Tek smo krenuli a već smo na – 1,27 % kako izgleda danas će biti malo veći pad.
To smo čitali i na 20 pa ništa.
Nevjerovatno je koliko članaka sa negativnim konotacijama dolazi na račun građevinara upravo u trenutku kad vlada treba objaviti projekte.
DRAGI kolege crobi nam tone, sve dionice padaju kao zrele kruške pa nemojte biti pesimisti jer nakon svakog oblaka izlazi sunce.Ameri,europa kosooki …..svi lagano idu gore.INGRA je trenutno podcjenjena dionica i treba ju kupovati,a ne nasjedati na muktaše kojima je i 20 bilo previše.Uništiti ćemo SAMI SEBE.A Vi koji drukate na prodaju stavite ingru slobodno na ask JA ĆU VAS POKUPITI.Prvi put se javljam i sve male dioničare od hrabrog srca pozdravljam,JER FONDOVA NEMA i HRVATSKU BURZU DRŽIMO MI.SRETNO SVIMA.
…. stavite ingru slobodno na ask JA ĆU VAS POKUPITI.Prvi put se javljam i sve male dioničare od hrabrog srca pozdravljam,JER FONDOVA NEMA i HRVATSKU BURZU DRŽIMO MI.SRETNO SVIMA.
pa navali kolega, prvi nalog na prodaji ti je 2264 komada na 23,19 kn [thumbsup]
ili ti čekaš niži ask, tamo na 20 kn?? [bye]
a to da su na burzi preostali samo mali dioničari je zastrašujuća vijest [shocked]
Iskreno bojim se takvih kao ti jer stampedo je gadna stvar za novčanik a šta se tiče zastrašujuče vijesti pa pogledaj promet u zadnjih 6 mjeseci ,sa poštovanjem.
zadnja 22,50…. izgleda da će igrači opet zatući INGR na 20 kn pa se tamo nakrcati. već viđeno…. [yawn]
Evo stampedo je krenulo i bizoni padaju niz liticu, a mesari trljaju ruke ali…..poslije svakog oblaka izađe sunce- istina samo za one koji prežive.
zadnja 22,50…. izgleda da će igrači opet zatući INGR na 20 kn pa se tamo nakrcati. već viđeno…. [yawn]
Ovaj put je nećemo tako nisko.
Ovaj put je nećemo tako nisko.
[/quote]
ne, ovaj puta ćemo i niže,na 18-19 kn [thumbsup]
p.s. vidim da je neki mali nadobudni upravo skidao s aska…neki nikad neće naučiti [lol] [bye]
http://www.poslovni.hr/vijesti/suker-premijerka-ce-sutra-na-sjednici-vlade-predstaviti-investicijske-projekte-158768.aspx
Najviše iz programa investicija odnosi se na; energetiku, turizam, prometnu i komunalnu strukturu……..
Kako sam i prije napisao HEP će ove godine imati dobit od 2,5 milijarde do 3 milijarde Kn zbog izrazito povoljnih hidrometereoloških uvjeta plus HE Lešće pa će on krenuti u nove investicije………
A konzorcij koji je gradio Lešće graditi će i neke hidroelektrane u RH……
[/quote]
To je to kolega, samo ekipa to ne kuži da će jednostavno građevinci predvoditi izlazak Hrvatske iz krize [thumbsup]
DRAGI kolege crobi nam tone, sve dionice padaju kao zrele kruške pa nemojte biti pesimisti jer nakon svakog oblaka izlazi sunce.Ameri,europa kosooki …..svi lagano idu gore.INGRA je trenutno podcjenjena dionica i treba ju kupovati,a ne nasjedati na muktaše kojima je i 20 bilo previše.Uništiti ćemo SAMI SEBE.A Vi koji drukate na prodaju stavite ingru slobodno na ask JA ĆU VAS POKUPITI.Prvi put se javljam i sve male dioničare od hrabrog srca pozdravljam,JER FONDOVA NEMA i HRVATSKU BURZU DRŽIMO MI.SRETNO SVIMA.
kolega Peyo,
okanite se pjesama i fraza "poslije kise dolazi sunce"
ako ovako nastavite na tome suncu sto ga cekate moci cete susiti gace, ako vam i one ostanu nakon sto ste masno u ingru investirali…
primite se knjige ili ulozite paru u HT.
to je jedino sto vas moze koliko – toliko spasiti.
Kao što smo kazali prije dva dana, da nebi trebala preko 23, to se danas i dogodilo. Doduše prošla dva dana je bila na višoj razini nego sam očekivao.
Ali činjenica je da ovom dionicom trenutno u većini trguju špekulanti koji kupe neku malu zaradu(maleni i gladni gube), i činjenica je da trenutno nema osnove ni za dolje, a još manje za gore.
Još ćemo se načekat da se nešto osjetnije pokrene, u bilo kojem smjeru [yawn]
I još mi nije jasno, tko to još gubi novce ovdje, pogotovo nakon svega što je bilo s ovom dionicom…
Pozdrav ljudi, i čuvajte novce, u našoj rvackoj će kriza malo dulje potrajat [thumbsup]