INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jel me netko misli upoznati sa Igorom več jednom, vidim da jedini ja ovdje nemam kućnog prijatelja iz vrha Ingre

Deca,
samo pazite da nebi bilo i ovdje suza!

ps Posjednik sam još 3000 INGRICE

[wink]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Vaš link

Bandić će opet pokrenuti i plan gradnje staračkih domova koji nije ispunio u zadnje tri godine. Skoro dvije godine stoje ponude Ingre, Tehnike, SN Holdinga, Kamgrada i Zagreb montaže koje su konkuriale za JPP za pet domova, vrijednih 60-ak milijuna eura.

[thumbsup]

Deca,
samo pazite da nebi bilo i ovdje suza!

ps Posjednik sam još 3000 INGRICE

[wink]

Slažem se, ali ovaj puta bi mogli plakati oni koji se i na ovoj cijeni dvoume oko kupnje! [proud]

Evo ponovno je počelo.
Pobjeda javi se imaš li koju dojavu, Makedonija, Alžir, Kazahstan ,Irak, Pakistan, Turkenistan, Djevičanski otoci, Razdjevičeni otoci bilo šta ?
Ona zadnja dva posla što si mi javio na PM sigurno Igor ne želi još objaviti…

Antiša, koliko ti imaš neprodanih hiljada ove bajne dionice?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Nemam ništa na vrijeme sam utekao!

Nemam ništa na vrijeme sam utekao!

samo u šta li si ušao

Cijena ide na 24 Kune u ovoj tranši do kraja tjedna, a cilj do kraja godine je nominala.

Znaći do kraja godine smo na 50kn?
[/quote]

ovisi…o pokretnju stečajnog postupka

Čuvajte hlače da ne odu i gaće!

Cijena ide na 24 Kune u ovoj tranši do kraja tjedna, a cilj do kraja godine je nominala.

[/quote]

[/quote]

Kolega jajar

i ja sam izvan Ingre i izašao sam u pogrešno vrijeme .
Od stečaja više nema ništa, Ingra je s 1015 djelatnika ostala na administraciji od 144 i uz redovne prihode koje imaju u stečaj nemogu.
Istina je i da tom porukom s 144 djelatnika govore o novom početku, a što onemogućava veće poslove ili ugovore i kreču sve ispočetka, ali od stečaja, po meni, nema ništa .

Oni koji su u Ingru ulazili kada i ja oko 20 do danas su imali lijepi profit, a tek do 30 ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

[/quote]

[/quote]

Kupio bi po 20,xx ?!?!?! [bye]

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

ide to UP

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close