dodaj i mojih istrejdanih jučer preko 2000 komada [yawn]
i mojih 20 000 [bye]
http://seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-ingra-u-cetiri-dana-dobila-11%2c2%25,92617.html
i seebiz hvali ingru, ne zvuči dobro
http://seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-ingra-u-cetiri-dana-dobila-11%2c2%25,92617.html
bit će da su forumaši jučer nakitili seebizove novinare na 23,50-24 kn pa se sad oni preznojavaju od muke i drukaju da spase pare prije novog pada [lol]
Nemojte se zaletavati, s Ingrom se nešto dešava, ali još nije javna tajna.
Nisu ni obveznice s prodaje slučajno povućene, a niti je netko uložio 1 milijun Kuna da bi sada cijena padala.
Današnji indexi vani padaju pa je pauza, ali ćim ask povoljno popunite netko će ga već pokupiti.
Strpljenje !
Nisu ni obveznice s prodaje slučajno povućene, a niti je netko uložio 1 milijun Kuna da bi sada cijena padala.
Današnji indexi vani padaju pa je pauza, ali ćim ask povoljno popunite netko će ga već pokupiti.
Strpljenje !
[lol] [lol] [lol]
je, baš je analitičar [lol]
ja kad vidim da je ušao u dionicu gdje sam već ja, odmah prodajem samo da ne čitam te bedastoće [lol]
ja kad vidim da je ušao u dionicu gdje sam već ja, odmah prodajem samo da ne čitam te bedastoće [lol]
po stručnosti izgleda mi kao analitičar Hypa
bit će da su forumaši jučer nakitili seebizove novinare na 23,50-24 kn pa se sad oni preznojavaju od muke i drukaju da spase pare prije novog pada [lol]
[/quote]
Samo se ti-vi nadajte. Kupovati ćete vi opet po 25 pa trejdati do 27. pa opet sa 30 do 32 i tako redom. Ako mislite da vam je to dobra računica samo naprijed, ali padnja više nema. Tako je odlučio krupni kapital jer je brutalni kapital out.
po stručnosti izgleda mi kao analitičar Hypa
[/quote]
Strpljenje !
[lol] [lol] [lol]
[/quote]
Zanimljivo je da uvijek isti ( fali Tigrus i Frckavi100 ) se jave na moje ANALIZE sa svojim "ANALIZAMA"
Upozorio sam samo kolege ingraše da ne nasjedaju na vaše trejdanje, a kolege ingraši zapamtite ovih 5 imena i uvijek postupite suprotno od njihovih "analiza" i dobro ćete napraviti za svoj portfelj.
Poslovni.hr je močna psihoza i ove kolege to dobro znaju i koriste, ali vrijeme je da sami nešto odlučite i uzmete im malo dionica.
Kupujte isključivo na bidu po lipu u dizanju ponude i prodajite isključivo po asku isto po lipu u spuštanju ponude.
Zašto Ingra raste i dokle će rasti nemam pojma kao niti jedan koji su me ovdje prozvali, ali trejdanje im je profesija i dobro to rade, te ostavljaju prostor da i sami naučite kako .
Pogledajte naloge na asku i bidu od po 1000 komada, postavili su mreže na obje strane i čekaju da plivate između.
Međutim nikada netraba zaboraviti da sva ljepota leži samo u istini !
Iako je danas crvenilo vani ingra bi mogla zatvoriti u zelenom
prodao sam ingru na 23,30.-23,40 ali vidim ne da se ingra, štoviše u plusu je. Dakle brutalni kapital je brutalno pogriješio [lol]
p.s. ovo ide tigrusu