INGRA dostigla svoj target!
A šta ako probije liniju suporta???
Koji je onda novi target????…. [lol]
Kolega Vulkan, ne posjedujem ogromne količine INGRE tako da se ne zamaram da li sam kupio na 22 ili 20kn. Iako vidim da Vi s obzirom da ste prodali sanjate niže targete. PA nije grijeh sanjati.
Sjećam se kako ste na 40kn govorili kako je jeftino, tko je Vas pratio već je 50% lakši.
Svejedno TA kaže da je ovo val 5 od 5, dakle dno je tu ili jako sitno do njega, a nakon toga ne bi se postavljao na prodaju prije nekih 42kn gdje će kolega LORIS kupovati.
INGRA dostigla svoj target!
i onda si se probudio
K tome i skrivena pozitivna divergencija, pa nije se danas tako grabilo bezveze.
K tome i skrivena pozitivna divergencija, pa nije se danas tako grabilo bezveze.
Kako te vise nije sramota pojavljivati sa na forumu sa svojim TA. Da kojim slučajem vodis misiju na Mars nesretnici bi završili na jupiteru i to bi opet bilo bliže od ovoga sto pokazujes u TA.
Ne razmijem taj target, ali u prilogu bi bio logičan target s svijetskim okolnostima, a posebno oklonostima Ingre.
Iz ovoga se pretpostravlja da je Target oko 15 Kuna( između 12 i 19 Kuna )
Pratim postove na ovom topicu….ljudi moji nervoza se isčitava u svakom vašem postu, dali kupiti , ili još pričekati, cijena je povijesno niska, malo je jos mjesta za pad, nece sigurno na nulu, a bome ni na DKVS razinu, interes je sve veći za trgovinu ovom dionicom, svi žele nešto izušićarit.
Danas je bil zanimljiv omjer prodaje i kupnje, zanima me kakav će bit sutra…
Pozdrav svim trejderima i kokošarima koji rade likvidnost na ovoj dionici … [cool]
čitam već ovaj ingrin thread cijelo ljeto svaki dan i ja samo ne kužim kaj tu radi ekipa koja govori loše o ingri? možda oni misle da nas trebaju "upozorit" kako je loše držat ingrine dionice, kako je to rizična dionica… ili ipak samo drukaju! ok ljudi sve znamo već o tim vašim "upozorenjima", ne morate nas "upozoravat"! ako nemate nekih novih poslovnih informacija, ne morate tu ni pisat.
hvala i pozdrav