka, objedinjuje oko 40 hrvatskih društava koji po sustavu kontingenata rade u Njemačkoj. Preko ovog društva INGRA danas objedinjuje više od polovice hrvatskog kontingenta.

INGRA-ENERGO d.o.o., Hamdije Kreševljakovića 19/3, SARAJEVO, BIH,
za izgradnju telekomunikacija.

INGRA-ITALIJA s.r.l., Piazza del Popolo 37, SAN VITO TAGLIAMENTO, ITALIJA,
za posredovanje.

GEOTEHNIKA SUDAN LIMITED, Khartum, Sudan,
bavi se geotehničkim i vodnim radovima
U NADZORNOM ODBORU SJEDI NADAN VIDOŠEVIĆ,A VEĆINSKI VLASNICI BANKE I MIROVINSKI FONDOVI……..JACA KREĆE U NOVE PROJEKTE,INGRA DOBIVA POSLOVE,DIONICA NAM LETI U NEBO SAMO MALO STRPLJENJA IDEMO BAUŠTELCI.

peyo

KAj je odletila. odletila je. Sada na hlađenje. Na prave jesenske temperature [thumbsup] [thumbsup]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

… ako se ovo ne realizira što prije.

http://www.vlada.hr/hr/naslovnica/sjednice_i_odluke_vlade_rh/2010/80_sjednica_vlade_republike_hrvatske

cekajuci vladu da nesto pokrene ,,,ostajes bez gaca na stapu…..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

kolega pogledaj malo reference pa ćeš uoćit da ingra ipak nešto radi

jao, jao…pa tebi nisu jasne osnovne stvari! reference govore o onome što je NEKAD Ingra radila, dok je još BILA ugledna kompanija, dok su iza nje BILE banke….
to kako Ingra sada radi tj. ne radi, može se iščitati jedino iz sklopljenih poslova koji su u realizaciji, a njih već 2 godine NEMA! postoje samo mali beznačajni poslići, ali od velikih nema ništa! gdje su izgradnje bolnica, velikih hotela, autocesa i sl?? NEMA NIČEGA!
ali zato svaki mjesec ima nova rata kredita koja Ingru sili da rasprodaje nekretnine kako bi je podmirila [bye]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

reference govore o onome što je NEKAD Ingra radila, dok je još BILA ugledna kompanija, dok su iza nje BILE banke….
to kako Ingra sada radi tj. ne radi, može se iščitati jedino iz sklopljenih poslova koji su u realizaciji, a njih već 2 godine NEMA! postoje samo mali beznačajni poslići, ali od velikih nema ništa! gdje su izgradnje bolnica, velikih hotela, autocesa i sl?? NEMA NIČEGA!
ali zato svaki mjesec ima nova rata kredita koja Ingru sili da rasprodaje nekretnine kako bi je podmirila [bye]

Vidim kolega da se iz petnih žila trudite da prikažete ovu dionicu u njemom "pravom" svijetlu.

Gdje su vam se toliko zamjerili ( u poslu ili dionicama)?

Ja se na vašem mjestu ne bi toliko trudio drugima otvarati oči, ako ih ne žele sami otvoriti!!!

Jeste se izredali koji ste prodali uzeli 5-10%
pa sad kumite ovdje da opet padne da se nakrcate
pa opet u krug
Fuj INGRA ovo ono
a svi ju kupujete i prodajete prozirni ste ……
Ne fali INGRI ništa naročito na ovim cjenama već
vlasnicima koji su većina špekulanti i ne drže do dionice 5%
samo vas zanima kratka zarada pa izmjenjujete u međusobnom pljuvanju
ovisno kako je koji proda pa stane u red za pljuvanje i ćeka
daju opet uzme jeftino.
fondovi su se povukli ne smiju kupit pa sad vi sitni manipulatori carujete
kao bakcili kada napadnu ..

