INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Cijena ide na 24 Kune u ovoj tranši do kraja tjedna, a cilj do kraja godine je nominala.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

danas je na akciji po 22,xx

Ingra svaki dan malo poraste.
nema više panike, ni većih iskrcaja, kao da imamo prešutni konsenzus da će ingra kratkoročno rasti bar na 25 kn
manipulatori su je zatukli na ove razine, a sad izgleda da su se dosta nakrcali pa idemo gore.
do kraja godine, iznad 30 kn po dionici je realno, dođe li jedan veći posao bit će i više

[thumbsup]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

nema više panike, ni većih iskrcaja, kao da imamo prešutni konsenzus da će ingra kratkoročno rasti bar na 25 kn
manipulatori su je zatukli na ove razine, a sad izgleda da su se dosta nakrcali pa idemo gore.
do kraja godine, iznad 30 kn po dionici je realno, dođe li jedan veći posao bit će i više

[thumbsup]

Ovisi koji će prvi posao doći. Može biti i oko 40 do kraja godine ako se prvi posao ubode onaj pravi a ako se ostvari i ideja o prijavi natječaja u konzorciju za autoput CG.

neće uvijek biti ovako.

…a može biti i 140 kn , samo NEBO ZNA!

Nemože. 40 je realnost uz dobar posao i koja dobra najava.

neće uvijek biti ovako.

Cijena ide na 24 Kune u ovoj tranši do kraja tjedna, a cilj do kraja godine je nominala.

Znaći do kraja godine smo na 50kn?

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Nemože. 40 je realnost uz dobar posao i koja dobra najava.
[/quote]

"Netko" odlučio prodati na 40! [smiley]

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

[thumbsup]

Ovisi koji će prvi posao doći. Može biti i oko 40 do kraja godine ako se prvi posao ubode onaj pravi a ako se ostvari i ideja o prijavi natječaja u konzorciju za autoput CG.
[/quote]

otkud ideja o CG ?

otkud ideja o CG ?

Pa odavde!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

otkud ideja o CG ?

Pa odavde!
[/quote]
meni pobjeda javio.

otkud ideja o CG ?

Pa odavde!
[/quote]
meni pobjeda javio.
[/quote]
Sve će ići preko Mavrovo inžinjeringa, navodno – meni javio Igor! [proud]

New Report

Close