Čemu srljanje kad znaš da ćeš ispasti budala.
Svih dionica će biti još na nižim razinama tako i Ingre isto ste govorili i neće Ingra ispod 60 kuna i sad gdje smo ?
[/quote]
Opet bez zareza i bez smisla…šefe, savjetniče, profesorire i Jozino.
JV: Hrvatske tvrtke su puno u prošlosti radile na iračkom tržištu i kao takve su dobrodošle. Ovog momenta ovdje posluje trinaest naših tvrtki: Ingra (ZSE:INGR-R-A), Končar (ZSE:KOEI-R-A), HS-Produkt, Metalka, Atir, Flex-o, Rumital, Heksogen, Tornado, TPK Armatura, TDR, Alan, Zagi Arbil.
Pa niti jedan post na ingri, pa šta je ovo???
Pa niti jedan post na ingri, pa šta je ovo???
to je dobar znak
A valjda čemo se svi skupa raspisati o FI-u za 3Q??
Proteklih dana su trejderi kupovali na početku dana a na kraju prodavali -sa minusom naravno. Danas su počeli prvo prodavati a na kraju će kupovati-po većoj cijeni i naravno opet će biti u minusu. Nije ni njima lako kad su navikli na kockarsku burzu na dnevnoj bazi-dobivaš ili gubiš.
Proteklih dana su trejderi kupovali na početku dana a na kraju prodavali -sa minusom naravno. Danas su počeli prvo prodavati a na kraju će kupovati-po većoj cijeni i naravno opet će biti u minusu. Nije ni njima lako kad su navikli na kockarsku burzu na dnevnoj bazi-dobivaš ili gubiš.
Pozdrav bivše kolege,
kako se na niti jednom drugom forumu ništa ne dešava, a kao da su svi pobjegli s burze iz svih dionica, odlučio sam se malo javiti ;
trejdanje ; u rastu dionice zarađuju na cijeni dionice ili novcu, a u padu zarađuju na broju dionica ili portfelju.
Iz tog razloga gornja poruka nije točna jer trejdera na Ingri više nema, bar ne jakih trejdera, a da ih ustinu nema treba kupiti spisak dioničara od SKDD i uvjeriti se sam.
Osim prvih 10 dioničara postoje još 5 malo većih od toga jedan na margini, a ostali 4300 dioničara su mali dioničari.
Trejderi su se povukli i kozervirali kapital.
.ma ljudi moji sta se sve piše na forumima….uglavnom bezvezarije..
..lipo ugasite računalo i kad prodje kritza za 2-3 godine uberite svoje ulaganje i to je to
..jednostavnije ne može bit
Mislim da bi se oni što su kupili od 25 kn naniže lijepo mogli opustiti i malo se strpiti. Igor i kompanija još ne pokazuju znakove nervoze. kada primjetim da su Igoru podebljani podočnjaci počinjem razmišljat o prodaji. zasad leđere…ne budite ludi…ne prodajete stare Smokvine listove i Alan Forde…prodajete vrijednosne papire…kužite… VRIJEDNOSNE [thumbsup] [thumbsup]
Mislim da bi se oni što su kupili od 25 kn naniže lijepo mogli opustiti i malo se strpiti. Igor i kompanija još ne pokazuju znakove nervoze. kada primjetim da su Igoru podebljani podočnjaci počinjem razmišljat o prodaji. zasad leđere…ne budite ludi…ne prodajete stare Smokvine listove i Alan Forde…prodajete vrijednosne papire…kužite… VRIJEDNOSNE [thumbsup] [thumbsup]
Kakvo opuštanje sad će krenut rasprodaja.
Kakvo opuštanje sad će krenut rasprodaja.
[/quote]
Pa čekam ju danima da se pošteno natovarim, ali nikako…
Ljudi su pametni, a psi laju
[lol] [lol] [lol]