prodao sam ingru na 23,30.-23,40 ali vidim ne da se ingra, štoviše u plusu je. Dakle brutalni kapital je brutalno pogriješio [lol]
p.s. ovo ide tigrusu
polako kolega,
danas je vrlo bitan da za trend.
ja sam lovu uzeo. sada gledam kamo ce trziste.
za 23,75 kn se uvijek ingra moze kupiti.
loris – Međutim nikada netraba zaboraviti da sva ljepota leži samo u istini !
"Upoznati ćete Istinu i Istina će vas osloboditi".
Jakih mi trejdera. Prodaja po 20,40, 100 kom. I poslije će pisati kako su trejdali 2-3 tisuće komada.
Da ima po 23,75 koliko hoćete. [lol] .
Danas nastavljen trend-prosječna +0,64 a budući da je Crobex u dobrom crvenilu značaj trenda je još veći.
Stipe je Zakon! [cool]
Buš vidil [wink]
Ajmo malo raspravljati o ovoj izjavi vlade, prije nego vlada izađe u javnost s projektima, i prije nego
li izađe natječaj za spomenute investicije, ajmo pokrenuti neku vrstu OPLADE u recimo postocima,
tko i koliki postotak daje da će Stipe Mesić izlobirati veliki dio kolača za INGRU u navedenim investicijama u primjerice željezničkom prometu????????????
http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/suker-idemo-u-investicijski-ciklus-u-energetici%2c-zeljeznici-i-cestogradnji,92734.html
Ajmo malo raspravljati o ovoj izjavi vlade, prije nego vlada izađe u javnost s projektima, i prije nego
li izađe natječaj za spomenute investicije, ajmo pokrenuti neku vrstu OPLADE u recimo postocima,
tko i koliki postotak daje da će Stipe Mesić izlobirati veliki dio kolača za INGRU u navedenim investicijama u primjerice željezničkom prometu????????????
kakvo budalasto drukanje….
Stipe će izlobirati??! očito nisi čuo da postoji Zakon o javnoj nabavi usklađen s EU normama? očito nisi čuo da se bilo koja firma iz EU može javiti na bilo koji natječaj kod nas i dobiti posao? očito nisi čuo da vlada nema para za financiranje? očito nisi čuo da Stipu više nitko u HR ne ferma 1%, a one veze s Arapima može objesiti mački o rep! više veza ima odbjegli Sanader nego Stipe! ma smiješno mi je da ti išta objašnjavam [bye]
http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/suker-idemo-u-investicijski-ciklus-u-energetici%2c-zeljeznici-i-cestogradnji,92734.html
Stipe će izlobirati??! očito nisi čuo da postoji Zakon o javnoj nabavi usklađen s EU normama? očito nisi čuo da se bilo koja firma iz EU može javiti na bilo koji natječaj kod nas i dobiti posao? očito nisi čuo da vlada nema para za financiranje? očito nisi čuo da Stipu više nitko u HR ne ferma 1%, a one veze s Arapima može objesiti mački o rep! više veza ima odbjegli Sanader nego Stipe! ma smiješno mi je da ti išta objašnjavam [bye]
[/quote]
Točno tako kolega. Pokrenut će se investicijski ciklus sa stranim parama, koje će obavljati stane kompanije sa stranom radnom snagom. Ma bravo.
Drugi par postoli je hoće li od svega tog biti išta, i tko bi mogao dobiti te poslove.
[/quote]
Točno tako kolega. Pokrenut će se investicijski ciklus sa stranim parama, koje će obavljati stane kompanije sa stranom radnom snagom. Ma bravo.
Drugi par postoli je hoće li od svega tog biti išta, i tko bi mogao dobiti te poslove.
[/quote]
Nevjerojatno kakve sve gluposti čitam!
Evo svi ulažu na ZSE – ali nitko nema povjerenja u HR kompanije jer eto stranci su bolji.
Ili je to bacanje pijeska u oči – odvraćanje od ulaganja na ZSE da se onda lagano kupuje po niskim cijenama. Zadnjih dana posjetile su nas 4 strane dlegacije a visina ponuđenih ulaganja je premašila 10 milijardi eura. Zašto bi oni ulagali u državu u kojoj su svi nesposobni i glupi da nešto naprave – pa i njihov novac je u pitanju.
Užas, katastrofa – FUJ za takvo razmišljanje.
Glede Stipe i Ive – svaki posao je stvar povjerenja.
Ako nema povjerenja – nema posla.
Da Stipe svrati sutra na Dolac užicao bi kakvu investiciju od kumica – toliko o tom.