INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Najtrgovanija među građevinarima je INGRA ZSE:INGR-R-A, čiji ulagači nisu dozvolili pad cijene ispod 20 kuna, pa je tako uz blizu 600 tisuća kuna prometa cijena na koncu dana podignuta 3,4 posto

http://seebiz.eu/hr/closing-bell/zse/zagrebacka-burza-kandit-najlikvidniji%2c-petrokemija-dobitnik-dana,90512.html

na braniku cijene i ulaganja

uvaljao sam Vam na cca 21,50kn onu INGR-R-A kaj sam kupio na 20kn.
thx

vrlo ste ljubazni.
[smiley]

Ti si VELIKI igrač, nekome si uspio uvaliti čak 504 dionice! Svaka čast majstore! Zaradio si 756 kuna MINUS ulazni troškovi MINUS izlazni troškovi (naknada). SVAKA ČAST!
NAJJAČI SI! [thumbsup]
[/quote]

kolega,

pise "cca 21,50" to je otprilike 21,50kn
paketi su prodavani po 21,4x… 21,5x… 21,6x….
bilo je vise paketa da se ne poplasite..
malo sa aska, a malo po bidu.

sve se popapali… gladusi mali… ha? [smiley]

eto amera u ljepom + a i nas ustra na 22.xx [thumbsup]

eto amera u ljepom + a i nas ustra na 22.xx [thumbsup]

Dobio si kečeve od onih što su danas prodali. Ja sam ti dao stotku, ali se ocjena nije nešto popravila.
Dakle danas je bilo mnogo onih koji su igrali na sutrašnji pad. Očito su se malo za…………………. [thumbsup]

Evo pristižu i pozitivci u pomoć!

da, nekoliko stvari je zanimljivo uoči sutrašnjeg dana. baš čitam na seebizu da je igh dobio posao, što bi naravno trebalo pozitivno utjecati na sve građevinare. drugo; opet članak kak je Pahor ugovorio poslova za slovenske građevinare i to za pozamašan iznos. ja bi reko di ima dima ima i vatre,ne vjerujem da nasi dibidusi, kakvi god bili, ne budu iskemijali nekakav poslić za naše domaće građevinare, očigledno ima prostora za to. i treća stvar, ako ingra sutra probije 22 kn, e to će biti jako značajna stvar s obzirom da je to dosta jaki otpor. a da ne pričam o tehničkoj analizi. macd jedno vrijeme pokazuje pozitivnu divergenciju , točnije od 12 mjeseca prošle godine, još k tome blizu je 0. to presjecanje bi dalo konačno točku na i

Svaka čast tigrusu, munisu, i ostalim šibicarima………………..

Al ovakav trade koa što učini naš precjednik HugoChaves sa 8 dionica INGRE zaslužuje pljesak

[lol] [lol] [lol]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Bez obzira tko napiše i što napiše o Ingri dobije 1.

Netko se ne slaže ni sa samim sobom da li da kupi, čeka ili proda ?

Najbolje da proda i jednim potezom riješi sve dileme.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

loris,

jesam li vas uspio demantirat!!??

[smiley]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Bez obzira tko napiše i što napiše o Ingri dobije 1.

Netko se ne slaže ni sa samim sobom da li da kupi, čeka ili proda ?

Najbolje da proda i jednim potezom riješi sve dileme.

možda su ljudi jednostavno siti ovog bezgraničnog i degutantnog drukanja još od 40 kn?

moje pisanje je osobno mišljenje te nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Trezorskih dionica INGRA ima još 40525 komada. Pa i to je neki kapital. Mogli bi i oni ako dođu do kakvog keša krenuti u kupovinu, da nas malo poguraju do 40, a onda Loris preuzima ulogu "podizača".
[rolleyes]

Možda je ovo lobiranje da se financijski podrže naše tvrtke koje imaju posao u LibijiVaš link

New Report

Close