INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

i što kaže IRR?…koliko?[smiley2]

IRR, NPV, IV, DCF – svi kažu BUY

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Tko tada nije shvatio sarkazam i zahebanciju, taj vjerojatno ništa ne shvača.[smiley1]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

svaka čast baki Bari………………….

A vidi kako se vrijeđa kolege bez imalo obzira i još nekažnjeno, samo zato što drugačije misle ili obijaju sudjelovati u navlačenju, hi,hi,hi a dilaju se i insiderske iz Societe generale ( što je slučaj za Hanfu )

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Uvažene kolege…. možda nisam vrsni ekonomski analitičar jer nisam iz te branše… ali s medicinskog stajališta…e tu sam već doma….pa promatrajući vas ovako unazad par mjeseci…nemojte mi zamjerit ali ova vaša prepucavanja osim što zabavljaju već polako ulaze u borderline poremećaje…. opsesivno dokazivanje nečije krivnje, neuroze…šta li?…
Najbolje je da zakopate ratne sjekire . Bilo bi i vrijeme.
Nije mi bila namjera nikoga vrijeđati.
Pozdrav

Scio me nihil scire

U međuvremenu se kolega nakupovao pa slijedi daljnja faza,hi,hi,hi

I dosta je za danas, u sutrašnjoj epizodi pogledajte sagu o Pbz-eu i kako je netko “slučajno” stavio nalog na prodaju na 20.000 slavuja ali mu još nije prošao ( potkrijepljen sa par transkripata telefonskih razgovora )[smiley2]

Ugodan dan

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Uvažene kolege…. možda nisam vrsni ekonomski analitičar jer nisam iz te branše… ali s medicinskog stajališta…e tu sam već doma….pa promatrajući vas ovako unazad par mjeseci…nemojte mi zamjerit ali ova vaša prepucavanja osim što zabavljaju već polako ulaze u borderline poremećaje…. opsesivno dokazivanje nečije krivnje, neuroze…šta li?… Najbolje je da zakopate ratne sjekire . Bilo bi i vrijeme. Nije mi bila namjera nikoga vrijeđati. Pozdrav

Ne možeš to nažalost, jer nakon dogovora o tome, koristi druge nickove od njih preko 20 i konstantno provocira.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Uvažene kolege…. možda nisam vrsni ekonomski analitičar jer nisam iz te branše… ali s medicinskog stajališta…e tu sam već doma….pa promatrajući vas ovako unazad par mjeseci…nemojte mi zamjerit ali ova vaša prepucavanja osim što zabavljaju već polako ulaze u borderline poremećaje…. opsesivno dokazivanje nečije krivnje, neuroze…šta li?…
Najbolje je da zakopate ratne sjekire . Bilo bi i vrijeme.
Nije mi bila namjera nikoga vrijeđati.
Pozdrav

Uvaženi bljedoliki, nadam se da se slažete da naše pisanje nema utjecaja na kretanje cijena dionica ( dapače sam siguran u to jer ste vi specijalist iz te branše )[smiley2]

Uvažene kolege…. možda nisam vrsni ekonomski analitičar jer nisam iz te branše… ali s medicinskog stajališta…e tu sam već doma….pa promatrajući vas ovako unazad par mjeseci…nemojte mi zamjerit ali ova vaša prepucavanja osim što zabavljaju već polako ulaze u borderline poremećaje…. opsesivno dokazivanje nečije krivnje, neuroze…šta li?… Najbolje je da zakopate ratne sjekire . Bilo bi i vrijeme. Nije mi bila namjera nikoga vrijeđati. Pozdrav

Samo nastavak.
Na ovom forumu ima svakavih likova, kolega Sonny moze dodati i dublji profil
druker pozitivac:
druker negativac:
druker po potrebi:
druker naivac:
znalac1:
znalac2:

Vecina likova bi se mogla svrstati ovdje negdje, ali mislim da nije tema za Ingru, odite na private, pa se onda vrijedjajte,

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Kolega Vipy ja bih rado otišao na drugu temu ali ne mogu kad se radi o navlačenju na Ingri. Najprije se hvali pa kritizira pa opet hvali, itd,itd.
Manipulacija do besvijesti, o tome se radi. Nadam se da su novi korisnici nešto naučili iz ovog primjera.

Zbogom

što ste se svi stišali čekase blokada?

SAM PROTIV SVIH

Eto Zašto volim IGH, jer kad raste dionica ljudi su sretni, a ne da se prepucavaju ko ovdje……………..

[color=blue]Paaaa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol...pa po lojtrici gooorrr i doooollll...........[/color]

New Report

Close