INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…Tuče se ko ludo…Nego zna li netko od “insajdera” kako teče dokapitalizacija???Bu ostalo kaj za drugi krug?
Vidim da su danas neki izrazili želju da kupe po 35k…[smiley11]

je za drugi krug je ostalo objasnjenje kako je sve prodano u prvome……………………….a ja spremio lovu……..ne zna to jos nitko nazovi u petak pa ce mozda nesto znat[smiley2]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

može li molim vas odgovor. da li dionice iz dokapitalizacije imaju lock up?hvala

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

može li molim vas odgovor. da li dionice iz dokapitalizacije imaju lock up?hvala

Nisam nigdje čuo, a ni pročitao ništa o tome. Po meni to nema smisla jer svatko tko bi htio prodavati te dionice već ima 4x više komada koje može prodati odmah…Ne vidim smisla lock up-a…

…Baš da vidimo hoće li prodaja opet na zatvaranju malo popustiti…

Mirovinski fondovi još ne mogu ulagati u JDD kotaciju, čekaju se pravilnici koji će regulirati pojedinosti.

Eto zašto je za Ingrom pomama zadnjih dana , čim uđe u 1. kotaciju AZ bi ju mogao rasturiti, u najmanju ruku betonirati na cijeni na kojoj se zatekne prilikom ulaska u 1. kotaciju.[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Uf dal ic jos u dokup ili ne pitanje je sad,,,,,,,,,,,,,,dokup ,,,,,,,,,,,,,,,,,pa sta BUDE a bice do nove godine 50-55.[smiley2]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Ne znam kolega, ali teta Bara je opet bila u pravu, samo mi je danas rekla ono što je mislila da sam znao , a nisam obračao pozornost na to.
Mirovinski fondovi još ne mogu kupovati JDD kotaciju, eto trebalo je snage prebaciti na teren gdje je neprijnatelj najlabiji, a teren najpristupačniji.

Sutra možda dokupim i ja par komada , prenizak je to prosjek ulaza, netko drugi na mom mjestu bi to već 16 puta prodao pa ponovno kupio. [smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kad ono dolaze dionice od dokapitalizacije?
Početkom 9.mj?

I ja sam gledao kupit, i to prije koji mjesec, al malo prevelik porast ove godine, zar nije?[smiley10]

Mirovinski fondovi još ne mogu ulagati u JDD kotaciju, čekaju se pravilnici koji će regulirati pojedinosti.

Presutni je dogovor da se nekupuje JDD kotacija, samo pitanje je da li svi postivaju i do kada…[smiley11]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Nakon završetka dokapitalizacije ovo poduzeće objavit će nove okolnosti oko svojeg poslovanja – zaboravite procjene oko najavljenog rasta – biti će bolje.[smiley2][smiley2][smiley11]

[color=blue][u][b]" pessimus dux Croatorum "[/b][/u][/color]

New Report

Close