i što kaže IRR?…koliko?[smiley2]
IRR, NPV, IV, DCF – svi kažu BUY
Tko tada nije shvatio sarkazam i zahebanciju, taj vjerojatno ništa ne shvača.[smiley1]
A vidi kako se vrijeđa kolege bez imalo obzira i još nekažnjeno, samo zato što drugačije misle ili obijaju sudjelovati u navlačenju, hi,hi,hi a dilaju se i insiderske iz Societe generale ( što je slučaj za Hanfu )
Uvažene kolege…. možda nisam vrsni ekonomski analitičar jer nisam iz te branše… ali s medicinskog stajališta…e tu sam već doma….pa promatrajući vas ovako unazad par mjeseci…nemojte mi zamjerit ali ova vaša prepucavanja osim što zabavljaju već polako ulaze u borderline poremećaje…. opsesivno dokazivanje nečije krivnje, neuroze…šta li?…
Najbolje je da zakopate ratne sjekire . Bilo bi i vrijeme.
Nije mi bila namjera nikoga vrijeđati.
Pozdrav
U međuvremenu se kolega nakupovao pa slijedi daljnja faza,hi,hi,hi
I dosta je za danas, u sutrašnjoj epizodi pogledajte sagu o Pbz-eu i kako je netko “slučajno” stavio nalog na prodaju na 20.000 slavuja ali mu još nije prošao ( potkrijepljen sa par transkripata telefonskih razgovora )[smiley2]
Ugodan dan
Uvažene kolege…. možda nisam vrsni ekonomski analitičar jer nisam iz te branše… ali s medicinskog stajališta…e tu sam već doma….pa promatrajući vas ovako unazad par mjeseci…nemojte mi zamjerit ali ova vaša prepucavanja osim što zabavljaju već polako ulaze u borderline poremećaje…. opsesivno dokazivanje nečije krivnje, neuroze…šta li?… Najbolje je da zakopate ratne sjekire . Bilo bi i vrijeme. Nije mi bila namjera nikoga vrijeđati. Pozdrav
Ne možeš to nažalost, jer nakon dogovora o tome, koristi druge nickove od njih preko 20 i konstantno provocira.
Uvažene kolege…. možda nisam vrsni ekonomski analitičar jer nisam iz te branše… ali s medicinskog stajališta…e tu sam već doma….pa promatrajući vas ovako unazad par mjeseci…nemojte mi zamjerit ali ova vaša prepucavanja osim što zabavljaju već polako ulaze u borderline poremećaje…. opsesivno dokazivanje nečije krivnje, neuroze…šta li?…
Najbolje je da zakopate ratne sjekire . Bilo bi i vrijeme.
Nije mi bila namjera nikoga vrijeđati.
Pozdrav
Uvaženi bljedoliki, nadam se da se slažete da naše pisanje nema utjecaja na kretanje cijena dionica ( dapače sam siguran u to jer ste vi specijalist iz te branše )[smiley2]
Uvažene kolege…. možda nisam vrsni ekonomski analitičar jer nisam iz te branše… ali s medicinskog stajališta…e tu sam već doma….pa promatrajući vas ovako unazad par mjeseci…nemojte mi zamjerit ali ova vaša prepucavanja osim što zabavljaju već polako ulaze u borderline poremećaje…. opsesivno dokazivanje nečije krivnje, neuroze…šta li?… Najbolje je da zakopate ratne sjekire . Bilo bi i vrijeme. Nije mi bila namjera nikoga vrijeđati. Pozdrav
Samo nastavak.
Na ovom forumu ima svakavih likova, kolega Sonny moze dodati i dublji profil
druker pozitivac:
druker negativac:
druker po potrebi:
druker naivac:
znalac1:
znalac2:
Vecina likova bi se mogla svrstati ovdje negdje, ali mislim da nije tema za Ingru, odite na private, pa se onda vrijedjajte,
Kolega Vipy ja bih rado otišao na drugu temu ali ne mogu kad se radi o navlačenju na Ingri. Najprije se hvali pa kritizira pa opet hvali, itd,itd.
Manipulacija do besvijesti, o tome se radi. Nadam se da su novi korisnici nešto naučili iz ovog primjera.
Zbogom