Pozdrav pravim vlasnicima INGRE izdržite
Neće ni ovo zauvjek …..
pozdrav ostalima i ne nasjedajte na fore koje vam ovi ovdje prodaju
neka si trže međusobno dok se ne pokolju kao……

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

nije mi cilj raspravljati se s njima već
napisati u zadnje dvije godine Ingra je radila Arenu za koju dobiva naknadu godišnje od 7,2 milijuna eura plus PDV, a od većih stvari završila je projekt Lapad skoro 500 000 000 Kn vrijedan projekt, završili HE Lešće, rade na revnoiranju bolnice u Zagrebu i radi na Autocesta ZAGREB-SPLIT-DUBROVNIK, Dionica: Ravča – Ploče 1 gdje su osigurana sredstva…… To je u vezi RH, ali što god još napisao još uvijek će se naći dovoljno budala da obezvrijedi pisanje bezvrijednim argumentiranjem!

Bitno je da HEP će imati rekordnu dobit, i on će lako dobiti kredite kako bi mogao započeti svoj ciklus ulaganja!

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

KADA SE GRADIO AUTOPUT,CESTE ,VILE,STANOVI,KUĆE ,MOSTOVI…….BURZA JE CVALA I ONDA VAM JE VLADA BILA DOBRA A SADA NE VALJA BAŠ ME ZANIMAJU KOMENTARI KAD PONOVNO SVE KRENE,SA OVOM ILI SA ONOM VLADOM ILI SA STRANIM KAPITALOM I KAD INGRA BUDE PREKO 100.OVO JE FILM SA SRETNIM ZAVRŠETKOM.TADA NEĆE BITI NI 100 KUNIĆA PUNO ZA INGRU.AŠTA SE KREDITA TIČE SVIMA NAMA SVAKI MJESEC DOLAZI RATA I KOLIKO VIDIM NA FORUMU SVI SMO ŽIVI.

peyo

Ima dosta lažova, dosta prevaranata na ovoj temi, nije mi cilj raspravljati se s njima već
napisati u zadnje dvije godine

Druže BB,

koga briga šta je Ingra radila protekle dvije godine, ulagačima je jedino bitno šta će Ingra raditi sljedeće dvije godine.
U zadnje dvoje godine nije uletio niti jedan pošten posao, kako će Ingra financirati 1,3 mlrd obveza koje ima. Kamate su velike, prihodi su mali, marže u građevini padaju.

Vi prodajete bajke a banke traže konkretne brojke!!!

Ovaj kao da je zaljubljen u Ingru kada je tako želi čak 3400 puta

vjerojatno se paralelno postavio manjim nalozima na prodaji, pa ovim nalogom gura druge da ga skidaju s prodaje kako je netko od kolega već zamijetio. kad proda, povući će se i opet kupovat na 21-22 kn

megido &co, meni ne smeta što pišete, ali bar naučite citirati bitan dio posta, a ne da stvarate ovakve kobasice koje scrolam minutu da dođem do kraja posta [angry]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Moj komentar je brisan ali sam uporan.
Ako su vaše osnove zarađivanje na lažima i tuđoj muci onda ja ne želim naučiti takve osnove i tako zarađivati za život.

Najgore je što stalno uvjeravaju da nevalja dionica i da pada,
to je njihov zadatak, pa stoga neka ju ruše!

Ti što rade manipulacije s cijenama dionica, kako su je spustili dolje tako će je i podignuti, ali pri tome moraju uvjeriti sve one da je ova dionica bezvrijedna!

Meni ne smeta što je cijena niska, pa mogu kupovati kada dođem do sredstava, i mogu čekati, ne smeta mi što sam kupovao po 59 Kn, nešto prodao po 57 a to je bilo u 2009. , pa kasnije kupovao po 50, po 43, po 40 Kn, pa onda neko vrijeme nisam kupovao, pa sam opet kupovao po cijenama 20 Kn i više i što je najbitnije od prodaje po 57 Kn dijela dionica u 2009. pa do danas nisam prodavao niti jednu dionicu ingre…….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

New Report

Close