dolazi vrijeme INGRE i MESIĆA, ne treba biti ovaj rast zbog novog posla, nego se jednostavno stvorila klima u državi koja pogoduje Ingri. a što se tiče Radića i IGH, svi znamo koliko se tamo govorilo o muljažama s HDZ-om, a kako su ove istrage krenule, tko zna gdje će sve to završiti [rolleyes]
jesmo to opet igrali onu legendarnu igru " ‘ko zadnji ………".
opet će biti "pokislih" i namagar…..
tako je to bilo svaki put na ingri.
zna se-ko prvi njegova đevojka,’ko zadnji ………………………………….
dolazi vrijeme INGRE i MESIĆA, ne treba biti ovaj rast zbog novog posla, nego se jednostavno stvorila klima u državi koja pogoduje Ingri. a što se tiče Radića i IGH, svi znamo koliko se tamo govorilo o muljažama s HDZ-om, a kako su ove istrage krenule, tko zna gdje će sve to završiti [rolleyes]
hahaha, ovo je klima koja pogoduje Ingri? državni deficit 15 milijardi kuna, sve investicije su srezane, pad BDP-a od -2% u 2010., kreću masovna otpuštanja na jesen (samo u INA-i 1500 ljudi itd.) [bye]
samo u šta li si ušao
[/quote]
U nešto što ima 10x bolji potencijal od Ingre a bilo je trostruko jeftinije po MCAP-u. Trenutno je je dvostruko jeftinije što je lapsus.
Gledaj to ovako prodao sam staru Ladu i za iste novce kupio Ferrarija bez motora. Do kraja godine ću nabaviti i motor i dobiti pravi auto za sitnu lovu.
jesmo to opet igrali onu legendarnu igru " ‘ko zadnji ………".
opet će biti "pokislih" i namagar…..
tako je to bilo svaki put na ingri.
zna se-ko prvi njegova đevojka,’ko zadnji ………………………………….
MA ja volim biti zadnji, bar me nitko ne čeka kada ću završit… [thumbsup] [thumbsup]
http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-ingra-uvjerljivi-dobitnik-prijepodneva,92547.html
Uhh što ste se raspisali na forumu danas, rekao sam ja da će uskoro biti jako puno postova na temi ingre, a od sada svakom danom sve više! [smiley]
Pričate bez veze! Zar Vam je teško povezati neke najjednostavnije stvari? Možete se opirati, ali ovo će jednostavno rasti. Ne tako brzo, zbog trejdera,(koji će uskoro i sami zaključiti da ostaju bez dionica za trejdanje), ali će imati uzlaznu putanju. Izvješće za 3 kvartal će opravdati cijenu koja se do tada postigne. Makedonija će svoj dio odraditi, ona je jednostavno Ingrin “dužnik”, a dug će se prelamati u obliku novih poslova preko Mavrova! Aj uzdravlje! [rolleyes]
Tko to igra skrivača sa tisučicama na INGR…malo me vidiš pa malo ne i onda opet za pol sata… [lol]
Pričate bez veze! Zar Vam je teško povezati neke najjednostavnije stvari? Možete se opirati, ali ovo će jednostavno rasti. Ne tako brzo, zbog trejdera,(koji će uskoro i sami zaključiti da ostaju bez dionica za trejdanje), ali će imati uzlaznu putanju. Izvješće za 3 kvartal će opravdati cijenu koja se do tada postigne. Makedonija će svoj dio odraditi, ona je jednostavno Ingrin "dužnik", a dug će se prelamati u obliku novih poslova preko Mavrova! Aj uzdravlje! [rolleyes]
Trejderi su ti danas i digli dionicu.
Iskrcat će se oni, ne brini…no, kuda će onda cijena?
Nebi danas trebalo ić iznad 23, opet se stvara mala euforija bez osnove.
Pripazite s novcima i nemojte da vas ponesu emocije i glad za zaradom jer onda gubite.
Izvješće za 3 kvartal će opravdati cijenu koja se do tada postigne. Makedonija će svoj dio odraditi, ona je jednostavno Ingrin "dužnik", a dug će se prelamati u obliku novih poslova preko Mavrova! Aj uzdravlje! [rolleyes]
Hoće li se u 3. kvartalu knjižiti kakva amortizacija ili usklađivati imovina, firma koja je u 1. kotaciji ZSE bi trebala to uredno voditi.
O kojemu Mavrovu pričate, Mavrovo ing. je u stečaju i više nema nikakve veze s Ingrom.