…Tuče se ko ludo…Nego zna li netko od “insajdera” kako teče dokapitalizacija???Bu ostalo kaj za drugi krug?
Vidim da su danas neki izrazili želju da kupe po 35k…[smiley11]
je za drugi krug je ostalo objasnjenje kako je sve prodano u prvome……………………….a ja spremio lovu……..ne zna to jos nitko nazovi u petak pa ce mozda nesto znat[smiley2]
može li molim vas odgovor. da li dionice iz dokapitalizacije imaju lock up?hvala
može li molim vas odgovor. da li dionice iz dokapitalizacije imaju lock up?hvala
Nisam nigdje čuo, a ni pročitao ništa o tome. Po meni to nema smisla jer svatko tko bi htio prodavati te dionice već ima 4x više komada koje može prodati odmah…Ne vidim smisla lock up-a…
Mirovinski fondovi još ne mogu ulagati u JDD kotaciju, čekaju se pravilnici koji će regulirati pojedinosti.
Eto zašto je za Ingrom pomama zadnjih dana , čim uđe u 1. kotaciju AZ bi ju mogao rasturiti, u najmanju ruku betonirati na cijeni na kojoj se zatekne prilikom ulaska u 1. kotaciju.[smiley2]
Uf dal ic jos u dokup ili ne pitanje je sad,,,,,,,,,,,,,,dokup ,,,,,,,,,,,,,,,,,pa sta BUDE a bice do nove godine 50-55.[smiley2]
Ne znam kolega, ali teta Bara je opet bila u pravu, samo mi je danas rekla ono što je mislila da sam znao , a nisam obračao pozornost na to.
Mirovinski fondovi još ne mogu kupovati JDD kotaciju, eto trebalo je snage prebaciti na teren gdje je neprijnatelj najlabiji, a teren najpristupačniji.
Sutra možda dokupim i ja par komada , prenizak je to prosjek ulaza, netko drugi na mom mjestu bi to već 16 puta prodao pa ponovno kupio. [smiley2]
I ja sam gledao kupit, i to prije koji mjesec, al malo prevelik porast ove godine, zar nije?[smiley10]
Mirovinski fondovi još ne mogu ulagati u JDD kotaciju, čekaju se pravilnici koji će regulirati pojedinosti.
Presutni je dogovor da se nekupuje JDD kotacija, samo pitanje je da li svi postivaju i do kada…[smiley11]