Opa koji zaokret vani , ništa od 19 danas , počnimo razmišljat o 21.
Razmišljam, ali mi izgleda kao da je na Marsu.
bi li netko čekao poslovne rezultate Ingre za 3. ili još bolje 4.-to tromjesečje kad barem vidimo efekte završenih Dvora Lapad, tu je ipak 50 milja €, pored drugih manjih poslova… [sealed]
TA INGRE govori o kratkoročnom i dugoročnom trendu, a oba su negativna i dalje.
Upravo trejderi ne žele čekati Q3 rezultate jer se pretpostavlja da će upravo to donijeti pravi potop.
Već 10-ak dana vam pišem, a vi me ismijavate da će 20 Kuna za izlaz biti nada, a 15 za ulaz preskup.
Ono što je jedino istina za sada su činjenice ;
1. Ingra je u tehničkom knockout-u ili virtualnom stečaju
2. Banke su joj produžile agoniju pa ako se čudo desi dobro, ali nove kredite im neće dati
3. Oporavak Ingre se i može dogoditi, ali preduvijeti su jako teški
4. Cijena dionice od 12 ili 15 ili 25 ili 30 Kuna više nije bitna i tako se samo trejderi s Ingrom igraju na burzi, malo vas navuku na ask pa opet lupe po bidu i tako u krug, ali to već napokon znate.
5. Na Crobexu nema bolje dionice za trejdanje uopće, a zato i Ivana ima malo problema jer i s druge strane stola sjede iskusni igrači.
6. Što raditi ; ili lupiti sve po bidu i prebaciti se u likvidne dionice ili biti inferioran, a za one odvažne trejdanje s ovim igračima na Ingri je pravi izazov.
koja je ova ingra pušing rođo. ne bi ju više ni sa štapom
Što onda tu pljucaš produži dalje [thumbsup]
Opa koji zaokret vani , ništa od 19 danas , počnimo razmišljat o 21.
samozavaravanje ničemu dobrom ne vodi, treba biti realan [embarass]
Izgleda mi da kolegica Ivana ne uspijeva sa podizanjem.
To me prilično iznenađuje, jer sam siguran da ima dovoljno iskustva i znanja u tim radnjama [lol]
– evo jutros sam napisala 2 afirmativna posta koji su obrisani, znači dosadila sam i moderatorima pa je bolje da na ovoj temi smanjm pisanje ili ne pišem.
– a jutros sam vam uspješno podizala cijenu, malo toga se i rješila.
– sada sam u fazi zahebancije, uspješno vam spuštam cijenu, oni malo pametnije će pogoditi i na koji način to radim.
– trenutno ide uspješna prodaja po 20kn.
– to vam prodaju ovi koji su se krcali kada je bila 30kn i mene punili jedinicama.
– a sada aktivirali stop loss.
– ali je činjenica kako sva ova prodaja koja ide 20-20,50kn se realizira s minusom.
– što radi panika.
– kako investitori gube lovu na burzi.
– a zbog daljnjeg zbunjivanja burzovne publike neću napisati što trenutno radim.
– ušla sam dosta nisko tako da mogu maximalno manipulirati s dionicom.
– ali ima puno velikih igrača tako da i meni nije baš tako lako.
– za sada ju i više nego uspješno rušim.
– I love this game.
Pozdrav !
– ušla sam dosta nisko tako da mogu maximalno manipulirati s dionicom.
–
Ako si ušla niže od ovoga,što ti omogučava "maximalno manipuliranje", onda si ušla negdje tokom 2005 i strpljivo si čekala ovaj trenutak.
True or false ?
Veliki finta prodajni nalozi naglo povučeni , svrha za kupnju na 20 odrađena , a strah da ih neki izdajnik strategije pokupi , je izraženo prevelik. Ipak danas ispada da je kupnja bila sritna i pametna , hrabra nadasve.
…dajte se smilujte nad ovom dionicom….dvaest kuna je dosta…. zakočite malo..zbilja ste
pretjerali s rušenjem…..
Ako si ušla niže od ovoga,što ti omogučava "maximalno manipuliranje", onda si ušla negdje tokom 2005 i strpljivo si čekala ovaj trenutak.
True or false ?
– ima i tu filozofa.
– jučer sam tu ušla,
– danas i ulazila, ali i izlazila.
– danas se tržila u rasponu od 4%.
– eto to je ono što me zanima, gore dolje 5% i likvidnost.
– ako i pogriješim od 19-19,50 je veliki otpor, ali kako vidimo i na 20 je dobar otpor.
– a jučer je bila na 21 prejeftina, danas nije.
– kada bi narasla s 20 na 23 to vam je fenomenalni prinos od 15%.
– a dobra je i jedna kuna jer daje prinos od 5%.
– ali imamo i veliki rizik koji čini dionicu još zanimljivijom.
– I love this game.
Pozdrav !
dobri dan
nisam pisao na ova tema
INGRA mije duze vrjeme aktuaolna na gledalici i sad se pribljizava cjeni koja je dobra za ulaz i trejd
ako padne danas ispod 20 kupicu je sigurno
samo ne svida mise situacja u svjetu i negativan trend vani
ali zato ce doc jos novaca pa cemo se sisati ko koga stigne, hihihi
ps. sta se dogodilo sa VART-R-1 nikoga nema tamo ,gdje je taj rast od 50% u 2 dana?!
[bye] [bye]
Veliki finta prodajni nalozi naglo povučeni , svrha za kupnju na 20 odrađena , a strah da ih neki izdajnik strategije pokupi , je izraženo prevelik. Ipak danas ispada da je kupnja bila sritna i pametna , hrabra nadasve.
– a vidi ovo, i vi njemu dali jedinicu.
– prvi koji kuži stvar.
– I love this game.
Pozdrav !
Kolegice, zar se ne treba odbiti do vrha kanala na 44kn?